Şimdi Ara

SYMBIAN için DivX-XviD Yardım Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MOBİL TELEFONLAR İÇİN XVid - DivX ile ilgili codec ve araçların linklerini buraya koyalım. İnternetten bulduğumuz MOBİL TELEFONLARA UYGUN filmleri de link vererek paylaşalım ne dersiniz.
    Bende yeni bir 6670 kullanıcısıyım, meraklıyım şu cepten XVid içine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 24 Mart 2005, 10:10:16 >

• KONUN DOĞRU YERDEYMİŞ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 23 Mart 2005, 19:21:15 >
  • bu kadar kızmayın ya nasıl taşınacağını söyleyin nerede olmalıysa taşıyalım.

-----
    Mobil telefonlar için yazmıştım ama şimdi okudum mesajımı bir daha haklısınız bayağı bir eksik ifade etmişim. Bir daha okuyun bakalım şimdi buraya uygun mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 23 Mart 2005, 16:42:56 >
  • Mobile platformlar için divx vs. ise yeri burası.
  • bende düzelttim mesajımı

başlığı da düzeltirsen iyi olur kunu daha çok up kalır ilgi çeker.
    "SYMBIAN İçin DivX-XviD Araçları.. Yardım Merkezi"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 23 Mart 2005, 19:23:36 >
  • doğru yerdesin merak etme elinde bulunan filmleri smart movie programıyla çevirip telefonuna gönderebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah bide şu smart movie'nin 2.72 sinin linkini birisi verse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe
    bende düzelttim mesajımı
    başlığı da düzeltirsen iyi olur kunu daha çok up kalır ilgi çeker.
    "SYMBIAN İçin DivX-XviD Araçları.. Yardım Merkezi"

Başlığı da düzelttim.
    smartmovie'nin bilgisayara yüklenen versiyonu da mı var? divx filmleri direk olarak cep uyumlu hale getirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 24 Mart 2005, 10:12:24 >

• bana bu forumda (belki size basit bi soru gibi gelebilir ama ben daha yeniyim ve arkadaşlara yardımcı olmak istedim) dosya veya oyunu nasılburaya koyacağımı söylesin, bilmiyorum çünkü. ben de smart movie nin full crack lisini 2.60 versiyonunu buraya koyayımmm...
  • selam
    6670 lerde divx nasıl izleniyor, kurmamiz gereken program nedir? tesekkurler
  • Xvid codec kurmak gerekli öncelikle. Filmleri izlemek için de smartmovie adlı program. Birçok sitede bu programları bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.