Şimdi Ara

System Overclock Saver BULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte anaklartımın özeliklerinde System Overclock Saver yazıyor ama ankartın üzerinde böyle bir şey bulamadım.

Sistemi OC edeyim derken bir daha sitem bir daha açılmadı. Bütün parşları tek tek denedik başka bilgisayarda sorun anakartta. Bios a resetledim pilini çıkardım. Ama yinede hiç bir görüntü gelmiyor. System Overclock Saver buılsam belki bi işe yarar ama onuda bulamıyorum bilgisi olan varmı?

• bios pilini çıkarırken kasanın kablosu takılı olmayacak umarım dikkat etmnişsinizdir buna..ve kasanın elektirk bağlantısı yokken bios pilin çıkarıp bir tornavida ile yuvadaki + - kutupları 1-2 dk kısa devre yapın..olmazsa klavyeden ins tuşuna basılı tutarken power düğmesine basın..belki bunlar işinize yarayabilir
  • Bunun haricinde yapmanız gereken en önemli şeyi söyleyeyim. Oc yapan herkes bilgisayar açılmayınca anakart veya işilemci yandı sanıyor. Ayarlarınızı sisteminiz kaldırmadığı zaman açılışta şifre sorar ve bilgisayarı kapatırsınız , power bastığınızda açılmaz. Düzeltmek için ise güç kablosunun fişe takılı olduğu prizin yerini değiştirmek.. Bi yandanda bios pili gibi ama o kadar uğraşmıcanız bir iş. Ben ilk oc yaptıgım zamanlar fiş değiştirmekten belim ağrımıştı Ama işlemci max gücüne dayadım pcyi. Dediğim gibi güç kablosunun yerini değiştirip öyle deneyin
  • Bilgisayarın güç düğmesinde bir problem yok . basıyorum işlmci fanı filan her şey normal çalışıyo gibi sadece ekrana hiç bir görüntü gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU Load hakkında !!!
    11 yıl önce açıldı
    Bios utilities nedir ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.