Şimdi Ara

sym fiddle ll 125 cc aşırı benzin yakma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motoru geçen sene aldım şuan 2100 km'de.4 kere yağ değiştirdim.20 tl benzinle 120 km yapıyorum bu çok az birde direksiyon bozuk yolda aşırı titriyor neden öyle ?
    Not : arkadaslar birde motor sogukken çalıştırıyorum fakat ısınana kadar gaz vermezsem stop ediyor ama çoğu motorda böyle sorun yok nedeni ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eatpraylove -- 1 Ağustos 2014; 13:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

Arkadaşlar motoru geçen sene aldım şuan 2100 km'de.4 kere yağ değiştirdim.20 tl benzinle 120 km yapıyorum bu çok az birde direksiyon bozuk yolda aşırı titriyor neden öyle ?

yakışı zaten o kadar onların. 3-3.5lt/100km yakar fiddle2 ler. Titremeyi servise sorman lazım bilemicem. ben de 20TL ile 135-140km yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Arkadaşlar motoru geçen sene aldım şuan 2100 km'de.4 kere yağ değiştirdim.20 tl benzinle 120 km yapıyorum bu çok az birde direksiyon bozuk yolda aşırı titriyor neden öyle ?

yakışı zaten o kadar onların. 3-3.5lt/100km yakar fiddle2 ler. Titremeyi servise sorman lazım bilemicem. ben de 20TL ile 135-140km yapıyorum.

Hocam sizdedemi fiddle var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Hocam sizdedemi fiddle var

Hayır benimki symphony (imzamda yazıyor). Ama fiddle2 leri de iyi biliyorum, almadan önce çok araştırdım. Genelde muadillerinden biraz fazla yakıyorlar sizinki de çok aşırı fazla değil şehiriçi normal yani.

• Yakıt normal scooter sonuçta o civarlarda yakar sarsması normal tekerleği küçük az sarsıntı için basıncını biraz düşür.

az yaksın az sarsıntı olsun bozuk yola gelsin dersen commuter tercih etmek lazım çünkü scooter pratik olma amacı taşır ekonomi ve bozuk yola gelmez
  • benim honda 250lik foresight da 20 liraya 120 gidiyordu aşağı yukarı. direksiyon titremesi boşluk olmasından kalnaklı olabilir. yada çukura filan girdiysen bilyenin teki dağılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 1 Ağustos 2014; 10:51:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Yakıt normal scooter sonuçta o civarlarda yakar sarsması normal tekerleği küçük az sarsıntı için basıncını biraz düşür.

az yaksın az sarsıntı olsun bozuk yola gelsin dersen commuter tercih etmek lazım çünkü scooter pratik olma amacı taşır ekonomi ve bozuk yola gelmez

Hocam 28 bar yaptım ön teker basıncını.biraz fark etti ama Marmaris'te yaşıyorum yerler arnavut kaldırım.suzuki an 125 ve Honda fizy spacy felan sürdüm onlarda direksiyon titremiyor yani yoldaki engelleri direk sürücüye iletmiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

benim honda 250lik foresight da 20 liraya 120 gidiyordu aşağı yukarı. direksiyon titremesi boşluk olmasından kalnaklı olabilir. yada çukura filan girdiysen bilyenin teki dağılmıştır.

Hocam daha önceden ön takımlarda vidalar gevşemiş motor çok sarsılıyordu serviste sıktırdım, ama Honda Yada suzukinin 125 lik scooterları gibi değil yoldaki kusurları direksiyona çok iletiyor

• quote:

quote:

benim honda 250lik foresight da 20 liraya 120 gidiyordu aşağı yukarı. direksiyon titremesi boşluk olmasından kalnaklı olabilir. yada çukura filan girdiysen bilyenin teki dağılmıştır.

Hocam daha önceden ön takımlarda vidalar gevşemiş motor çok sarsılıyordu serviste sıktırdım, ama Honda Yada suzukinin 125 lik scooterları gibi değil yoldaki kusurları direksiyona çok iletiyor

amortisörler mi sert acaba ?

ince yağ koyarak yumuşatılabilir.

bas bakalım amortisörlere yaylanması sertliği nasıl genelde amortisör boyu kısa altı alçak olduğundan scooter tipi motorlarla kasiste altı vurmasın max yükleme durumunda yere çok yaklaşmasın diye sert yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

quote:

amortisörler mi sert acaba ?

ince yağ koyarak yumuşatılabilir.

bas bakalım amortisörlere yaylanması sertliği nasıl genelde amortisör boyu kısa altı alçak olduğundan scooter tipi motorlarla kasiste altı vurmasın max yükleme durumunda yere çok yaklaşmasın diye sert yaparlar.

Hocam amartisör aşırı büyük zaten bu scooter digerlerinden daha yüksek ama sanırsam motora binince amartisör çok iniyor esneyecek pay kaşmıyor yada direksiyon ile amartisör bagımlı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.