Şimdi Ara

System32 (Joy.cpl) İzinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün GTA IV oynarken kullanmak için Navidata marka, NVD-48 modelinde bir gamepad aldım. Daha sonra başıma gelenleri yazdım ama uzun olduğu için okuması eziyet gibi gözüktü, bu yüzden adım adım yaptıklarımı aynen yazdım.

Not: Konuyu Gamepad, Joystick bölümüne açmamamın sebebi problemin Gamepad'de değil bilgisayarımda olmasıdır.

- GTA IV sadece belirli kollarla oynanıyormuş, bu yüzden XBox 360 Emulator indirdim.
    - GTA IV'ü titreşimsiz bir şekilde kolla oynadım.
    - Titreşimi açmak için driver yükledim ama joy.cpl, yani Oyun Kumandaları'nda Vibration Test sekmesine geldiğimde 'Windows Shell Ortak Dll Çalışmayı Durdurdu' hatası aldım.

- Çözümü için yeni bir joy.cpl indirdim.
    http://s3.dosya.tc/server9/5hgvN2/joy.rar.html
    Joy.rar ; joyEski.cpl bilgisayarımda önceden bulunan, joyYeni.cpl ise sonradan indirdiğimdir.
    - İndirdiğim joy.cpl ile eskisini değiştirmek istediğimde 'Bu dosyada değişiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir.' hatası aldım.
    - Bunu düzeltmek için joy.cpl'ye sağ tıklayıp özellikler > güvenlik > gelişmiş yolunu izleyerek sahipliği TrustedInstaller'dan alıp Administrators'a verdim.
    - Bu işlem sonucunda eskiden Administrator'taki Okuma, Okuma ve yürütme yetkileri Tam denetim'e dönüştü. Hepsi işaretliydi yani.
    - Joy.cpl dosyamın yedeğini alıp yeni indirdiğim joy.cpl ile değiştirdim.
    - Tekrar Vibration Test'e girmeyi denediğimde hata almadım ve aldığım gamepadin titreşimi çalışmaya başladı.
    - Emulatorü tekrar açmaya çalıştığımda hata almaya başladım. Yani titreşim düzeldi ama kolu kullanamıyordum.

Daha önceden Status: Connected gözüküyor ve tuşlara tıkladığımda emulatorde görebiliyordum. Yani ne olduysa izinlerle oynadıktan sonra oldu.
    - Sonra biraz araştırdım sahipliği TrustedInstaller'a geri vermem gerekiyormuş.

- TrustedInstaller'a sahipliği geri vermeme rağmen dosya üzerindeki Administrators izinleri kalkmadı, hatta dosyanın sahibi TrustedInstaller olmasına rağmen dosyayı silebiliyor ve ismini değiştirebiliyordum. Yani dosya üzerinde hala yetkim vardı.
    - İzinleri kaldırmak için bilgisayarı Güvenli Mod'da açtım, ama buna rağmen Administrators izinlerini değiştiremiyordum. Kısacası hatanın sebebinin Administrator'ün 'Tam denedim' yetkisine sahip olması olduğunu düşünüyorum. Ancak bunu düzeltemediğime göre farklı bir yöntemle bu izinleri kaldırabilir miyim, yada hatanın başka bir çözümü var mı öğrenmeye geldim.

Özet: Administrators'ten yetkileri nasıl geri alabilirim? Yada yukarıda anlattığım problemin başka bir çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoN3 -- 14 Ağustos 2013; 18:19:51 >

• Up :(
  • Up :( joystick bölümüne mi taşısam
  • Up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

up

TIKLA

burdan dosyayı indir aç dosyayı 32bit 64bit seninki hangisiyse onu aç

sonra sağ tuş yapınca

sahipliğini al a bas sonra tekrar dene.

• Verdiğin linkteki dosyayı indirdim ve içindeki Sahipliğial_ekle.reg dosyasını açtım. Daha sonra Windows/System32 ye geçip joy.cpl sağ tıkladığımda Sahipliği al yazısı çıkmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    schedule service nedir?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoN3

Verdiğin linkteki dosyayı indirdim ve içindeki Sahipliğial_ekle.reg dosyasını açtım. Daha sonra Windows/System32 ye geçip joy.cpl sağ tıkladığımda Sahipliği al yazısı çıkmıyor.

System32 nin sahipligini al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım, tek tek hepsinin aldı 1-2 dakika sürdü. Bittikten sonra oyun kolunu bilgisayara takıp emulatörü çalıştırdırdım ama yine aynı hatayı aldım.

http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgw9m.png
  • Başka çözüm yolu yok mu? :(
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.