Arkadaşlar N73'e format atan var mı? *#7370# olarak telefon açıkken soft format atılıyor. Ama çoğu dosya hala yüklü kalıyor. Hard format atan var mı? yeşil tuş,*,3 ve on/off tuşuna basılı tuttum olmuyor.Telefon açılıyor. Yardım olursanız sevinirim
ben n91'e attım o şekilde, ama elini hiç bir zaman çekme, bizde eski tellerde olduğu gibi "formatting" yazısı çıkmıyor, ekran beyazken format atıyor, bu yüzden telefonda nokia'nın meşhur elleri çıkana kadar tuşlardan elini çekme.
bende 3250'ye format aatım aynı şekilde ama bende formatting yazısı çıktı.
hmm, bende çıkmadı, başka bi yerde de böyle yazıyordu, yenilerde çıkmıyor diye, o zaman düzeltelim, bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor, ama çıkmasa bile elinizi tuşlardan çekmeyin.
@lvthsgm , @izmirli mert , @WhiTeRaVeN : Sizler de sağolun. Saygılarımla.
Selam! Arkadaşlar N73 telefonuma yeni versiyon yükletiyorumda. Öğrenmek istediğim format atınca versiyon değişmiyor değil mi? Yani en son yüklediğin versiyonla mı açılıyor?
Son versiyonu V3.0638.0.0.30 yüklettim bugün. Ama daha önceceden kullandığım programlaro yüklerken şöyle bir hata alıyorum. "Sertifika henüz geçerli değil,süresi yanlış yada telefon ayarları yanlış" Bununla karşılaşan arkadaşlar var mı?yada ne yapmam gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: meteor28
Son versiyonu V3.0638.0.0.30 yüklettim bugün. Ama daha önceceden kullandığım programlaro yüklerken şöyle bir hata alıyorum. "Sertifika henüz geçerli değil,süresi yanlış yada telefon ayarları yanlış" Bununla karşılaşan arkadaşlar var mı?yada ne yapmam gerekiyor.
uygulama yöneticisine git, ordan seçenekler ve ayarlardan, yazılım yükleme => Tümü Çev. içi Ser. kontrolü => Kapalı
yap.
quote:
Orjinalden alıntı: miller!!!
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
quote:
Orjinalden alıntı: miller!!!
n73 de kullanabileceğim kumanda programı warmı ??
Istedigin Program Mevcut
mewcutta nerede yardımcı olursan sewinirim
????????????????????
quote:
Orjinalden alıntı: MAG
quote:
uygulama yöneticisine git, ordan seçenekler ve ayarlardan, yazılım yükleme => Tümü Çev. içi Ser. kontrolü => Kapalı
yap.
Zaten ayarlar öyle. Telefonumu alalı 1 ay kadar oldu.KVK garantili... O yüzden servise yüklettirdim.Telefonda bir sorun yok.herşey normal... Hatta menü hızlanmış.Yeni modem diye bir menü eklenmiş.Hatalar düzeltilmiş. Ama program yüklerken o hatayı veriyor. Bende bayiye tekrar gittim sordum.Aldığım cevap şu; Bana bu en son versiyon bu programları desteklemiyor olabilir dedi. Yada nokia firması versiyonla birlikte telefona kilit atabiliyormuş. Türkiyede henüz tam yayılmadı.Yeni yeni yayılıyor. Ücretsiz program yükleyemiyormuşsun.Orjinal alman lazım falan dedi. Off ya bu nasıl iş anlamadım
quote:
quote:
quote:
yap.
