|
Life paket aracımı Kasım 2024'de teslim aldım; 1) Böyle bir sorun yaşamadım; 2) Bir şekilde yerdeki birşey görmüş olabilir zeminin açısı denk gelmiş olabilir, böyle bir problem yaşamadım; 3) Böyle birşey de yaşamadım. Aksine bir kaç kere benim dalgımlığımı çok güzel telafi etti, çarpışma önleme sisteminden çok memnunum. 4) Yoğun trafikte şanzıman ısınınca DSG yapar. Dur kalk trafikte manuele almanızı tavsiye ederim. 5) Fren sesi bende de var. Aracı ilk çalıştırdığımda ilk frenler ısınana kadar huuuu diye ses geliyor disk ve balatalardan. Aracı ilk aldığımda yoktu. Yaklaşık 3.000 KM'lerden sonra başladı şuan 8.000'ne dayandı araç hala devam ediyor. 6) Böyle bir sorun yaşamadım hiç. 7) Gündüz farı uyarısı bende 2 kere oldu. Ancak baktığımda gündüz farı yanıyordu. Kapatıp açınca düzeldi ikisinde de. Yazılımsal diye düşünüp önemsemedim. Arkadaşımın 2024 T-Roc life aracında da birebir aynı durum birkaç kere olmuş. Sizde far değişimi yapılmış olmasına şaşırdım. Servise gittiğinizde aynı hatayı vermeye devam mı ediyordu yoksa bilgisayara bağlayıp geçmiş kayıtlardan kontrol edip öyle mi değişim kararı verdiler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı