Şimdi Ara

Symbian OS - Sıkmaya Başladı Be Abi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Nokia e63 kullanıcısıyım , telefon , 3G, Wifi ve qwerty klavyesi ile ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. En azından flashının fener olarak kullanılabilmesi bile benim çok işime yarıyor kimi zaman.

Ancak yıllardır symbian arayüzünü kullanmaktan da sıkıldım , e bu telefonu satıp da daha iyisini de alabileceğimi sanmıyorum.

"Madem ihtiyaçlarını görüyor , kullanmaya devam et!" mi diyorsunuz , yoksa "Sıkıldıysan , Windows Mobile kullanan bir PDA dene." mi dersiniz? Bu telefon 2.el 300-380 TL arasında satılabiliyor rahatlıkla şuan. 300-380 TL arasında Windows Mobile kullanan ve e63'teki özellikleri barındıran PDA var mı , varsa gösterir misiniz ?

Teşekkürler.

• çok pişman olabilirsin,aldığın pda yı da nokia gibi iyi fiyata satamazsın (pişman olursan ki olacaksın).Benzeri kaşıntılarım benimde olmuştu korkunç pişman olmuştum.nokia dan gayrisi yalan nokia dan daha iyisi yine nokia.

ekleme:Bir anı anlatayım.Bir ara sony ericsson p990i ye ve htc nin bir modeli vardı yandan kızaklı olan,modelini hatırlamıyorum.internette p990i ve htc nin o modeline laptop teklif ettim ve kimse teklifimi kabul etmedi.(1,5 yıl önce)o günlerde 400,450 eden telefonlar şimdi sanırım 200 civarı bulunur,laptop um hp compaq marka aslan gibi bişeydi sonradan sattım.Bir düşünün o tertemiz laptop,para etmez bir telefn karşılığı gidecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 13 Mart 2010; 21:10:23 >

O fiyat aralıgında alabilecegi wm işletim sistemli en iyi iki cihazı söyledim gerisi alanla satan arasında

Orijinalden alıntı: ten_don

HTC touch 3g alabilirsin temiz 2.el olarak 350tl'e..
    HTC touch 2 ise sıfır 550tl Vatan bilgisayarda, fazlası wm 6.5+256mb ram+radyo sanırım gerisi aynı..

Hocam şu konuya bi göz atarmısın HTC kullanıcısı isen
    http://forum.donanimhaber.com/m_38417684/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Bu arada konuyu açan arkadaş eğer Nokia dan sıkıldıysanız 400-500 arası HTC Touch Diamondlar var onları öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

ücret karşılıgı olmadıgı sürece hiç bir markanın fanatikligini yapmam sana kolay gelsin

O fiyat aralıgında alabilecegi wm işletim sistemli en iyi iki cihazı söyledim gerisi alanla satan arasında

Peki böyle bir değişime gitmem mantıklı mı sizce? Yoksa "boşver , symbian'la devam et , ihtiyaçlarını görüyormuş zaten." mi dersiniz?
  • Acikcasi ayni dertten bende muzdaribim. Yillardan beri daha hic Nokia disinda telefon kullanmadim. Belki 10 defa telefon degistirmisimdir ama Nokia'dan hic sasmadim. Fakat artik degisiklik ariyor insan. Butcene uygun telefon onerim maalesef olmayacak, fakat benim aklimda olanlar HTC HD2 ve Nokia N900.
    Daha Fazla Göster
  • bende aynı şeyi düşünüyordum bu kez android'i deneyecem bunun içinde htc desire(bravo) yi bekliyorum.nisan mayıs çıkacak deniliyor beklemedeyim!!

• sana symbian 3 ün ne kadar sıkıcı olduğunu gösteren bir video ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 14 Mart 2010; 6:19:02 >

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • iphone os e benzemiş....

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

çok pişman olabilirsin,aldığın pda yı da nokia gibi iyi fiyata satamazsın (pişman olursan ki olacaksın).Benzeri kaşıntılarım benimde olmuştu korkunç pişman olmuştum.nokia dan gayrisi yalan nokia dan daha iyisi yine nokia.

ekleme:Bir anı anlatayım.Bir ara sony ericsson p990i ye ve htc nin bir modeli vardı yandan kızaklı olan,modelini hatırlamıyorum.internette p990i ve htc nin o modeline laptop teklif ettim ve kimse teklifimi kabul etmedi.(1,5 yıl önce)o günlerde 400,450 eden telefonlar şimdi sanırım 200 civarı bulunur,laptop um hp compaq marka aslan gibi bişeydi sonradan sattım.Bir düşünün o tertemiz laptop,para etmez bir telefn karşılığı gidecekti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.