Zaten ayarlar öyle. Telefonumu alalı 1 ay kadar oldu.KVK garantili... O yüzden servise yüklettirdim.Telefonda bir sorun yok.herşey normal... Hatta menü hızlanmış.Yeni modem diye bir menü eklenmiş.Hatalar düzeltilmiş. Ama program yüklerken o hatayı veriyor. Bende bayiye tekrar gittim sordum.Aldığım cevap şu; Bana bu en son versiyon bu programları desteklemiyor olabilir dedi. Yada nokia firması versiyonla birlikte telefona kilit atabiliyormuş. Türkiyede henüz tam yayılmadı.Yeni yeni yayılıyor. Ücretsiz program yükleyemiyormuşsun.Orjinal alman lazım falan dedi. Off ya bu nasıl iş anlamadım
tarih ayarlarını kontrol et ondan olabilir
arkadaşlar n80 im var ama simlock kodu var yok bir baba yiğit çözüm bulacak kafayı yedim yaws pls bir altıverin forumn cengaverleri
quote:
Orjinalden alıntı: welat.
quote:
quote:
quote:
yap.
tarih ayarlarını kontrol et ondan olabilir
EVET DOGRU KESINLIKLE TARIH AYARLARINI KONTROL ET:BIDE NOKIA SERVISINDEKILER SALLIYO BILMIYORLAR:MANTIK YÜRÜTÜYORLAR:PARAYLA PROGRAM ALSAK NE ISIMIZ VAR SEMBIANLA GIDER ERICCSON ALIRIZ:SAMSUNG ALIRIZ 7 mgpiksellik demi.
arkadaşlar pocket divx encoder isimli programla filmdir klipdir telefona uygun formata getirip n73de smart movie ile izliyorum ama bi sorun var. bu telefonun formatına uygun hale getirdiğim filmlere pcde bakıyorum önce sesle görüntü birbirine gayet uyumlu halde fakat telde smartmoviede sesler görüntüden önce geliyo saçma sapan bişey oluyo yani.ses ve görüntü alakasız oluyo. bu sorun neyle ilgili telmi yavas kalıyo pcde normal izleniyo bu filmler, smartmovidemi sorun. nasıl halledebiliriz?
Arkadaşlar öncelikle belirteyim forumda yüz defa yazılmış olan şeyleri gelipte 42. sayfada soranlara bende sinir oluyorum ama affınıza sığınarak bu işi şimdi ben yapacağım :(
Forumu inceledim ama bir türlü rastlayamadım.
N91 almayı düşünüyorum
Sahip olan bir arkadaş bana burda + ve -lerini elinden geldiğince yazarsa çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Chillout
arkadaşlar pocket divx encoder isimli programla filmdir klipdir telefona uygun formata getirip n73de smart movie ile izliyorum ama bi sorun var. bu telefonun formatına uygun hale getirdiğim filmlere pcde bakıyorum önce sesle görüntü birbirine gayet uyumlu halde fakat telde smartmoviede sesler görüntüden önce geliyo saçma sapan bişey oluyo yani.ses ve görüntü alakasız oluyo. bu sorun neyle ilgili telmi yavas kalıyo pcde normal izleniyo bu filmler, smartmovidemi sorun. nasıl halledebiliriz?
bu sorunu smart movie'nin tercihlerinden ses kaydırma zamanıyla oynarak aşabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN eyvallah [cLone]::
rica ederim..
quote:
Orjinalden alıntı: Elessartk
Arkadaşlar öncelikle belirteyim forumda yüz defa yazılmış olan şeyleri gelipte 42. sayfada soranlara bende sinir oluyorum ama affınıza sığınarak bu işi şimdi ben yapacağım :(
Forumu inceledim ama bir türlü rastlayamadım.
N91 almayı düşünüyorum
Sahip olan bir arkadaş bana burda + ve -lerini elinden geldiğince yazarsa çok memnun olacağım.
Şimdiden teşekkürler.
