Şimdi Ara

SWTOR Gelecek olan Yeniliklerin Videosu Yayınlandı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani nerde bellidir, kime göre ? Kendine göre belli olması doğal bir insani duygu, başka bir belirti ben göremedim. Gelmiş forumda sürekli kendini bazı platformlarda üstün göstermeye çalışıyorsun, benim gördüğüm tek şey kibir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 23 Şubat 2012; 20:49:22 >
  • Basligin icine etmissiniz tesekkürler. Bos bogazlik yapmaya devam Banene arkadasim performans bilmem ne alamiyorsaniz , ben son derece catir catir oynuyorum oynu sorunsuz, illumda sorun vardi onuda ram mod atip hallettim , nedir yani emzigi alinmis bebekler gibi aglamak aglamak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viik

Basligin icine etmissiniz tesekkürler. Bos bogazlik yapmaya devam Banene arkadasim performans bilmem ne alamiyorsaniz , ben son derece catir catir oynuyorum oynu sorunsuz, illumda sorun vardi onuda ram mod atip hallettim , nedir yani emzigi alinmis bebekler gibi aglamak aglamak...

bana dokunmayan yılan hesabı. çok güzel gerçekten.
  • Kyle Butler

Bana ultra değil yazmadın demişsin? hiç quote yaparak kime cevap vediğini kontrol ettinmi?
    Bana tamirci diyorsun sonrada aferin yönetici olmuşsun diye yazmişsin ama ben sana daha önce yöneticiyim demiştim, yazılanları düzgün okumayıp bana quote yapıp ultra diyen sen değilmisin?
    Bu başlığa biraz daha dikkatli baksam yazdıklarının ne kadar dikkatsiz olduğunu ve sana bir sayfa dolusu hatalarını yazarım ama vakit kaybı değmez.

Gelelim Enqq adlı Arkadaşımıza

Yazdığı tüm mesajlara baktığımda adaletli ve hak savunucu imajı ve türkçesinin ve davranış iyi olduğunu göstermeye çalışan bir kişi olarak görüntü veriyorsun.

Niyet nedemektir?

Niyet kişinin ne yapmak yada buna benzer şeylere gelen anlamı vardır, piki ben o msj ı yazdığımda bana verilen chip modelinden sonra dalga geçtimmi? yada verildimi cevap? yada bana quote yapılarak verilen cevabı okudunmu? daha karşınızdaki kişinin niyetini bilmeden nasıl bir sonuca varıyorsunuz?

Biraz insan kaynaklarından bahsedelim;

iş görüşmesine gittiğinizde bazı firmalar görüşmeye gelen kişileri insan kaynakları uzmanı ile yemek yerler, o yemek aslında bir işe alım sınavıdı, yemeğin tadına bakmadan tuzu dökerseniz burada ön yargılı olduğunuz anlamına gelir ve büyük bir - puan alırsınız.

Enqq;
    Yukarıda bana Kyle tarafından sorumun cevabı verilip ben dalga geçmeye yada senin dediğin gibi bu tür yerlerde kendini göstermeye çalışan biri izlenimini verdim? bunu hangi akla ve mantığa sığdırarak bana yazdın ve ima ettin? kendini göstermekten bahsettin Optimus adlı teknolojinin tüm detatylarını yazdım ve bilerek adı vermedim, sence detayları veren kişi teknolojinin adını bilmezmi? peki Kyle nin verdiği cevaplara baktınmı? çocukca değilmi?

Algısı kıt ve türkçe dersine ihtiyacı olan kişi.

Yukarıda yazdığım şeyleri göz önüne alırsak sence algım kıtmı? yoksa senin algın ve okuma ve değerlendirme yeteneğin yok? Türkçeme laf atmışsın sence kimin dediğini anlamayıp bazı kelimeri kulanıp türkçenin ve konuşma adabının nasıl iyi olduğunu ima ediyorsun? Enqq benim türkçe dersine yada farklı bir derse ihtiyacım yok, neden dersen paçalarımdan akıyor artık. ( Bu kısımda sana ezici bir kelime kullandım)
    Kısaca D4v3 adlı kişiye birşey yazacağın zaman ciddi boyutta mantık ve eşitliği yürüt yürütmezsen yukarıda yazanları her defasında cevap olarak alırsın.

Enqq; senin yazdığın ve savunduğun şeyleri göz önüne alırsak sana yacacak ve hata yaptığın yerler çok kıssadan hisse 100 laf edeceğine 1 laf et.

Kyle;
    Bildiğim kadarı ile yazılım okuyorum demiştin kısacca üni okuyorsun anlamına gelir, benim yöneticiliğime aferim diyen sen ve yazdığının ne olduğunu bilmeyen sen, bence Üni yi boşuna okuyorsun Bir eşşeğe diploma verseniz eşşek bildiğimiz eşşektir. ( Bu ağır gelmiş olabilir adminlere şikayet edebilirsin.)

