Şimdi Ara

System of A Down Holy Mountain e Cevap!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım hepiniz system of a down ın holy mountain da türklere yaptıgı terbiyesizligi duymussunuzdur.
    Bu video da buna bir cevap olarak yapılmış ve küfür olmadığı halde çok iyi hiciv yapılmış..

buyrun youtube linki Tıkla

bilgisayarında saklamak isteyenler için avi dosyası olarak rapid linki
    http://rapidşhare.com/files/13155809/D.E.R.T.avi (ş yi s olarak düzeltip yükleyebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 24 Ocak 2007; 15:10:36 >

• o şarkının kılibini görmüştüm tam bi rezillikti.
    ben bu kılibi açamadım bende mi sorun var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: volante

o şarkının kılibini görmüştüm tam bi rezillikti.
    ben bu kılibi açamadım bende mi sorun var?

link atmayı becerememişim pardon düzelttim şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 24 Ocak 2007; 15:11:40 >
  • hoş çalışma olmuş
  • ARAMIZDA BAZI İNSANLAR ARAŞTIRMA YAPMAMIŞ GALİBA SYSTEM OF A DOWN'ın RESMİ WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİP HABERLER BÖLÜMÜNÜ OKUYAN VARMIDIR BİLMİYORUM VEYA SİZLER YENİ DUYUYORSUNUZ. SYSTEM OF A DOWN'ın SİTESİNDE NEWS BÖLÜMÜNDE:

DEĞERLİ TÜRK MEDYASI BAŞLIĞI ALTINDA BİR MESAJ VAR BU MESAJDA HOLY MOUNTAINS'E ÇEKİLEN KLİBİN SOAD'IN ÇEKMEDİ FORGETTEN ADLI BİR SİTEDE BULUNAN BİR ÜYE TARAFINDAN AMATÖRCE HAZIRLANMIŞ BİR SLAYT KLİPMİŞ SOAD BU KLİBİ KENDİ KENDİ ÇEKMEMİŞ GİDİN BAKIN HATTA İNTERNET SİTELERİNDE GOOGLE FALAN ARAŞTIRANLAR HEPSİNİN BİR PROVAKEDEN BAŞKA BİR ŞEY OLDUĞUNU ANLAMIŞLARDIR.. MEKTUBUN SONU TÜRK MEDYASINDAN ÖZÜRLE BİTİYOR VE SOADIN BÖYLE BİR KLİBİ OLMADIĞI BU KLİBİ HAZIRLAYANIN ARAŞTIRILIP GEREĞİNİN YAPILACAĞINI SÖYLÜYOR...

WWW.SYSTEMOFADOWN.COM

• quote:

Orjinalden alıntı: kadirguven

ARAMIZDA BAZI İNSANLAR ARAŞTIRMA YAPMAMIŞ GALİBA SYSTEM OF A DOWN'ın RESMİ WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİP HABERLER BÖLÜMÜNÜ OKUYAN VARMIDIR BİLMİYORUM VEYA SİZLER YENİ DUYUYORSUNUZ. SYSTEM OF A DOWN'ın SİTESİNDE NEWS BÖLÜMÜNDE:

DEĞERLİ TÜRK MEDYASI BAŞLIĞI ALTINDA BİR MESAJ VAR BU MESAJDA HOLY MOUNTAINS'E ÇEKİLEN KLİBİN SOAD'IN ÇEKMEDİ FORGETTEN ADLI BİR SİTEDE BULUNAN BİR ÜYE TARAFINDAN AMATÖRCE HAZIRLANMIŞ BİR SLAYT KLİPMİŞ SOAD BU KLİBİ KENDİ KENDİ ÇEKMEMİŞ GİDİN BAKIN HATTA İNTERNET SİTELERİNDE GOOGLE FALAN ARAŞTIRANLAR HEPSİNİN BİR PROVAKEDEN BAŞKA BİR ŞEY OLDUĞUNU ANLAMIŞLARDIR.. MEKTUBUN SONU TÜRK MEDYASINDAN ÖZÜRLE BİTİYOR VE SOADIN BÖYLE BİR KLİBİ OLMADIĞI BU KLİBİ HAZIRLAYANIN ARAŞTIRILIP GEREĞİNİN YAPILACAĞINI SÖYLÜYOR...

