Şimdi Ara

sx sst62 alsam mı emin olamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cebimde tam 300lira var ve en fazla sonradan amfi parası rlime geçer yani bütçe çok kısıtlı sx sst62yi alsam mı ucuz olduğu için şüpeduydum sonradan hala emin olamıyorum alsam güzel ses çıkarır mı temiz blues hafif rock müziklerini çalmaya yeter mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keman alıp yayını almamak ne kadar saçma ise elektro gitar alıpta amfi almamakta aynı şey. Hiçbir mantığı yok... İstersen 300 liralık değilde 30.000 TL'lik gitar al. Amfi olmadıktan sonra ses alamayacağın için koyarsın bi köşede süs olarak durur...
  • Gitar peki iyi mi güzel ses verir mi?

• SX Strat62 300 liraya alınabilecek en güzel gitardır. Eskilerin rivayetine göre klavyelerinde sorunlar olabiliyor, deneyerek alınması gerek diye bir fikir dolaşıyor ortalıkta. Ama son zamanlarda pek böyle bir sorun söz konusu değil gibi artık. SX dünya pazarına açıldıkça işçiliğe önem vermeye başladı galiba. Bu gitarların tek sorunu burgu, köprü gibi aksamları. Bunları da zamanla kaliteli olanlarla değiştirirsen orta seviye bir gitara sahip olabilirsin.

Gitarla ilgili ayrıntılı bir sohbet mevcut burada: http://www.gitarpedal.net/forum/37272-sx-sst-62-rosewood-strat.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 23 Kasım 2014; 12:08:43 >

• Çılgınlık yaptım 250liraya tertemiz cort x1 aldım söylenenlerin aksine çok elime yattı klavye olarak tek sorun amfi eski amfi çöp amfisizim çalamıyorum :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.