Şimdi Ara

Syndra ve yeteneklerinin hasarı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen ne yapıyorum anlamıyorum ama qe yaptığımda iki üç kişi yan yana ise ölecek duruma geliyorlar resmen. Şaşıp kalıyorum. Aklıma takılan W ile minyon veya top attığımız sırada hasar aynı mı oluyor? Oyunda pek dikkat edemiyorum buna. Sanırım aynı. Bir de E skilli Q ile tuttuğu ve tutmadığı takdirde hasarı aynı mı oluyor? QE ile kırılgan rakiplerin perte çıkması çok garibime gidiyor.

Edit: Eq olayını da biliyorum ama bazen q ya basamıyorum bir şeyler oluyor tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 19 Şubat 2017; 1:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz adclerde ondan yakınıyoruz zaten
  • Q'suna 6.9 yamasında gelen AP oranı buffı o kadar yanlıştı ki burda sürekli söyledim. Şampiyonda sadece topları stackleyip ulti ile adam öldürme var üstelik W-Q-E kombosuna da tekleyebiliyorsun. Sorun ordan kaynaklanıyor. AP oranı 60% tan 75% e bufflandı yani bu kadar da olmaz ki 5% buff bile inanılmaz derecede önemli yüksek AP değerlerinde. 2 tane tekleme kombosu var o yüzden sıkıntı çıkarıyor. Her türlü hasar aynı sorun yok.

Vel'koz pasifi gibi tetiklenme durumu yok o nedenle çok saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 19 Şubat 2017; 3:51:24 >
  • Büyük oranla kırılgan herolar oynayan biri olarak söyleyebilirim ki, syndra tamam son zamanlarda hasar olarak bir tık gereksiz seviyede olabilir ama geçmiş sezonları incelersek ön planda olmadığını görürüz.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Eski pasif ile Q max seviyede Yüzde 15 fazla vuruyordu. O değişmiş ortada kalma süresi 8 saniyeye çıkmış. Tabi diğer şampiyonlara karşı durumunu da karşılaştırmak lazım o döneme göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 19 Şubat 2017; 12:11:41 >
  • E'nin kendisinin de hasari var. Yani o dalga efekti icinde birisi varsa da hasar vuruyor. O mesafe icerisinde top varsa onu ileriye atip carptiklarina stun atiyor. Bazen seri q-e aticam diye q iskalayanlar oluyor. Sadece e basiyorsun. W ile ne atarsan at o sana kalmis. Top atmanin mantigi w-e vurmak icin. Eskiden %15 ek hasar veriyordu sampiyonlara q 9.seviyede. O kaldirildi artik 8 saniye duruyor toplar. Ayrica Burst bir herodan ne beklenti var onu da cozemedim. Tek hedefe yuksek hasar vurmasi lazim o da gorevini yapiyor. Kimse cassionun vurdugu dpsye laf soylemiyor. Assasinler su an cok iyi donemdeyken onlara da laf yok Ama burst herolara karsi bi algi var cozemedim. Veigar r 2.5k vuruyormus tek tusla boyle sey mi olur diyorlar. Heronun mantigi odur. Vurur gecer. 1 kisiyi siler. Sizde atlayip onu kesersiniz. Su an middeki sampiyonlari katarina ve digerleri olarak ayiriyorum. Katarina disindakiler oynanabilir gayet rahat bir sekilde.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    İşte sorun orda. Ekstradan verdiler Q hasarını. Kimse Syndra'nın lv 11den sonra falan teklemesini yadırgamıyor. Ama koridorda inanılmaz bunaltıcı. En başarısız gankte bile skor alma ihtimali 90%. Mesela Veigar da tek atabiliyor latede ya da Orianna ama onların early gameleri Syndra kadar iyi değil. Eski Syndra'dan kimse şikayetçi değildi sebebi belli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 19 Şubat 2017; 18:42:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Kardeş mide kata al runaan çık hyper carry olursun kasma kendini

• Konu dışı ama arkadaşlar engellediğimiz kişilerden bildirim almama yolu yok mu? Oyundan anlamayan çocuklardan hala bildirim gelmesi moralimi bozuyor. Gold-Plat elo cehenneminde sürünen tiplerle tartışmaktan bıktım.

Ne ağlattıysam kendisi bloklu hala zırlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 20 Şubat 2017; 22:3:58 >
  • Ben gayet yerinde buluyorum oyuna başladığım zamanlar (gerçi 1.5 sene oldu yada olmadı) Syndra oynayanı yoktu şimdi güzel yani gücün simgesi olan bir büyücü karakterinin çok vurması kadar doğal bir şey yok(şaka şaka syndra midde en sevdiğim hero ama nerf pls )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.