Şimdi Ara

symbian s60 series gps ve harita. üst konu yapabilirmiyiz lütfen! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Brada

quote:

Orjinalden alıntı: tcuneytb

quote:

Yaw arkadaşlar ben bu tomtom kurdum telefonuma çalışıyor fakat haritayı card reader la yükleyemiyorum bir türlü hafıza kartına bu Eastern_Europe-Map haritasının içerisinde 2 tane 70küsür mb lık dosyalar yüklenmiyor sadece anlamadım gitti neden olabilir acaba

Dostum onlar rar dosyaları olmalı. Onları açıp birleştirince "608_Eastern_Europe-Map" isimli 191 MB lık tek bir dizin olacak onu hafıza kartına atacaksın.

Arkadaşım zipten çıkartıyorum tabiki "Eastern_Europe-Map" isimli 191 mb lık bi dosya çıkıyor zipin içinden fakat bu dosyayı atamıyorum hafına kartına bu dosyanın içerisindeki 70mb lık 2 dosyamı sorunlu anlayamadım sadece o 2 dosya yüklenirken "<Geçersiz MS-DOS işlevi" diyor.

70 Mb'lık dosyalar:
    cline.dat
    faces.dat

Herhalde sen bunu kastediyorsun. Ama ben dediğin sorunla hiç karşılaşmadım. Dizini alıp olduğu gibi USB üzerinde hafıza kartına kopyaladım ve hiç bir problem çıkarmadı.
    Bu dosyalardan olabilir düşüncesine nasıl hasıl oldun?

• @tcuneytfb@
    Smart2go Programını Nereden İndirebilirim?
    Telefonum:6630
  • quote:

70 Mb'lık dosyalar:
    cline.dat
    faces.dat

Herhalde sen bunu kastediyorsun. Ama ben dediğin sorunla hiç karşılaşmadım. Dizini alıp olduğu gibi USB üzerinde hafıza kartına kopyaladım ve hiç bir problem çıkarmadı.

Nasıl hasıl oldum çünkü tek tek atmayı denedim 9 parça dosyayı fakat sadece cline.dat, faces.dat dosyalarında "Geçersiz MS-DOS işlevi" kopyalanamıyor diye hata verdi. çözemedim bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brada -- 29 Nisan 2007; 19:26:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

@tcuneytfb@
    Smart2go Programını Nereden İndirebilirim?
    Telefonum:6630

Dostum linki şu:

http://www.smart2go.com/en/download/

Ama malesef sadece Symbian 9.1 teller (hatta bazıları hepsi de değil) için geçerliymiş. 6630 desteklenmiyor sitesinden anladığım kadarıyla. Bir bak istersen. Üzgünüm.
  • quote:

quote:

70 Mb'lık dosyalar:
    cline.dat
    faces.dat

Nasıl hasıl oldum çünkü tek tek atmayı denedim 9 parça dosyayı fakat sadece cline.dat, faces.dat dosyalarında "Geçersiz MS-DOS işlevi" kopyalanamıyor diye hata verdi. çözemedim bir türlü

Dostum ben USB kablo ile toplu depolama modunda bütün dizini hafıza kartına kopyaladım ve hiç bir hata mesajı da almadım. Acaba olay hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir mi? Mümkünse gerekli yedekleme işlemlerini yapıp hafıza kartını yeniden biçimlendir. Eğer zor diyorsan (yani silemeyeceğin seyler filan varsa veya uğraşmak istemiyorsan) en azından hafıza kartını birleştir. Belki de kart üzerinde yeterli boş alan bulamıyor ve bu dosyayı parçalamadan koyması gerekiyor. Denemekten zarar gelmez sen bilirsin.

Selamlar, saygılar..

• @tcuneytb Birde dediğin gibi biçimlendirip denicem bakalım hafıza kartında yeterli yer mevcut 300mb lık boş yer var neyse çok teşekkür ederim cevapladığın yardımda bulunduğun için.
  • quote:

@tcuneytb Birde dediğin gibi biçimlendirip denicem bakalım hafıza kartında yeterli yer mevcut 300mb lık boş yer var neyse çok teşekkür ederim cevapladığın yardımda bulunduğun için.

Yardımcı olabildimse ne mutlu. İnşallah olur. Kolay gelsin.

Selamlar, saygılar...
  • quote:

Selamlar, saygılar...

Hafıza kartının bilgisayara yedeğini alıp biçimlendirdim bu sefer atabildim dosyayı oldu tekrar teşekkürler arkadaşım.
  • quote:

quote:

Selamlar, saygılar...

Hafıza kartının bilgisayara yedeğini alıp biçimlendirdim bu sefer atabildim dosyayı oldu tekrar teşekkürler arkadaşım.

Tamamdır dostum. Tomtomun tadını sen de çıkar. Çok sevindim. Görüşmek üzere.

Saygılar, selamlar...

• dostum ellerine sağlık. harbi varya kaç gündür uğraşıyorum bu programı kurmak için. yeni hallettim ve gerçekten çok sevindim. ya bi isteğim daha olacak,forumda arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. benim bu s60 telefon için (3230) daha kapsamlı haritalar var mı bu tomtom da?? ankara ve istanbul olsa yeter aslına bakarsan. ya da tomtom dan başka daha kapsamlı programlar var mı? saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: taci37

şimdi şöyle oluyor once tomtom.sis dosyasını telefonun hafıza kartına kuruyoruz sonra hafıza kartını çıkarıp card reader e takıyoruz indirdiğimiz harita klasörünün içindeki dosyaları telefonun hafıza kartında tomtom klasörünün içine yapıştırıyoruz (haritayı bluetooth ile atamazsınız 191 mb card reader lazım) sonra kartı telefona takıp tomtomu çalıştırıyoruz. harita üzerinde yerimizi kendimiz belirliyoruz.ama gps mouse miz olursa o zaman yerimiz otomatik olarak beliriyo gps mouse extra dan alınan batarya büyüklüğünde bir cihazdır yaklaşık fiyatı 60 usd kadar. ama kullanım hizmeti tamamen ücretsizdir gps mouse uyduyu bulup meridyenlere göre bulunduğunuz yerin koordinatlarını hesaplar ve gezegen üzerindeki tam yerinizi bulur bu bilgileri bluetooth aracılığıyla telefonunuza aktarır tomtom programı burda devreye giriyor o programda sistemin altına harita yerleştiriyor. alın size gps navigasyon hepsi bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.