Şimdi Ara

Sygic Mobile Maps 9 GPS (Sygic v. 7) activasyona gerek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid-share.com/files/283842646/Sygic_Mobile_By_Vicodin.rar.html

Beyler Sygic Mobile Maps 9 kurulum son derece kolay Sygic Mobile v 7.71(4664)_unsigned sis dosyasını telefonunuza kurun ve nereye kurduysanız Drive maps ve res klasörlerini direk olarak programın kurulduğu bölüme yapıştırın ardından güle güle kullanın (İçinde yalnızca Türkiye haritası var) Bir teşekkürüde çok görmeyin

http://rapids-hare.com/files/284410233/cyp.rar.html daredevil kıbrıs haritası güle güle kullan

Ancak .mlm dosyasının içerisine

[CYP]
    provider=CI
    mapRelease=2009.07
    detail=full
    tmc=yes

yazman gerekiyor güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicodin -- 24 Eylül 2009; 18:23:18 >

• Teşekkürler.

Versiyon konusunda bir karışıklık olabilir. Ben şu anda v7.71 7044 versiyonunu kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla en son versiyon v7.71 7044.
    V7.72 diye bir versiyon yok bildiğim kadarıyla.
    Yukarıda verdiğin versiyon gerçekten v7.72' mi acaba?
    Yukarıdaki programı kuran arkadaşlar varsa programı çalıştırıp versiyonuna bakabilir mi? (Versiyona ayarlar kısmından bakılıyor).

Yukarıdaki programı kurup denemedim. Arkadaş çalışıyor diyorsa muhakkak çalışıyordur. Benim öğrenmek istediğim sadece versiyonu tam olarak nedir. Şu anda benim telefonda başka bir versiyonu kurulu olduğu için yukarıdakini kurmam için öncekini silmem gerekir falan uzun iş.
  • hocam 7.71 versiyonuymuş kusura bakmayın
  • N78 de sertifika hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cüneyttan

N78 de sertifika hatası veriyor.

Program unsigned olduğu için önce signed hale getirmeniz gerekir. Signed hale getirmek için sertifikanızın olması gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: Vicodin

hocam 7.71 versiyonuymuş kusura bakmayın

Önemli değil.

Mesajında v7.72 yazıyor. Onu da düzeltirsen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 23 Eylül 2009; 17:57:20 >
  • Aynı mesajı iki kere göndermişim, o nedenle silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 23 Eylül 2009; 17:58:22 >
  • Bu program güzel fakat haritası yetersiz.
    Şu anda benim tespitlerime göre en detaylı harita Garmin' de. Mümkünse Garmin' i kullanın. Benim telefon da Garmin kurulu fakat bazen kitleniyor. O nedenle başka GPS programlarını da araştırıyorum.

Aşağıdaki GSP programlarını denedim.
    Nokia Maps: Oldukça kullanışlı, haritası çok detaylı değil ama idare eder. Bence telefonunuzda olması gerekir. Fakat tam sürümü yok. Tam sürüm için satın almanız gerekir. Tam sürümü satın almazsanız navigasyon yapamıyorsunuz fakat haritayı görebiliyorsunuz. Ben sadece harita olarak kullanıyorum.

Sygic Mobile: Programın kendisi fena değil ama haritası çok yetersiz. Başka GPS programlarıyla problem yaşıyorsanız o durumlarda kullanabilirsiniz. Yani mecbur kalmadıkça kullanamnızı tavsiye etmem.

Ndrive: Bu program da fena değil ama gel gelelim haritası çok eksik. Yine mecbur kalmadıkça kullanmaya gerek yok.

Garmin: Bence en iyi GPS programı bu. Kullandığım GPS programlarında haritası en detaylı olan program. Telefonunuzla uyumluysa, problem çıkarmıyorsa bunu kullanın derim.

Ben kendi tespilerimi yazdım. Programları yeterli veya yetersiz diye ayırmak kişiden kişiye değişebilir. İmkanınız varsa hepsini tek tek deneyip sonuçları kendinize göre tespit edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garmin GPSmap 62 El GPS leri
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicodin

hocam 7.71 versiyonuymuş kusura bakmayın

Garmin' i kullandın mı? N78' de uzun süre kullanmıştım Garmin' i herhangi bir problem yoktu.

