Şimdi Ara

'Syberia 1 Türkçe Yama Yayınlandı' (Why Not Çeviri) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hellal olsun kısa sürede bitirdiniz
  • Çok güzel iş başardınız, tebrik ve teşekkür ederim. Elinize sağlık.
  • Oynayacak herkese iyi eğlenceler arkadaşlar yanlış çevrilen kısımlara denk gelirseniz buradan, ya da alta yazarak belirtebilirsiniz. Oyunu çeviren çevirmen arkadaşlarımız (GAME_OVERR ile Eren Acar) yardımcı olacaklardır. Çok yakında yeni yeni haberlerle yeniden görüşeceğiz esen kalın :D
  • Scotfold kullanıcısına yanıt
    Oyun içi doküman ve mektuplar çevrilemiyor galiba? Keşke buna bir çözüm bulabilseniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef onlar, resimle oyuna gömüldüğü için çevrilmedi. Dil dosyalarında yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Oyun içi doküman ve mektuplar çevrilemiyor galiba? Keşke buna bir çözüm bulabilseniz...
    Bu konuyu kendi aramızda konuşmuştuk nasıl yapalım diye belki ileride ekstradan bir kaç text dosyası paylaşırız o gömülü resimler için. Ama normal çevirileri olanaksız şu an için, Eren Acar'ın da dediği gibi oyuna gömülü şekilde, satır olarak dil dosyasında gözükmüyor.
  • Elinize sağlık en sevdiğim oyun serisinin ilki kesinlikle oynamayan hala var ise denesin.
  • Oyunu 15 saatte bitirdim çok güzeldi. 2. oyuna başlayacağım sizin Türkçe yamanızı bekliyorum. Elinize sağlık ancak bir çok cümle de devrik ve alakasız çevirmeler olmuş. Dikkat ederseniz daha iyi olur.
  • Merhaba kardeşim oyun dünyasına kazandırdığım ilk TR yamam daha önce bir çok projelerde bulundum ama hiçbirini TR yamaya kavuşturamadım hep yarıda kaldı özel hayatımdan dolayı.Amacım daha kaliteli yamalar yapmak bunun için dahada dikkatli olacağım.Ayrıca beğendiğiniz için teşekkür ederim..
  • Elinize sağlık.
  • Emeğiniz için teşekkür ederim.
  • Elinize sağlık.
  • Elinize sağlık, teşekkür ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GAME_OVERR

    Merhaba kardeşim oyun dünyasına kazandırdığım ilk TR yamam daha önce bir çok projelerde bulundum ama hiçbirini TR yamaya kavuşturamadım hep yarıda kaldı özel hayatımdan dolayı.Amacım daha kaliteli yamalar yapmak bunun için dahada dikkatli olacağım.Ayrıca beğendiğiniz için teşekkür ederim..
    Türkçe yamasının çıktığını görür görmez hemen koştura koştura GoG/Steam yoluna düştüm Holiday Sale sağolsun (Dikkat: bitişine saatler kaldı) Syberia 1 şu an GoG'da 1.99 $ Steam'de 6 TL.

    SYBERIA serisi de aynen eski klasiklerden POST MORTEM, STILL LIFE 1-2, (DREAMFALL) THE LONGEST JOURNEY oyunları gibi benim delicesine oynamak istediğim ama Türkçe yamasızlık yüzünden uzak durduğum oyunlardandı. @GAME_OVERR ve @EREN ACAR ne diyebilirim valla bu Syberia 1 Türkçe yaması acayip bir süpriz oldu hem de %100 anlamda çevirisi yapılmış sorunsuz eksiksiz bir şekilde, helal olsun size kardeşim ellerine gözlerine sağlık. Umarım dediğiniz gibi Syberia 2 ve 3 ile beraber tüm seriyi tamamlarsınız çalışmalarınızda başarılar.

    Tüm bu oyunları 5-6 yıl olmuştur (Syberia 3 ve Dreamfall Chapters hariç) zaten almışım hem GoG hem Steam hesaplarımda varmış bak Allahın şu işine çifte sevinç yaşıyorum :) Ayrıca böylesi eski 10-20 yıllık oyunlarda tek tercihim GoG'dur çünkü burada Win95-98-XP zamanının oyunları Win7-8-10'a full uyumlu olarak eski hatalarından arındırılmış şekilde satılıyor Steam versiyonlarında sorun yaşama olasılığı yüksek, tabii Türkçe yamanın durumu umarım Steam/GoG fark etmiyordur.

    ---
    EK NOT:
    Neden hem GoG hem Steam'de aynı oyunları almışsın derseniz (günümüz sistemlerine uyumlu olsun diye sonradan GoG'dan almışımdır üste bahsettim) arkadaşlar o zamanlar döviz kurları Dolar / Euro şimdiki gibi değildi Dolar en fazla 2.00 / 3.50 TL arası falandı Steam oyunları çoğunlukla 5-10 $ olarak satılıyordu (hatta TL'ye geçmemişlerdi bile), işte son 2-3 yıldır bildiğiniz gibi Dolar 5 / 5.50 TL civarında düşüyor-yükseliyor saçma hallere geldi bir ara 6-7 TL oldu falan şu an için olsa tabii ki o kadar rahat oyun alışverişi yapamazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 3 Ocak 2019; 16:8:54 >




  • Desteğiniz için teşekkürler



    Syberia 2'nin çevirisi tamamlandı ve test sürecine girdi bile. Hafta sonu (söz olarak algılamayın) çıkarmayı hedefleyorum. Game Overr ile beraber çalışıyoruz ve anlaşmalı çeviriyoruz. 1. oyunu o çevirdi şimdi, 3. oyuna geçti, 2. oyunun çevirisini ve Android (Syberia 2'nin yamasını Android oyununa) portlamasını tamamladıktan sonra ben de 3'e geçeceğim. Syberia 3'ün satır sayısı, Syberia 1 ve 2'nın satırının toplamasından daha fazla. DLC ile birlikte (yama DLC hikayeyi içerecek) sanırım 11K vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    still life en efsane oyundur bakalım türkçe çeviriliyormu bilmiyom türkçe yamasını bekliyomhttps://forum.donanimhaber.com/still-life-tool-var-ceviremiyom--135451172#135460738 burda still life konusu
    syberia bitirmek üzeriyim ondan sonra syberia 2 geçicem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 3 Ocak 2019; 14:26:56 >
  • Çevirmek istediğim oyunlardan biri, dil dosyalarını açan arkadaşa mesaj attım. Bu tür oyunları severim zaten aynı fırmanım oyunu. Ancak ben bu oyunu oynamadım. Bunu oynaması ve hikayeye hakim olmak lazım. Eğer Türkçe yaması çevrilmiyor ya da düşünülmüyorsa devralabilirim. SB3'ten sonra ve günümün arta kalan saatlerde çevirmek isterim. Bunun dışında başka bir oyun serisine de başlamaya niyetliyim, bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç defa indirmeme rağmen arşiv bozuk uyarısı veriyor winrar. Yeniden yükleme şansınız varmı?
  • elaziz23 kullanıcısına yanıt
    7 zip ile indirmeyi dener misiniz ? Arşivde sorun yok.
  • elaziz23 kullanıcısına yanıt
    Yama ve EXE'de sorun yok. WinRaR'ı güncelleyin. Sorun devam ederse geri dönüş yapın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.