Şimdi Ara

Syndra nerf?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar syndra son bi kaç aydır hiç nerf yedi mi? bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geldimi bilmemde çok etki etmemiştir çünkü op dmg vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

geldimi bilmemde çok etki etmemiştir çünkü op dmg vuruyor

Aynen öyle. bugün alıp bi oyun attım cidden çok op damage'i artı farm olanağı var.

• Geldiğinden beri nerf yemedi diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: win8

Geldiğinden beri nerf yemedi diye biliyorum

cevap için sağolun hocam. makbule geçti.

• q w ile çok rahat farm yapıyor q range yüksek harras yapıyor 6 oldumu kombosuyla ölmemen gibi bir ihtimal olmuyor indirime girse alacagım bekle beni riot -,-
  • quote:

q w ile çok rahat farm yapıyor q range yüksek harras yapıyor 6 oldumu kombosuyla ölmemen gibi bir ihtimal olmuyor indirime girse alacagım bekle beni riot -,-

kesin tavsiye hocam. turnuvalarda neden picklenmiyor anlaşılır gibi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerf geleceğini sanmıyorum, damage op falan değil dfg olmadan kill almak normal şartlarda zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Nerf geleceğini sanmıyorum, damage op falan değil dfg olmadan kill almak normal şartlarda zor.

katılmıyorum. bugün ilk kez oynadım ve dfg olmadan 2v1 rahat alıp çıkıyordum. bence op.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilgincbisey

quote:

q w ile çok rahat farm yapıyor q range yüksek harras yapıyor 6 oldumu kombosuyla ölmemen gibi bir ihtimal olmuyor indirime girse alacagım bekle beni riot -,-

Yalniz turnuvalarda pickleniyor.
  • hiç gelmedi ama gelebilir
  • slowu var stunı var ayrıca dmg nasıl op degil q biriktiriyorsun etrafta sonra qwe yapıp ulti atınca ultinin yarısından cogu bosa gidiyor zaten öyle güzel vuruyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Nerf geleceğini sanmıyorum, damage op falan değil dfg olmadan kill almak normal şartlarda zor.

katılmıyorum. bugün ilk kez oynadım ve dfg olmadan 2v1 rahat alıp çıkıyordum. bence op.

Normal şartlarda dedim, bu karşı tarafın brain afk olup senin ultra fed olduğun durumlar dışında yani 2v1de alıp çıkıyorsan q-w-r ile adamı alıyon demek bu sanırım, wtf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

quote:

quote:

Yalniz turnuvalarda pickleniyor.

nick başlık uyumu apjgjgmgdktg hocam ben kaçırmışım o zaman ya. cidden çok güzel champ.

• Hayır şaşıracaksın belki ama ilk çıktıktan sonra büyük bir buff yemişti ondan sonra sadece buff yemiş en ufak nerf yokmuş , lolwikia'dan baktım. Kullanması zor ama Lissandra ile birlikte oyunun en güçlü 2 midi bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Hayır şaşıracaksın belki ama ilk çıktıktan sonra büyük bir buff yemişti ondan sonra sadece buff yemiş en ufak nerf yokmuş , lolwikia'dan baktım. Kullanması zor ama Lissandra ile birlikte oyunun en güçlü 2 midi bana kalırsa.

katılıyorum.

• quote:

slowu var stunı var ayrıca dmg nasıl op degil q biriktiriyorsun etrafta sonra qwe yapıp ulti atınca ultinin yarısından cogu bosa gidiyor zaten öyle güzel vuruyor

hocam q biriktirme olayı nasıl oluyor ya?

• quote:

quote:

slowu var stunı var ayrıca dmg nasıl op degil q biriktiriyorsun etrafta sonra qwe yapıp ulti atınca ultinin yarısından cogu bosa gidiyor zaten öyle güzel vuruyor

q atıyorsun adama o küre attıgın yerde duruyor cdsi kısa zaten birdaha q atıyorsun birdaha falan birikiyor toplar öyle ultisinde ne kadar çok küre varsa etrafta ona göre fazlavuruyor
  • quote:

quote:

Q atiyosun tekrar q atiyosun birikmis oluyor

• quote:

quote:

quote:

q atıyorsun adama o küre attıgın yerde duruyor cdsi kısa zaten birdaha q atıyorsun birdaha falan birikiyor toplar öyle ultisinde ne kadar çok küre varsa etrafta ona göre fazlavuruyor

ahahaha yuh ya ben bilmiyodum bunu çok makbule geçti. şu minimum damagei vuruyodum heralde ben. ona rağmen çok sağlamdı. bu olay cidden iyiymiş ya bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.