Şimdi Ara

sync yapmadan program/oyun atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sync yapmadan atabilirmiyiz program felan çünkü sync yapınca tüm müziklerim siliniyor.... Şimdi mesela müziklerim 2 pcde şuan 1. pcdekileri atıyorum 2. pcdekileri atarken sync yapınca silinecek nasıl atabilirim ilk pc attığım müzikleri silmeden?

• İpodu bağlarsın pc'ye Devices'in altında bulunan kendi ipoduna tıklarsın karşına ipodunun resmi çıkar sağ tarafta.Sayfayı biraz aşağı indirince "Manually music and videos" (tam aklımda değil ama bu şekilde bir şey yazıyordu) ona tıklarsın.Artık müziklerini Devices'in altında bulunan listelere sürükleyerek atabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

İpodu bağlarsın pc'ye Devices'in altında bulunan kendi ipoduna tıklarsın karşına ipodunun resmi çıkar sağ tarafta.Sayfayı biraz aşağı indirince "Manually music and videos" (tam aklımda değil ama bu şekilde bir şey yazıyordu) ona tıklarsın.Artık müziklerini Devices'in altında bulunan listelere sürükleyerek atabilirsin :)

çok teşekkürler
  • Rica ederim :)
  • bende ipodumdaki uygulamalar silinmeden yeni uygulamalar yüklemek istiyorum ama ipodumdaki programların hiçbiri bilgisayarımda yok, sync yapınca ipoddaki programların hepsi bilgisayardakilerle değiştirelecek diyor, yani ipoddaki programların hepsi silinecek. bunu engellemenin bir yolu var mı?
  • Pc'de olmayan programlar yüklenecek programlar mı yoksa yüklenmiş olanlar mı?
  • pc de olmayanlar ipodda mevcut. Pcde de yüksek boyutlu bir kaç program var. İpoddaki uygulamalar ve uygulamarın içindeki verilerin silinmeden pc deki programları yüklemek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim yükleme çeşidim.Sol üstte bulunan Library kısmındaki Apps seçeneğinin içinde hiç bir uygulama bırakmıyorum.Yeni yükleyeceğim uygulamaları buraya atıyorum.Sonra Devices de kendi cihazımın üstüne tıklayıp yukarıdaki seçeneklerden apps'ı seçiyorum.Sync Apps kutusunu işaretliyorum (işaretliyse dokunmayın)Aşagıdaki appsleri de seçip apply dedikten sonra uygulamaları yüklüyorum.10Gb apps bulunuyor hepsini bu şekilde yükledim :)
  • Dediğiniz gibi summaryden manuali açıp playlist e attım şarkılar ama iPod a gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

Dediğiniz gibi summaryden manuali açıp playlist e attım şarkılar ama iPod a gelmedi

Devices altında kendi şarkılarınız bulunmuyor mu? (eski attıklarınız) onların arasına atın tekrar en alttaki playlists e değil
  • Ben hertürlü iş için panda iphone pc suite kullanıyorum.Oyunları ve müzikleri (resim ve video da) atma konusunda çok basit ve pratik.
  • panda iphone suite iyiymiş gerçekten, tavsiye ederim.
  • çok sağolunn Allah razı olsun
  • panda iphone suit berbat bir program şarkı listem kaydı onun yüzünden.....

arkadaşlar sync yapmadan Manually music and videos tıklıyorum sync yapınca gine siliyor ayrıca şarkılarım olduğu liste çıkmıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.