Şimdi Ara

Syndra montajım (9saat emek içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar videoyu izlerseniz yorumlarınızı bekliyorum iyi kötü her türlü yoruma açığım bu işte henüz yeniyim ama gelişmek istiyorum. Montajlar 5dakikalık videolar.
    https://www.youtube.com/watch?v=Sv422kgjnDU ,

Syndra montajım (9saat emek içerir)

• herhalde pek sallayan olmamış, bari ben yazayım boş gitmiş olma. açıkçası vaktine yazık. bu boş zaman yerine 9 saat daha syndra oynasan makbule geçerdi. şahsen yine iyi dayandım. 45-50 saniye kadar izledim. belki de ironi amaçlı bir video çekmek istemişsin orasını bilemedim. zaten çok extrem hareketler yapacağın bir hero değil. yapılabilecek olan güzel şeyler de sende yok. diğer montajlarında(!) bol şans.
    Bir benzerini ben yazacaktım da malum konuda (caitlyn montaj xd) mimli olduğum için laf etmeyeyim, taşlarlar diye düşündüm. Doğru demişsin. Ben açıkcası team fightlarda güzel konum alan ve sağlam kombolarla işi bitiren bir Syndra görmeyi bekledim ama umduğum gibi çıkmadı. Şu caitlyn montajındaki gibi olmuş. Birkaç maçta q+e+r yapıp videoya almışsın.

Aslında Syndra ile güzel mekanikler yapılabilir, enteresan şeyler ortaya çıkıyor da, bu sıradan olmuş. Diğer montajlarında bol şans.
  •  Syndra montajım (9saat emek içerir)
  • Sanırım yanlış anladınız videomun amacı PLAYZ yapmak hiç bir şekilde değil bunu kastetmedim. Bu kadar yerin dibine vurmasaydınız iyidi.Montaj Bu eğlendirmek amaçlı videolar Facecam ve ses olmadığı için şuanlık kötü olabilir Haklısınız. Her montaj yapan PLAYZ yapıcak diye birşey yok.Siz bunu aklınıza klişe olarak yerleştirmişsiniz.Lütfen herkes üstüne alınmasın biraz saçma bir örnek olucak ama Recep LoL Oynuyor'u hiç izlemediniz sanırım. O her videosunda playz yapmıyor sonuçta gayet eğlenceli güzel içerikler ortaya koyuyor.Benimde facecam ile ses olmadığı için elimden bukadarı geldi üzgünüm arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu kadar ezeceğinizi bilseydim hiç bu foruma yazmazdım kusura bakmayın. Oyundaki nicklerinizi yazarsanız tanışmak istiyorum.

Kardeşim 10/10 montaj devamını bekliyorum
  • Montajı yaparken her hareket de müzik değiştirmen hoş durmamış onun dışında oyun replaylerinin videolarını çekerken arayüzü kapatsan daha güzel durabilir onun dışında bazı eleştiri bilmeyen arkadaşların boş yorumlarınıda dikkate alma "yow bono yow çok koto mol mol solok gorozokolo" benim gözümde yaptığı yorum bundan ibaret onun gözünde ise buna "eleştiri" diyor
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.