Şimdi Ara

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu! (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
1
Favori
327.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n70 için sesli sms programını nasıl çalıştırabilirim?

cevap bekliyorum lütfen yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaprak95 -- 25 Haziran 2007; 14:11:10 >

• sim geliştirmeyle gelen mesajları sesli okuyabiliyomuş ama ona bir program gerekiyormuş onu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaprak95 -- 24 Haziran 2007; 13:55:26 >
  • Ben güvenlik kodunu bilmiyorum napıcaz arkadaşlar??
  • merhaba sorumu tekrarlıyorum nokıa cep telefonuna yazılı olarak gelen mesajları sesli okuma programı bulan varmı varsa en kısa sürede cevabınızı bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaprak95 -- 26 Haziran 2007; 13:19:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canozudogru

güzel bir mp3 çalar programı
    ben bunu kullanıyorum
    kendi uploadumdır
    hemde türk rapid inden:)

http://rapid_share.tc/38990350
    _ tireyi kaldırın

kardes link ölmüş tekrar yükleyebilirmisn
  • quote:

Orjinalden alıntı: answer001

Windows live messenger 2.0
    />

http://www.speedyshare.com/297321513.html

üstat link ölmüş tekrar yükleyebilirmisin

• quote:

Font_Remover

http://www.speedyshare.com/217551550.html

kardes link ölmüş yeniden yüklermisin
  • quote:

Mp3 seslerini yükseltme BUYRUN!!!!

arkadaşlar tlf deki mp3 seslerini yükseltmek için proğram aşağıdaki linktedir
    yapılacak işlemler:

PROĞRAMI BİLGİSAYARA YÜKLEDİKTEN SONRA MP3 LERİ OPEN YAPIN
    DAHA SONRA SOL ALT KÖŞEDEKİ SES BUTONUNA AUTO YA BASIN WE SES ÇUBUĞUNU İSTEDİĞİNİZ KADAR YÜKSELTİN
    DİKKAT:FAZLADA YÜKSELTMEYİN SESLER BOZULABİLİYO
    DAHA SONRA FARKLI KAYDET YAPIP İSTEDİĞİNİZ YERE KAYDEDİN WE TLF YE ATIN

/>

Not: rapid$hare'de ($) yazan yere s yazın

hacı sayfa acılmıo bi el atsan

• quote:

Need For Speed Carbon(by striker29&crazybard)

Symbian-s60 iLe iLGiLi (oyun,program vs) PaYLaŞıM ve BiLGi KoNuSu!

sahte olmadığı test edilmiş onaylanmıştır. oyun 6630 da yarım ekran çalışmaktadır. 6600 da çalışmamakta

http://www.speedyshare.com/673629299.html

abi bu da gitmiş su programları toplu bi icabına baksan cok ii olcak saolasın

• arkadaslar su fexplorer programını yüklicem de tele olmadı ya..bilgisayardan telin hafıza kartına attım ordan da actım..programı yükledi..tamam dedim..sonra değişen bişi olmadı anlamadım nası bi program bu..yoksa ben mi beceremedim sunu ayrıntılı anlatırmısınız ya ben yeniyim bu program kültürüne bi yardım edin millet
  • paylasim yapan emekci kardesler linkleri yenileme imkanimiz olursa cok memnun olacagiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 26 Haziran 2007; 13:22:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hnyrkl

Ben güvenlik kodunu bilmiyorum napıcaz arkadaşlar??

Eğer hiç değiştirmediysen 12345
    yok değiştirilmişse tek çare flash atmak..(flash format gibi birşey, ama özel box lar var yani basit bir iş değil.Teknik servislerde yaptırabilirsin.)
  • yüklediyse nası degısey bısey olmadı ikonu menude vardır yukledıyse gir programın içine telefonunu c d olarak ayırmıstır hafızasnı gösterir butun biligleri sana nerde ne var dosya yonetıcısı gıbı bıseydır

quote:

Orjinalden alıntı: violetta

arkadaslar su fexplorer programını yüklicem de tele olmadı ya..bilgisayardan telin hafıza kartına attım ordan da actım..programı yükledi..tamam dedim..sonra değişen bişi olmadı anlamadım nası bi program bu..yoksa ben mi beceremedim sunu ayrıntılı anlatırmısınız ya ben yeniyim bu program kültürüne bi yardım edin millet
  • Selam arkadaşlar sizden bir kaç tane oyun ismi rica edicektim sadece sis uzantılı şimdiden teşekkürler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 2 Temmuz 2007; 11:48:31 >
  • arkadaslar 6600 kullaniyorum ve masaustunde kisayol kullanabilmek icin smartsetting 1.11 i yukledim ancak yukleme sirasinda childinstaller hatasi vermekte bunun telefondaki bir virusten kaynaklandigini soyleyenler oldu bu yuzden hard ve soft format bile attim ama nafile bu program haricinde hic boyle bir problemle karsilasmadim bilgisi olan var mi yada bu tur baska bir program bilen?simdiden tesekkurler
  • arkadaslar yardım ya..sis uzantılı hiçbir uygulamayı yükleyemiorum..jarlı olanlar oluo ama..ne yapma lazım..sanırım su fexplorer programını kurduktan sonra oldu..daha önceden oluodu..lütfen yardımmmm
  • Profiexplorer linkini werebilirmisinz aradım bulamdm
  • dsadsafsdaffads
  • SLM ARKADASLAR bir sonyericsson K810I aldim yurt disinda oldugum icin turkce dili yok acil yardimlarinizi bekliyorumtesekurler
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.