Şimdi Ara

sx1 artık tema desteği var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sx1 symbian 6.1 desteklide olsa artık temalarımız var.www.siemens-mobiles.org daki yazılanları okuyup firmware 15 yükleyip gerekli patchi uyguladıktan sonra optic temayı ve de diğerlerini yüklemeyi başardım şu an optici kullanıyorum.
    int cafeden yazdığım için foto ekleme imkanın yok detaylı açıklamayı yarın yazacağım ,yalnız bu uygulamayı dikkatli yapmazsanız telefonunuz firmware yüklemesinden sonra boot olmayabilir o yüzden sorumluluk size aittir.



  • çalışmalarını 4 gözle bekliyoruz kardeş
  • ya kardeş ben onları uyguladım sx1imin üstüne. ama güzel değil o kadar.
  • SX1 in fiyatlarının düştüğü bu günlerde , ondaki özellikleri ögrenmek iyi olucak...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esiksbir

    çalışmalarını 4 gözle bekliyoruz kardeş



    walla kardeş,senin adında tam bu konuyala ALAKALI...
  • TELEFONUN içine eden bir uygulama daha bence tema olayına hiç gerek yok çünkü 6600 gibi olmuyor ve rezil duruyor ...
  • ben yükleyeli baya oluyo
  • bu fw 15 in türkçesi yokmu ya...
  • Türkçe ne zaman geliyor harbiden
  • burdaki forumdan alıntıdır elimden geldiğince türkçe olarak anlatmaya çalışacağım rezil durma olayına gelince bence hiçde öyle değil kişisel tercihdir bence mükemmel duruyor tombraiderı kurdum temayla arasında hiçbi fark yok menulerde gezerken tema kısıtlı olarak gözüküyor istenirse menülerdeykende tam olarak gözükebilir ama uğraş gerektiriyor baya uzun ve de zahmetli bi iş olacaktır o da...
    1)ilk fileexplorer veya seleq ile önce romdaki Z:\System\data\EidPic.mbm dosyasını E:\System\data\EidPic.mbm klasörüne kopyalayın bunu yapmazsanız telefonunuz açılmaz.
    2)firmware 15 int i indirin
    3)buradan powerhexi indirin sisteme kurun 07102004-K1_SiemensvA114_signed.exe dosyasını açın winswup ayarlarını yapıp serial config usb only seçtikten sonra okleyip powerhexi çalıştırın
    4) powerhexde file open process 07102004-K1_SiemensvA114_signed.exe seçip open process tıklayın
    5)firmware açıldıktan sonra Edit ---> Find/Replace e tıklayın unicode u işaretleyip arama butonuna Z:\System\data\EidPic.mbm kopyalayıp arattırın aşağıda searching aranıyor deyip kısa bi süre sonra 4 adet sonuç çıkacaktır.
    6)burda yapacağınız işlem çok basit bulunan satırlardaki Z leri E yapacağız herbir satırdaki Z leri mousa tıklayıp shift+E ile E yapın işlem bittikten sonra powerhexi kapatın savelemenişze gerek yok zaten direk olarak firmware ramine yazıldılar.
    7)firmware 15 i yüklerken winsup modunda sadece IINFO ON COMBINATION penceresinde sadece flash 1 altındaki core ımage z1 işaretli kalsın diğerlerini işaretlemeyin böylece bu yaptığınız uygulama sonucu aksi bu durum olursa tekrar patchsiz firmware uygulamasını yükleyip telefonu normal duruma döndürebilirsiniz.
    8)firware patchi inşallah başarı ile uygulayıp telefon açıldıktan sonra burdaki pakaeti indirin çıkan uygulamadaki sis dosyasını E ye hafıza kartınıza kurun Jpeg formatındaki resimleri hafıza kartının ana klasörüne atın sis uygulamasını kurduktan sonra themes programını açıp 3 numaralı wallpaperı blueskyı veya başkasını seçin sistem hatası demezse işlemi başarı ile uygulamışsınız demektir telefonu tekrar başlatın artık temayı kullanabilirsiniz.Değişik patchler sayesinde alarm sesini, saat yüzünü ve de başka uygulamaları yapmak mümkün umarım başarırsınız uygulama sonucu yaşanacak olumsuzluklar kullanıcıyı bağlar sorumluluk bana ait değildir herkese saygılarımla imkanım olursa screenshotda ekliyeceğim herkes sağlıkcakla kalsın...




  • Ek olarak illa 15 kurmak zorunda değilsiniz downgrade yapıp xscientist ve ermetin düzenledikleri firmware 7 ye uyguladım winhex ile çıkan 6 adet Z yi E yaptım sorunsuz kullanıyorum,12 veya diğer offical unoffical firmware ile temaları kullanabilirisniz ama asla diğer telefonlardaki temalar gibi olmuyor sadece telefon için bi değişiklik bence çok uğraşılırsa yapılır belki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.