WWW.SYSTEMOFADOWN.COM

Ben holy mountain klibine bişi demedim ki..
    holy mountain sarkısından bahsediyorum
    sorarım sana orda
    Lier, Killer, Demon kime dio ? kendi atalarına mı ? kendi paşalarına mı ?
    ORDER! MURDERER! SODOMIZER kime dio ? kendi atalarına mı ? kendi paşalarına mı ?

burda bana gelip boş şeyler anlatmayın..

• Mademki Türksün systeme göster ürksün Harika çalışma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    system of a down
    4 ay önce açıldı
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anti-soad.org a girin bunları yazanalr oralarda.Arşiv çok geniş Fotoraflar ve videolar yapıldı anti-soad için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Anti-soad.org a girin bunları yazanalr oralarda.Arşiv çok geniş Fotoraflar ve videolar yapıldı anti-soad için

Yapılıyor ama bunların youtube'a koyulması yetmez.
    Topluca yabancı forumlara üye olup bu videoların linklerinin dağıtılması lazım.
    Ayrıca bu videolar Türkçe olduğu sürece sadece kendi kendimizi tatmin etmiş oluruz.
    Tüm dünyanın Türkçe öğrenmesini bekleyemeyeceğimize göre, videoların İngilizce olarak hazırlanıp olabildiğince yabancı forumlarda dağıtılması gerekir.

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Mademki Türksün systeme göster ürksün Harika çalışma

bence de
    ama favorim sonunda Yapmasaydın kalleşlik biz hepimiz kardeştik derken ki resim gerçekten çok anlamlı ...

• The Turkish media has been spreading blatant lies about System Of A Down, among them the claim that we had an anti-Turk slogan printed on tickets during our 1998 tour with Slayer.

The truth is that System Of A Down cancelled our shows opening for Slayer in Turkey in 1998. Any tickets for the Turkish portion of the 1998 Slayer tour were printed on Slayer's behalf, not ours. In fact, there were no Anti-Turkish slurs printed on any tickets for that, or any other tour involving System Of A Down.

System Of A Down wishes that the media in Turkey, and elsewhere, be conscious of the facts, responsible in their research, honest in their writing, and dedicated to the essential importance of the truth.

burda ne yazıyor tercüme edebilcek varmı?
  • özet geçiyorum;
    türk medyasında biletlerde anti-turk sloganları oldugunu sölüomus olayın aslı soad slayer için turkiyede yapacagı acılısı iptal etmis
    turkiyede yayınlanan biletler soad ın deil slayer ındır.Zaten hiçbir zaman içinde soad bulunan hiçbir konserde yada turda biletler üstünde anti-türk sloganı yoktur.
    soad türk medyasının ve diğer medyaların gerçekten haberdar olmalarını ve yaptıkları araştırmalarda sorumluluk sahibi, yazılarında durust ve gerçeğe baglı kalmalarını diler..

demiş..
    Holy Mountain hakkında bide açıklama yaparsalar tam süper olacak
  • sözler hoşuma gitti..

mizah ve hiciv ve protest bir arada

ama keşke ingilizce olsaydı sözler..

los angeles veya paris ermenisi ne bilir Türkçe
  • The Turkish media has been spreading blatant lies about System Of A Down, among them the claim that we had an anti-Turk slogan printed on tickets during our 1998 tour with Slayer.

The truth is that System Of A Down cancelled our shows opening for Slayer in Turkey in 1998. Any tickets for the Turkish portion of the 1998 Slayer tour were printed on Slayer's behalf, not ours. In fact, there were no Anti-Turkish slurs printed on any tickets for that, or any other tour involving System Of A Down.

System Of A Down wishes that the media in Turkey, and elsewhere, be conscious of the facts, responsible in their research, honest in their writing, and dedicated to the essential importance of the truth.

- System Of A Down
  • bu forumda onları da savunacak ermeni uşağı vatan satıcıları bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.