Şimdi Ara

T.C Başbakanlık sitesi Hack'lenmiş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Evet NASA'yı da bu eleman hack'lemişti... Medar-ı iftarımız bi yerde...

• önlem aldırma açısından iyi yapmış.normalde kötü birşey tabii ki
  • Yapanın eline sağlık, bu güzel paylaşımı için teşekkürler
  • walla bu adamı bi yerden tanıyorm ama nerden==?

her türlü bilişim suçu işlenir
  • O Kadar para verip yaptırıolar sonra olanlara bak
  • Allahtan kendi açıklarımızı bizden olanlar buluyor. bide yüzümüze iyi bir şekilde vuruyor. bizim e-devlet çabalarımız bize yeni bir kriz olarak döner mi acaba. düşünsenize bütün kimlik bilgilerimiz tapu bilgilerimiz vergi bilgilerimiz vs.. rusların elinde cirit atıyor. ondan sonra gör sen krizi. Elimizdekinin kıymetini iyi bilmek gerekiyor. Bu siteyi bu hale sokabilen kişiyi batıda havada kaparlar bilgisinden birşeyler öğrenirler. umarım bunların önünü ülkemizde de güvenlik anlamında açarlar.
  • Kol kırıldı yen içinde kaldı durumu, yabancı yapmamış en azından
  • ee koskoca başbakanlık öyle webmasterlara verirse siteyi böyle olur iyi ki anasayfaya atmamış indexi ayrı dosyaya atmış ftpden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

gitsin yur dışı siteleri haclesin ne ister güzide başbakanlık sitesinden ha bu adamın yaptığı ha pkknın yaptığı takdir ediliyor bir de yaptığı

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

gitsin yur dışı siteleri haclesin ne ister güzide başbakanlık sitesinden ha bu adamın yaptığı ha pkknın yaptığı takdir ediliyor bir de yaptığı

Link'e bakmadın heralde. Güvenlik açığınızı kapatın diye hack'lemiş. Devlet hizmeti bi yerde. Düşünsene bi Yunanlı hack'leseydi ne koyardı oraya...

• süper olmuş ellerine sağlık hackleyenin
  • yaw açık var ise aç telefonu konuş kardeş, bak sitende açık var uyuz etmeyin beni kapatın şu açığı diye.
    ama o ne yapmış, siteyi hacklemiş. bence şov yapmış. yani müdahale ettiği site için kaş yaparken göz çıkarmış. acaba siteye ne yazmış, ben bekir, size demiştim..
    bu arada telekomun sayfalarını basit bulanlar, bu sayfalarda ne görmek istiyor ki=? 24m adsl hız aylık ücreti sınırsız 30 ytl yazsalar, kimse sayfanın içeriği ile uğraşmaz herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

yaw açık var ise aç telefonu konuş kardeş, bak sitende açık var uyuz etmeyin beni kapatın şu açığı diye.
    ama o ne yapmış, siteyi hacklemiş. bence şov yapmış. yani müdahale ettiği site için kaş yaparken göz çıkarmış. acaba siteye ne yazmış, ben bekir, size demiştim..
    bu arada telekomun sayfalarını basit bulanlar, bu sayfalarda ne görmek istiyor ki=? 24m adsl hız aylık ücreti sınırsız 30 ytl yazsalar, kimse sayfanın içeriği ile uğraşmaz herhalde.

Sitede aynen şöyle yazıyor;

quote:

Webmasterlara milyarlarca para verip site kurdurtan devlet yetkilileri; Sitenizde 3 senedir açık var. Bas bas bağırıyorum ‘açıklarınızı kapatın’ diye, ama bizi takan mı var. Unutmayın ki Türk hackerlar olmazsa kendi hatalarınızı göremezsiniz.

Daha önceden uyarmış yani, son çare işe koyulmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

adam allahtan iyi bir not yazmış aşağıdaki yorumlardan birinde de şu yazıyor

yapan THE_BEKİR tr'nın en buyuk hackerlarından.zamanında nasa.gov'i da hacklemişti..!Dikkate almak gerekir..!...

bekir cidden tehlikeliymis o zaman
  • ya biraz abes olmuş bizim siteyi hacklemesi. yani bu işin sonu yok malum. yarın da olsa başka bir yerden bir gediği çıkar. taa ki bize özel bişi kullanmadıkça ki bu sefer de çıkar herhalde bekir ayıp etmiş yine de. orayı hack yapacağına başka bir yeri hackleseydi mesela komuşumuza bir iyilik felan yapsaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

ya biraz abes olmuş bizim siteyi hacklemesi. yani bu işin sonu yok malum. yarın da olsa başka bir yerden bir gediği çıkar. taa ki bize özel bişi kullanmadıkça ki bu sefer de çıkar herhalde bekir ayıp etmiş yine de. orayı hack yapacağına başka bir yeri hackleseydi mesela komuşumuza bir iyilik felan yapsaydı.

Bu işin sonunda bu elemanı Başbakan' lığın IS' inde işe alırlar. Buraya yazıyorum, duyarsınız yakında...

• valla almaları lazım baksana hem uyarıyor hem hatalarını gösteriyor bide düzeltse tam olacak :D
  • Ben olsam bekir'i işe alırdım
  • işi gücü rast gelsin bizim bu TÜRK hackerların...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.