PM'ne cevap olarak yazdım, aynısını buraya da koyayım, başka düşünenler varsa, yardımımız olur belki.
quote:
iyi akşamlar, şehir dışına çıkmıştım o yüzden mesajınızı az önce gördüm. elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
- Ewet ses kalitesi çok ii, yani kulaklıkta öyle, ben mx200 kullanıyorum, ucuz bi kulaklık olmasına rağmen çok kaliteli ses verdiğini söyleyebilirim. - İnternette gezinmek fazla keyifli değil, çünkü ekran küçük. - MSN'i kullanabiliyorsun ama hiç skype'ı denemedim, onunla da bi sorun olacağını zannetmiyorum. - Radyodan kayıt olup olmadığını da bilmiyorum, hiç denemedim böyle bişey ama şimdi olmasa bile ona uygun bi program çıkarırlar, bunlar yazılımla halledilir. - Radyo sesi çok yüksek değil, mesela mp3 sesine 100 desek radyoya da yaklaşık 60-70 diyebiliriz. ama az da değil, benim bi şikayetim yok yani. - Dahili hoparlörü bence kalitesiz, hem ses seviyesi hem de kalitesi olarak ben hiç beğenmiyorum, P910i'den çok çok daha kötü. - Tuş takımı başlarda sorun olabilir ama çok çabuk alışıyorsun, bunu dert etme. - Kapak ise ben 5 aydır kullanıyorum şimdilik herhangi bir sorun yok, sağlam gözüküyor. - Hafıza benim aldığımdan beri dolu, herhangi bir yavaşlama olduğunu düşünmüyorum, yani hissedilir bi yavaşlama yok.
Benim beğenmediğim nokatalara gelecek olursak, - Ekran berbat, bu telefona bu çözünürlük olmamış, 6600'ın biraz daha renklendirilmişi diyebiliriz, benim en nefret ettiğim yeri burası. - Kamera kötü, yani resim çekmeyi düşünüyorsan alma, özellikle kapalı mekanlarda berbat, güneş olduğu zamanlarda da iyi çekmiyor, sadece bulutlu havalarda, dışarı çekimleri iyi, onun dışında hiç çekmeye bile tenezzül etmiyorum, çünkü değmiyor. - Wirelless konusunda ise, net'te surf yaparken herhangi bir sorunu yok, ama mesela bi dosya indiriyorsun yaklaşık 10mb diyelim, 2-3 mb indiriyor sonra duruyor, devam etmek için duraklat-devam et demem gerekiyor, dediğim gibi bişey indirirken kopma oluyor, ama gezerken herhangi bir sorun yok; bu sorun belki benim telden belkide modemden bilmiyorum ama bende bu şekilde. - Büyük ve ağır bu da bi "-".
Özetle, Kulaklıka müzik dinlemek ise amacın bunu al, 4gb hafıza ve istediğin kulaklığı doğrudan telefona takabilmen çok büyük bir artı. ama resimde çekerim diyorsan ve ekran çözünürlüğü, kalitesi senin için önemliyse bence alma.
Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin, çünkü seçmek gerçekten zor iş. saygılar.
n93 için dosya şifreleme programını bulamadım yardımcı olabilecek varmı.
ya arkadaslar ana konu baslığıyla ilgili bişe yazcaktım birden gozume tekıldı ingilizce de buyuk harflerde nokta olmaz mesela SYMBİAN DEĞİL SYMBIAN DIR GİBİ ne bilim takıldım birden ole
slm, telefonumda opera 8.65 versiyonu yüklü ve kısa bir süre sonra deneme süresi doluyor, 30 günlük deneme için tekrar kurmak mümkün mü? ya da reg.key'i nasıl bulurum? veya muadil program önerebilecek var mı?
mesajlarımı görebileceğim bir dosya yöneticisi programı varmı? şu ana kadar Y-Browser, SYS Explorer, SExplorer, ProfiExplorer gibi programları denedim ama hiçbirinde mesajların olduğu klasörü göstermiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
quote:
Orjinalden alıntı: Chillout
bu sorunu smart movie'nin tercihlerinden ses kaydırma zamanıyla oynarak aşabilirsin.
peki bu ayarın mantığı nedir, 0.38 gibi bi rakam var, ses görüntüden erken geliyorsa nası bi ayarlama yapıcaz