Yine de Sygic Mobile' i denemek istiyorsan biraz sonra bir link vereceğim. O linkteki klasörü indirip kurabilirsin Sygic Mobile' i.
  • Sygic Mobile' in son versiyonunu (v7.71 7044)aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    Program signettir. Sertifika ve hack gerekmez.
    Nokia 5800' da denedim, tam uyumlu olarak çalışıyor. Diğer symbian' li modellerde çalışır mı bilemiyorum. Tahminime göre çalışır.
    Türkiye haritası indireceğiniz klasörün içinde mevcuttur.
    Programı nasıl kuracağınızla ilgili anlatım da klasörün içindedir.

http://rapid****************share.com/files/283954621/Sygic_Mobile_7.71_v7044_Symbian__signed_.rar.html
    Linkteki **************** ları silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 23 Eylül 2009; 18:29:47 >

• google maps de artık yönlendirme veriyor internetpaketleri kullananlar için buda iyi bir seçenek fakat garmin harita desteği ve program olarak daha kullanışlı. bende de kasma kitlenme problemi var.
  • SYGİC de kıbrıs haritası gozukuyomu ben kıbrısta okuyorum we kıbrıs harıtası olan bı gps bulmam lazım garmınde yok sygicde warmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

SYGİC de kıbrıs haritası gozukuyomu ben kıbrısta okuyorum we kıbrıs harıtası olan bı gps bulmam lazım garmınde yok sygicde warmı acaba?

başlığı güncelledim kıbrıs haritası mevcut
  • akay635 teşekkürler N78 de sorunsuz çalışıyor
    programda radarları göster diye bir seçenek var,gerçekten çalışıyormu?
  • Hocam radarlar için ''.cam'' dosyaları var onları bulman gerekiyor almanya'nın hollanda'nın falan var ancak türkiyeninki yok
  • VİCODİN COK COK SAOL BIDE BU HARITAYI NEREYE ATICAZ?maps in ıcınemı?
  • evet maps klasörünün içine atacaksın .mlm dosyasınıda değiştirmen gerek
  • NASIL DEGISTIRCEZ ANLATIRMISIN BIDE BEN DAHA BAGLANAMADIM GPS E PROGRAMIN ICINDEN HERHAQNGI BI AYAR YAPMAK GEREKIOMU ALTTA YARDIMLI GPS BEKLENIYOR DIYO OBUR KOSEDE AYARLARINIZI KONTROL EDIN DIO
  • Türkiye için radar dosyasını bulup programın içine atmak lazım. Ama başka bir arkadaşın dediğine göre Türkiye için radar dosyası yok. Gerçi Türkiye için radar dosyası olsa bile işe yaramayacaktır. Çünkü Türkiye' deki trafik radarları sabit değil.

Ayrıca bu konuda Sygic Nobile' in iki ayrı versiyonu paylaşılmış.
    Birincisi konuyu açan arkadaşın verdiği v7.71 4664 (ilk mesaja bakın).
    Diğeri ise benim verdiğim v7.71 7044 sürümü. (üstten 9. mesaja bakın).
    Hangisini istiyorsanız onu kullanırsınız artık.

Vicodin, Sygic Mobile' in başka bir versiyonunu burada paylaşarak konuyu dağıtmış oldum biraz, kusura bakma artık.
  • akay ben senın werdıgını yukledım harıtası kurulumu ıcınde olan dı senınkı sanırım bıse sorcam sygic e gırdıgımde altta yardımlı gps yazıo obur taraftada baglantı ayarlarını kontrol edın dıyo daha baglanamadım acaba ıcınden ayarmı yapmamız gerekıo yardımcı olurmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

akay ben senın werdıgını yukledım harıtası kurulumu ıcınde olan dı senınkı sanırım bıse sorcam sygic e gırdıgımde altta yardımlı gps yazıo obur taraftada baglantı ayarlarını kontrol edın dıyo daha baglanamadım acaba ıcınden ayarmı yapmamız gerekıo yardımcı olurmusun?

GPS programlarını kullanırken kontörünüzün gitmemesi için telefon ayarlarından yardımlı GPS' i pasif yapın. Yardımlı GPS' i kapatmak için; telefonda,
    ayarlar/telefon/uygulama ayarlarına girin. Konumlamayı açın. Konumlama yöntemlerine girip sadece tümleşik GPS seçili olacak şekilde düzenleme yapın. Bu ayarı yaptıktan sonra geri' ye tıklayın ve konumlama sunucusuna girip ayarı kapalı yapın.

Daha sonra Sygic Mobile' i çalıştırın. Sağ alt köşedeki çizgi çizgi olan yere tıklayın. Donanım' a tıklayın. ''Otomatik bulma'' ya tıklayın ve biraz bekleyin. Program tümleşik GPS' i bulacaktır. Programın ana ekranına geri gelin; sağ alt köşede ''tümleşik GPS9600'' yazması gerekir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.