Şimdi Ara

Syoss Şampuan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayağı uzun süredir Clear Men kullanıyorum.Üzerinde hani ronaldo resmi olan :D.Her neyse artık değiştirmeye karar verdim 7-8 aydan sonra.Çünkü 2-3 gün yıkamayınca aşırı dökülüyordu.Ben de gittim %0 Silikon'lu Syoss şampuan aldım.Henüz duş almadım.Sizce zararı olur mu?Direk iade etsem mi.Eğer edersem Schwarzkoph alayım mı? Bu arada saçlarım çok fazla uzun değil ama uzatma aşamasında :)

• La hadi duş alacam :D
  • Tamam kardeşim bir deneyeyim yarın felan aktarırım.
  • Ben kullaniyorum alin pisman olmazsiniz bi tane portakallimi ne olani var siyah turuncu pakette onu kullanin mukemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Motion*

quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim

Ben kullaniyorum alin pisman olmazsiniz bi tane portakallimi ne olani var siyah turuncu pakette onu kullanin mukemmel

Alın demekle olmuyor bilgide verseydin :D internette bilgi yok çünkü bunla ilgili yabancı ürün ve pek bilinmiyor.

valla hiçbir saç problemim olmadığı için bilmiyorum ben kokusuna yogunluguna bide fiyatıan bakarım syoss gerçekten kaliteli geldi bana göre umarım sonradan bozmazlar
  • aldınız mı ?
  • yav kardeşim şunu kullanan biri cevap yazsın nasıl iyi mi ? bende bu aralar şampuan anlacağım bunu alayım mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Morfose Saç Spreyleri
    11 ay önce açıldı
    Palmolive 500ml Duş Jeli 50tl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yaşta Dalin kullanmaya başladım yeniden, bunca yıl boşuna yıkıyormuşum saçımı. Orta uzunluktaki saçlarımı ne de güzel yumuşattı. Headbang bile yapabiliyorum artık

(Uzun saçlarımı kısaltmıştım en son hatırlayan varsa)
  • Hadi yaziyim, şampuan, kremi, bakım onarımı ve saç köpüğünü kullanıyorum. Bunları kullandığıma göre güzel bi üründür ama sen bildiğinden şaşma. Ele düşmesin benim şampuan.
  • Syoss kullanıyorum çok da iyi değil şu ana dek kullandığım en iyi şampuan clear 2 si bir arada kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Bu yaşta Dalin kullanmaya başladım yeniden, bunca yıl boşuna yıkıyormuşum saçımı. Orta uzunluktaki saçlarımı ne de güzel yumuşattı. Headbang bile yapabiliyorum artık

(Uzun saçlarımı kısaltmıştım en son hatırlayan varsa)

Aaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.