Şimdi Ara

SXG75 in fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meraklısına; hepsiburada.com satışa sunmuş..Linki aşağıda..,

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16014&productid=telcepsisxg75
  • Bu telefonu alın ve yanında yatın.simyan olmasa ne olurki?her iki telefonda windows işletim sistemlerini destekliyor.simyanlı telefon kullanan arkadaşlar acaba şarjlarının kaç gün gittiğini söyleyebilirmi?ben 4 seneden beri C55 kullanıyorum.allah bilir kaç yere düştü ama telefon şimdiye kadar en ufak arıza yapmadı.arkadaşlar siemens her zaman sağlam telefonlar yapıyor.beyaz eşya ve bilgisayarlarıda öyle.nokia kullanan arkadaşlar telefonlarınız 4 senelik oluncaya kadar kaç kez arza yapıyor bilirsiniz?kendiliğinden kapanmalar,şarjın zırt diye bitmesi vs...

Orjinalden alıntı: drangelman

Bu telefonu alın ve yanında yatın.simyan olmasa ne olurki?her iki telefonda windows işletim sistemlerini destekliyor.simyanlı telefon kullanan arkadaşlar acaba şarjlarının kaç gün gittiğini söyleyebilirmi?ben 4 seneden beri C55 kullanıyorum.allah bilir kaç yere düştü ama telefon şimdiye kadar en ufak arıza yapmadı.arkadaşlar siemens her zaman sağlam telefonlar yapıyor.beyaz eşya ve bilgisayarlarıda öyle.nokia kullanan arkadaşlar telefonlarınız 4 senelik oluncaya kadar kaç kez arza yapıyor bilirsiniz?kendiliğinden kapanmalar,şarjın zırt diye bitmesi vs...

• EVET BENDE okudum ayrıca 2mp olmasının hiç bi özelliği yok çünkü bu telde makro AF flaş ve gece modu yok ayrıca bluetooth la çoklu dosya gonderimi de yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: selo078

FOTOĞRAF çekiminde mogibag 2 mp testinde sonuncu olmuş.
    birini seçmek daha mantıklı olur.

Oysa diğer el ustünde tutulan telefonlar için "Bunun GPS si yok yaramaz ve alınmaz" dendiğini hiç görmedim.
    Denilseydi abes olurdu.
    Keza RDS radyo, geniş iç bellek 1gb dış bellek -kullanım klavuzunu incelediğim kadarıyla- en az symbianlı teller kadar
    kullanım detayı,, multimedia özellikleri göz önünde tutulunca gerçekten fiyat performan oranı oldukça yüksek.

Orjinalden alıntı: drangelman

Bu telefonu alın ve yanında yatın.simyan olmasa ne olurki?her iki telefonda windows işletim sistemlerini destekliyor.simyanlı telefon kullanan arkadaşlar acaba şarjlarının kaç gün gittiğini söyleyebilirmi?ben 4 seneden beri C55 kullanıyorum.allah bilir kaç yere düştü ama telefon şimdiye kadar en ufak arıza yapmadı.arkadaşlar siemens her zaman sağlam telefonlar yapıyor.beyaz eşya ve bilgisayarlarıda öyle.nokia kullanan arkadaşlar telefonlarınız 4 senelik oluncaya kadar kaç kez arza yapıyor bilirsiniz?kendiliğinden kapanmalar,şarjın zırt diye bitmesi vs...
    arkadaşım bende siemns hastasıydım ta ki x1 alana kadar es 55 em 55 ne biliyiim renksiz siemns leri kullandım ve 1 mil 50 mil yon verip x1 aldım ve 4 kere servise verdimve cıhazın yenisini verdiler ağzımın tadıyla kullanamadım ve oğluma hediye ettim w800 kullanıyorum çok menmunum yemeğin içine düşdü servis dışı oldu ve hala taş gibi kullanıyorum teknik servis bozulur dedi hala taş gibi maşallah x1 gelincek soğudum en güzel siemns teli de olsa kullanmam

• Symbian dışında bir işletim sistemi falan var mı bu telefonda?Bu gps için bir işletim sistemine ihtiyaç yok mu?
    Bir de Hepsiburada da havale ile 677 ytl'ye satılıyor.Ayrıca 1GB RS MultiMediaCard hediyeymiş.
    Kesinlikle cepte rahatça taşınamıyacak kadar büyük olduğuna karar verip satın almaktan vazgeçtim.
    Boydan 1 cm daha ufak olsaydı kesin almıştım.

Ama bu telefonu büyüten dahili GPS alıcısı. Çok ekstra bir özellik. Bu yönüyle alıp almamayı düşünmek daha doğru olur.
  • Sirkecide adını hatırlayamıyacağım bi GSM-Dükkanında da baktım..
    Ama Büyük GSM-Dükkanlarda mutlaka olmalı yada marketlerin GSM Reyonlarında....

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Symbian dışında bir işletim sistemi falan var mı bu telefonda?Bu gps için bir işletim sistemine ihtiyaç yok mu?
    Bir de Hepsiburada da havale ile 677 ytl'ye satılıyor.Ayrıca 1GB RS MultiMediaCard hediyeymiş.

LINUX işletim sistemi var dediler fakat kullanıcıya kapalıymış.

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bu telefonu alanlardan birisi bize ayrıntılı bir inceleme sunabilir mi?
    incelemişler arkadaşlar fakat alan yok ağırlığından şikayetci
  • bugün bende ankara kızılay balıkcıoğlu iş hanının yokarısında dışardaki dükkanında gördüm 650 ytl dediler elime alıp inceledim pili dakılı değildi ve çok kaba duruyordu n70 dende hafif büyük gibi duruyordu
    SX1 efsanesini söndürecek diyorlar ama sanmıyorum.Ama bu özelliklerin bu fiyata olduğu başka bir telefon bulunamaz.Alınabilir.

En büyük sxone!
  • FİYAT YİNEDE PAHALİ 600 OLSA
    quote:

Orjinalden alıntı: ufoyasatasancocuk

Arçelik'e gelmiş.700 ytl ve 1 gb rs mmc kart hediyeli.
    Çok güzel bir model.Ama bana sağlam değilmiş gibi geldi,özellikle ekranı çok korumasız.
    SX1 efsanesini söndürecek diyorlar ama sanmıyorum.Ama bu özelliklerin bu fiyata olduğu başka bir telefon bulunamaz.Alınabilir.

TEK ATIS, TEK HEDEF VE TEK KURSUN......................
  • O ÜZELLİĞE GÖRE 600 DEĞER GİBİ SANKİ BİRAZ KABA DURUYOR AMA
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.