lütfen arkadaslar bana kart reader olmadan system klasörünü pc de nasil görürüm bi yardim edin.
arkadaslar bi sorum olucak N91 imin versiyonu : V1.10.030 yeni versiyon yuklememı onerır mısınız ne gibi + ları var ??
Arkadaşlar GBA uzantılı oyunları (Gameboy Advance) çalıştırabilecek bir programınız var mı? Elimde VGBA programı var ama oyunları açmıyor yada çok yavaş çalıştırıyor, başka programlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: zubeyi
lütfen arkadaslar bana kart reader olmadan system klasörünü pc de nasil görürüm bi yardim edin.
Ben laptopdaki Bluetooth'dan yapabiliyorum.Galiba usb kablo ile de yapılabilir.Ama yinede en rahatı kart okuyucu.
arkadaslar siteye yeni üye oldum.. e61 makinam var.. bütün forumu iyi bi şekilde takip etttim ama ele avuca sıgar bi video programı bulamadım.. bunun yanı sıra MAG nikli arkadasın verdigi mp3 programında da ilk mp3 dinlendikten sora şifre istiyo ne yapıcaz?
birde ben ytu ogrenciyim okulun beleş wirelessinden faydalanmak istiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim?
quote:
Orjinalden alıntı: erdeMmM206
arkadaslar siteye yeni üye oldum.. e61 makinam var.. bütün forumu iyi bi şekilde takip etttim ama ele avuca sıgar bi video programı bulamadım.. bunun yanı sıra MAG nikli arkadasın verdigi mp3 programında da ilk mp3 dinlendikten sora şifre istiyo ne yapıcaz?
birde ben ytu ogrenciyim okulun beleş wirelessinden faydalanmak istiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim?
verdiğim program için herhangi bi şifre gir, kabul edecektir.
video içinse smartmovie yükle, bu başlık altında olması lazım.
saol:) yaptım oldu süper oldu mükemmel bi program..
smartmovie de de convert olayına uyuz oluyorm o yzden sıcak bakmıyorum..
bilgisayardaki gibi vlc player tarzı bi program olsa da bütün formatları açsa bizde hiç ugrasmasa:)
quote:
saol:) yaptım oldu süper oldu mükemmel bi program..
smartmovie de de convert olayına uyuz oluyorm o yzden sıcak bakmıyorum..
bilgisayardaki gibi vlc player tarzı bi program olsa da bütün formatları açsa bizde hiç ugrasmasa:)
converti istediğin programla yap, ama izlemek için smartmovie kullan, ayrıca divx yeterli bence, değişik format video yükleyinceye kadar, istediğin formattaki videoyu divx yap öyle yükle ve izle.
divx programı yüklü bende su anda..
ama divx in uzantısı avi deilmi? aviyi buldu ama mp42 hatası verdi bu nedir?
quote:
divx programı yüklü bende su anda..
ama divx in uzantısı avi deilmi? aviyi buldu ama mp42 hatası verdi bu nedir?
divx programı derken? divxplayer mı?
tel'e attığın divx'i hangi programla çevirdin ve nasıl çevirdin? hata codec'le ilgili gibi, sanırım yanlış çevirdin videoyu.
ben total video converter kullanıyorum, tavsiye ederim, xvid yapıp atıyorum tel'e.
ayrıca ewet divx ve xvid .avi uzantılı olur.
evet divx player..
bendeki dosyaları convert etmedim zaten avi ydi dosyalar.. youtube dan bilgisayara çektigim dosylardan bikaçını attım divxplayer taradı buldu ama dediim gibi açmadı.. yani programın aviyi açması için baska bi codec e mi ihtiyacı var?
bu arada çok sagol ya gece gece basını arıtıyorum:)
quote:
evet divx player..
bendeki dosyaları convert etmedim zaten avi ydi dosyalar.. youtube dan bilgisayara çektigim dosylardan bikaçını attım divxplayer taradı buldu ama dediim gibi açmadı.. yani programın aviyi açması için baska bi codec e mi ihtiyacı var?
bu arada çok sagol ya gece gece basını arıtıyorum:)
her avi divx demek değildir, yani her avi'yi açamazsın telefonda, ona uygun convert etmen gerekiyor, bunun içinde ya smartmovie converter yada total video converter kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: lvthsgm
quote:
Orjinalden alıntı: zubeyi
Ben laptopdaki Bluetooth'dan yapabiliyorum.Galiba usb kablo ile de yapılabilir.Ama yinede en rahatı kart okuyucu.
kardes benimde laptop var benimde blutot var ama sadece bazi dosyalari gösteriyo system dosyasini göstermiyo.nasil olacak aceba
zubeyinin olayın aynısı bendede var ona bi çözüm getircemicez gibime gelio:)
telefonunuzun SESINI iki kati yapmak istermisiniz.evet lcg jukebux playeri kuruyorsunuz ekolayseri son ayara getirip müzigi aciyorsunuz sonra gidip telin orjinal mp3 ünü acip sesini tümden kisiyorsunuz.anca kisinca ses cok cikiyor.ha birde iki seside kullana biliyorsunuz.arkaya fon müzigi önde sizin söylediginiz müzik süper oluyo.saygilar.
selamlar n80e attığım oyunlar ekranın çeyreğinde gözüküyo bu nasıl bi sorundur anlamadım yardım edebilirimisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: ermancopur
selamlar n80e attığım oyunlar ekranın çeyreğinde gözüküyo bu nasıl bi sorundur anlamadım yardım edebilirimisiniz
n73 için olanları atıyosan uymaz
Arkadaslar fifa 2007 buldum arattım bulamadım ekliyeyim dedim. Tam ekran oynanabiliniyor...