Şimdi Ara

Swype - Türkçe Karakterli Tam Sürüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
25.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - İlk olarak N8 uyumlu uygulamayı ovistore'den indirip telefonunuza kurmalısınız. (İndir: Swype)
    - Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki patch dosyası içerisinde yer alan system klasörünü, programı kurduğunuz bölümün köküne kopyalayıp var olan dosyaların üzerine yazdırmalısınız.

İndir: Nokia N8 Türkçe Swype Yama (1021.93 KB)

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

N8 için kurulum klavuzu:
    - İlk olarak N8 uyumlu uygulamayı ovistore'den indirip telefonunuza kurmalısınız. (İndir: Swype)
    - Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra aşağıdaki patch dosyası içerisinde yer alan system klasörünü, programı kurduğunuz bölümün köküne kopyalayıp var olan dosyaların üzerine yazdırmalısınız.

orjinali çıksın diye bekliyordum ama bunu deneyeceğim, sonuçları yazarım. çalışmasa bile teşekkürler uğraşın için.

• arkadaşlar n8'de de çalışıyor gibi, fazla vaktim olmadığı için detaylı kurcalayamadım.

ancak bir konu var; sembol tuşuna tıklayınca ekran üst üste biniyor, 4 tane ok tuşu görünüyor ve sembol giremiyorum, dikey konuma getirip tekrar yatay hale getirince normal klavyeye geri dönüyor. hata cihazdan mı programdan mı kaynaklanıyor?
  • quote:

@DoodLez_06, sorduğunuz soru için size PM atmıştım. Gözünüzden kaçtı sanırım. Bir kez de buradan cevaplayayım. Dün ilk mesajda güncellediğim linkten güncel sürümü çekin ve kurun. Daha sonra telefonunuzundan kelime tahmin ekranını kapatmak için; Uygulamalar - Settings - Gelişmiş - Kelime tahmin ekranı kısmını pasif yapınız.

bu mesajı dahi yeni gördüm öyle çok bakmam gelen kutusuna :) pardon güncel linkten indirip deneyeceğim teşekkürler.

sslerde yok

Orijinalden alıntı: hadesperado

arkadaşlar n8'de de çalışıyor gibi, fazla vaktim olmadığı için detaylı kurcalayamadım.

ancak bir konu var; sembol tuşuna tıklayınca ekran üst üste biniyor, 4 tane ok tuşu görünüyor ve sembol giremiyorum, dikey konuma getirip tekrar yatay hale getirince normal klavyeye geri dönüyor. hata cihazdan mı programdan mı kaynaklanıyor?

n8 de calışmıyor bende ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:51:5 >

Orijinalden alıntı: redstar01
    n8 de calışmıyor bende ???

ilk mesajdaki yöntemi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 4 Ocak 2011; 19:10:01 >

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Kurcalarken şunu fark ettim. Mesela yeni bir kelime ekleyeceğim harflere tek tek basıyorum. 'Ş' harfi için 't' harfine, 'ı' harfi için 'y' harfine uzun basmamız gerekiyor. Bunları düzeltme imkanımız var mı? Yani 'Ş' için 's''ye, 'ı' için 'i''ye uzun basmak gibi.

emeği geçenlere çok teşekkürler

Yalnız, yukarıda anlatılan durum düzeltilebilir mi?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenowaren

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman
    ğ-ü-ş-i-ö-ç tuşlarıda eklenemezmi normal klavye gibi?

sslerde yok

Tuslar ozaman dahada kuculur, :-)

çok küçülmez ya.
    Bende eklemek mümkünse eklensin.Eğer yapabilecek arkadaşlar varsa bekliyoruz.
    Minik klavyedeki kadar küçülecek değil ya.

N8 için kurulum klavuzu:

bende bu şekilde grafiklerde bozulma oluyor space ve sol alttaki swype menü tuşlarına basınca ekranın ortasında çizgiler vs çıkıyordu. ben de programı kaldırdım (ama attığım dosyaları silmedim)

sonra tekrar oviden girip yükledim.. ve TR dil ile kullanmaya devam ediyor + grafik problemleri yok... Bu hata ile karşılaşanlar varsa bu şekilde deneyebilir.

• Bide kasmasa süper olacak
    "Ben, Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım. Ben, Fenerbahçe formasını her zaman "Tanrı uzun ömürler versin" aşkı ve anlayışı içinde giydim.Futbolda gözyaşı dökmesini bilmeyen insan sevinmesini asla öğrenemez" Ordinaryüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Bide kasmasa süper olacak

katılıyorum. çok güzel fakat kasıyor. yazıyorum kelimeyi 5 sn geçiyo çıkıyo
    @ERGENEKONKAPLANI, şimdi üzerine ovistoreden indirdiğiniz uygulamayı bir daha kurun sorun çözülecektir ya da kurulu uygulamayı kaldırın. bahsedilen yerdeki swype klasörünü de silin. Ovistoreden uygulamayı indirip kurun. Daha sonra da bu linkteki yapıyı olması gerektiği yere kopyalayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 7 Ocak 2011; 21:32:20 >
  • quote:

@soneday, @K.a.a.N, programın ayarlarında hız - doğruluk ayarını tamamen hiz bölümüne getirip denediniz mi?
    @ERGENEKONKAPLANI, şimdi üzerine ovistoreden indirdiğiniz uygulamayı bir daha kurun sorun çözülecektir ya da kurulu uygulamayı kaldırın. bahsedilen yerdeki swype klasörünü de silin. Ovistoreden uygulamayı indirip kurun. Daha sonra da bu linkteki yapıyı olması gerektiği yere kopyalayınız.

kopyala yapıştır ve dosyalar değiştirilsin mi evet mi diyeceğiz,yoksa klasörü komple mi değiştireceğim.ben zaten oviden indirdim,normal ingilizce kullanıyorum.ama yamayı yapınca olmuyor.bu sefer klavye hiç çıkmadı
    "Ben, Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım. Ben, Fenerbahçe formasını her zaman "Tanrı uzun ömürler versin" aşkı ve anlayışı içinde giydim.Futbolda gözyaşı dökmesini bilmeyen insan sevinmesini asla öğrenemez" Ordinaryüs

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.