Şimdi Ara

SYSTEM OF A DOWN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çalışmıyor demiyorum zaten, soadin offical sitesi dışında başka yerlere yönlendiriyor diyorum.
  • Yaf konu nerden nereye gelmiş.Arkadaş birşey istemiş.Öbürü çıkmış.Vay sen vatan hainisin demiş.

Biri gaz çıkarsa vatana zehir gazı saçıyor diye vatan haini yapacaksınız.Böyle yapan arkadaşlar farkında değil.O grubun popüleritesini artırıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Yaf konu nerden nereye gelmiş.Arkadaş birşey istemiş.Öbürü çıkmış.Vay sen vatan hainisin demiş.

Biri gaz çıkarsa vatana zehir gazı saçıyor diye vatan haini yapacaksınız.Böyle yapan arkadaşlar farkında değil.O grubun popüleritesini artırıyorsunuz.

SOAD albümlerinin en çok satn alındığı 3.ülkeyiz.. Bunları para ödeyenler bunlardan bihaber ... Amaç buna engel olmak ...

Ben sadece dinlerimde ma düşüncelerini sevmeme demek ne derece mantıklı müzikal hayranlık bir gün başka hayranlıklara dönüşecektir... 40 kere söylene sey olurmuş ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

quote:

Orjinalden alıntı: asdasd

yaw verdigin adresteki linkler başka başka sitelere yonlendiriyor.
    ayrica arto tuncboyaciyan turkiyede bircok sanatcinin albumlerinin yapiminda emegi gecen birisi.
    djivan gasparyan da öyle.
    e bu adamlar ermeni, soad ile yakinliklari var (hatta arto nun soad ile calistigi album bile var mesmerize diye)
    Erkan oğur da (erzincanlıdır) djivan ile çalıştı.
    noluyo şimdi bunu söyleyin bana?

türk,kürt,ermeni,laz,çerkez etnik grup dil din ırk gözetmeksizin herkes kardeştir arkadaşım bunu kafana sok
    bunları ayıranlarda sizin gibileridir.
    sevgiler.

Linkler hepsi çalışıyor... Ama çalışmayan başka şeyler var...

Cevap vermeye değermi bilmem ama Objektif ol...

Konserlerinde Türklere alenen hakaret eden birileri masum biz mlliyetçiyiz.. Öylemi...

Sitelrinde Irkçılık yapanlar masum biz şuçluyuz öylemi... Konserlerine türkler ve köpekler giremez yazan masum biz şuçluyuz öylemi ...

Sana söyleyebilecek söz bulmak zor... Ama bu ülkede seninle aynı havayı soluyup., aynı dili konuşmakdan utanıyorum...

Al SOAD senin olsun , dinle ve beynini teslim et.... ama şunu unutma o Emperyalizmden kurtulma savaşında ölenlerler , bu günler için güle oynaya ölüme gidenler olmasaydı ... SOAD dinleyemeyecektin...... Eğer buna da saygın yoksa senin bu ülkenin vatandaşı olduğundan şüphelenirim...

Şunu da bir kenara yaz bu ülke kendini sırtından vuranları asla affetmez...affetmeyecek...

yaw biz boyle populist soylemlere kızıyoruz burda.
    yoksa systemi oyle cok cok bayila bayila dinlemem.
    onlarin ne poo oldugunu biliyorum, BOOM klibinde amerikanin irak'i işgaline kızarlarken web sitelerinde türk hükümetine teskere vermedikleri için kınama yapıyorlardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: asdasd
    yaw biz boyle populist soylemlere kızıyoruz burda.
    yoksa systemi oyle cok cok bayila bayila dinlemem.
    onlarin ne poo oldugunu biliyorum, BOOM klibinde amerikanin irak'i işgaline kızarlarken web sitelerinde türk hükümetine teskere vermedikleri için kınama yapıyorlardı.

Siz kimsiniz..? Genelleme yapma yetkisi olan bir üst kulanıcı grubu ya da bir zümremisiniz ?...

Kaliteli müzik (göreceli bir durum) dinlemek için nelerden taviz verilebilir ...

Özde hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.. Uzatmanın , kişiselleştirmenin anlamı yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 11 Ocak 2006 21:13:41 >
  • Heyecan yapma sakin ol...
    Adam basit bi soru sormuş ... şu an konunun geldiği yere bak...

quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

quote:

ARkadaş
    Kardeşim adam sizden şarkıyı istememiş... şarkıyla dalga geçilen bir videoyu istemiş.

+Her konuda bu kadar milliyetçi olsanız da , sadece forumlardaki gösterişle kalmasa keşke

Sen nerden biliyosun bizim bişey yapmadığımızı ki.... Sen merak etme bizim Türklüğümüz burdada kalmıyo, hem sen kendine bak ve kendinni sorgula, o pislik ermenilerin yağtığı müzik

yerin dibine batsın tamam mı ARKADAŞIM...!!!

• ay çok eğlence oldu burası, sevgili moderatorler rica ederim amacından sapmış bu başlığı kilitleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GobliN
    üfff be abarttınız iyice bunun kanıtını bul öyle konuş kulaktan dolma şeylerle yazmayın buraya

çok kanıt istiyorsan google den araştırherkez kendi düşüncesini ileriye sürebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 12 Ocak 2006 0:28:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.