Şimdi Ara

SXE ERROR 64-BİT ÇÖZÜMÜ İÇİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
24.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir vista ultimate 64-bit kullanıcısıyım ve ''Error al iniciar,intentelo nuavemente.''
    hatası alıyorum. info@sxe-injected.com.ar 'ye mail attığımda ise 64-bit sistemlerde
    sxe nin çalışmadığını ve programlamasının farklı olduğunu söylediler.Fakat şu ana kadar
    sadece 64bit sorunu ile ilgili 3-4 mail geldiğini dolayısıyla fazla bir talep olmadığını belirttiler.
    Şimdi eğer sizde en azında 1'er mail atarsanız 64 bit sistemler için SXE antihile programını
    yapabilirler

ORJINAL CEVAP;the problem is in the driver.. .my driver has assambler code,
    64bits drivers do not allow that code... i need to change a lot of code :S

Mail adresleri: info@sxe-injected.com.ar

İlginizi bekliyorum teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 16 Mayıs 2008; 21:54:54 >

• Yazılacak metin ne onu yazrsan kopyala yapıştır yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: no_exam

Yazılacak metin ne onu yazrsan kopyala yapıştır yaparız.

Tabi arkaşım hemen yaziyim metni ;

I have windows vista 64-bit edition.I want to play sxe on internet but i can't use sxe 5.0
    because ı have error(error al iniciar,intentelo nuavemente).Please use new patch for preparing new
    version of sxe.I'm waiting new patch for 64-bit.Thank you so much...
  • Yolladım dostum. Umarım istediğin olur.
  • Teşekkür ediyorum inşallah
  • eski bi konu olmasına rağmen lazım olduğu için tekrar gündeme getirmek istedim gerekli bişey olduğu için hemn yolladım!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.rar -- 26 Eylül 2008; 0:07:40 >
  • hala değişiklik yok.
    sxe load error = vista x64 :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *.pwl

hala değişiklik yok.

Vallahi aynı hatayı bende aldım bıraktım CS 1.6'yı,geçtim CS-S'ye inan CS 1.6 'dan çok daha eğlenceli ve kaliteli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

quote:

hala değişiklik yok.

Vallahi aynı hatayı bende aldım bıraktım CS 1.6'yı,geçtim CS-S'ye inan CS 1.6 'dan çok daha eğlenceli ve kaliteli.

Oyuncu Sayısı Olarak Nedir Cs 1.6 Dan FAzla Mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

quote:

quote:

hala değişiklik yok.

Türkler Daha az :) 25 - 35 yaş arası Çok :D Mici Alıyolar Allahhh :D

• quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

quote:

quote:

hala değişiklik yok.

Hocam ben hep İngiliz,Alman yada Rus serverlerindeyim,benim ping 40-90 arasından gidip geliyor.Ping 120'yi geçmedikten sonra serverden düşmüyorsunuz.
    Anlayacağınız oynayacak server inanın CS 1.6 'dan daha fazla ve kafanız rahat hile mile derdiniz yok.
    Çok fazla harita var,görüntüler çok iyi ben grafikleri high ile oynuyorum insanın içine huzur doluyor^^
    Ben CS-S'ye geçtikten sonra bir ara CS 1.6 oynayayım dedim serverde yarım saat duramadım hiç sarmadı.

• CS Source zaten benim de hayran olduğum bir oyun, ama Türkiye'de fazla server bulunmadığı için henüz yanaşmıyorum.

Yurtdışı serverlar ise sıkıntılı...

Şimdilik 1.6 ya devam, bakalım ileriki zamanlarda CS:S ulaşabiliriz umarım.
  • Bana Ters Css 1.6 4Ever
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

CS Source zaten benim de hayran olduğum bir oyun, ama Türkiye'de fazla server bulunmadığı için henüz yanaşmıyorum.

Yurtdışı serverlar ise sıkıntılı...

Şimdilik 1.6 ya devam, bakalım ileriki zamanlarda CS:S ulaşabiliriz umarım.

İnanın yurtdışı serverler çok daha rahat,önemli olan serveri bulmak.Serveri bulduktan sonra oyna dur.
    Ben çoğu zaman VIA adlı İngiliz serverinde takılıyorum 58 kişilik,sayamayacağım kadar çok harita gördüm ve daha oynamadığım haritaların olduğunu da gördüm(Sadece bu serverde).
    Bizde şöyle CS-S DH serveri açsak,hiç te kötü olmaz bence.
    Zaten adam gibi 3-4 server bulsanız yeterde artar bile(3-4 server bulmak hiçte zor değil)...

• Hacı Server açmak kolay olsa Source Steam server da açarız, ama steam serverlar lisanslı bildiğim kadarıyla ve nasıl açıldığı hakkında bilgim yok...

Non Steam source açmaya da değmez zaten hile sıkıntısı var...
  • sxe 7.2 fix 1 çıktı ama cs de hala hile yapanlar var anlamıyorum ben bu işi.
    adamlar bilerek kırıyorlar , para mı kazanıyorlar ne bu işten.
  • quote:

sxe 7.2 fix 1 çıktı ama cs de hala hile yapanlar var anlamıyorum ben bu işi.

Forum'dan biri yazmıştı Valve bir ekip kurmuş Sxe çıkar çıkmaz kırıyorlarmış.
  • quote:

sxe 7.2 fix 1 çıktı ama cs de hala hile yapanlar var anlamıyorum ben bu işi.

sXe hilelerinin para ile satıldığını biliyor muydunuz?Elbette para kazanıyorlar bu işten canı sıkıldı diye sxe kırmıyor adamlar.
  • arkadaşlar sxe vistada hala sorunlumu ? işletim sistemimi ona göre kurucam veya 32 bitti çalışıp 64 bittemi çalışmıo ?
  • 64bit desteği hâlâ yok. Vista XP farketmiyor çalışıyor.Ama en stabili XP 32bit
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.