Hala daha önce yazdığımı yazıyorum bu konuda yazacak bir şey bırakmadım, var diyen varsa diyeceğim şey "sıradaki gelsin"

• quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

Kyle Butler

Bana ultra değil yazmadın demişsin? hiç quote yaparak kime cevap vediğini kontrol ettinmi?
    Bana tamirci diyorsun sonrada aferin yönetici olmuşsun diye yazmişsin ama ben sana daha önce yöneticiyim demiştim, yazılanları düzgün okumayıp bana quote yapıp ultra diyen sen değilmisin?
    Bu başlığa biraz daha dikkatli baksam yazdıklarının ne kadar dikkatsiz olduğunu ve sana bir sayfa dolusu hatalarını yazarım ama vakit kaybı değmez.

Yazdığı tüm mesajlara baktığımda adaletli ve hak savunucu imajı ve türkçesinin ve davranış iyi olduğunu göstermeye çalışan bir kişi olarak görüntü veriyorsun.

Niyet nedemektir?

Niyet kişinin ne yapmak yada buna benzer şeylere gelen anlamı vardır, piki ben o msj ı yazdığımda bana verilen chip modelinden sonra dalga geçtimmi? yada verildimi cevap? yada bana quote yapılarak verilen cevabı okudunmu? daha karşınızdaki kişinin niyetini bilmeden nasıl bir sonuca varıyorsunuz?

iş görüşmesine gittiğinizde bazı firmalar görüşmeye gelen kişileri insan kaynakları uzmanı ile yemek yerler, o yemek aslında bir işe alım sınavıdı, yemeğin tadına bakmadan tuzu dökerseniz burada ön yargılı olduğunuz anlamına gelir ve büyük bir - puan alırsınız.

Enqq;
    Yukarıda bana Kyle tarafından sorumun cevabı verilip ben dalga geçmeye yada senin dediğin gibi bu tür yerlerde kendini göstermeye çalışan biri izlenimini verdim? bunu hangi akla ve mantığa sığdırarak bana yazdın ve ima ettin? kendini göstermekten bahsettin Optimus adlı teknolojinin tüm detatylarını yazdım ve bilerek adı vermedim, sence detayları veren kişi teknolojinin adını bilmezmi? peki Kyle nin verdiği cevaplara baktınmı? çocukca değilmi?

Yukarıda yazdığım şeyleri göz önüne alırsak sence algım kıtmı? yoksa senin algın ve okuma ve değerlendirme yeteneğin yok? Türkçeme laf atmışsın sence kimin dediğini anlamayıp bazı kelimeri kulanıp türkçenin ve konuşma adabının nasıl iyi olduğunu ima ediyorsun? Enqq benim türkçe dersine yada farklı bir derse ihtiyacım yok, neden dersen paçalarımdan akıyor artık. ( Bu kısımda sana ezici bir kelime kullandım)
    Kısaca D4v3 adlı kişiye birşey yazacağın zaman ciddi boyutta mantık ve eşitliği yürüt yürütmezsen yukarıda yazanları her defasında cevap olarak alırsın.

Enqq; senin yazdığın ve savunduğun şeyleri göz önüne alırsak sana yacacak ve hata yaptığın yerler çok kıssadan hisse 100 laf edeceğine 1 laf et.

Kyle;
    Bildiğim kadarı ile yazılım okuyorum demiştin kısacca üni okuyorsun anlamına gelir, benim yöneticiliğime aferim diyen sen ve yazdığının ne olduğunu bilmeyen sen, bence Üni yi boşuna okuyorsun Bir eşşeğe diploma verseniz eşşek bildiğimiz eşşektir. ( Bu ağır gelmiş olabilir adminlere şikayet edebilirsin.)

Hala daha önce yazdığımı yazıyorum bu konuda yazacak bir şey bırakmadım, var diyen varsa diyeceğim şey "sıradaki gelsin"

ya yürü git allah aşkına ben sana defalarca onboard ekran kartımla çalıştırmadığımı anlatmaya çalıştım sen hayır hayır onu sormadım diyip modelini almaya çalıştın benden. bunun nedeni ise yazıyı yanlız anlamış olman değil mi? yukarıda çok kez demişim ben sana yanlış anladığını sen hala modelini istemiştim ben sadece diyip geçiştirdin ama aslında yanlış anlamışsın ve bunu kibirinden dolayı açıklayamamışsın. günler geçti en sonunda o cümleyi nasıl anlamış olduğun ortaya çıkıyor yine kıvırmalar başlıyor. tamam yönetici olabilirsin aferin ama şu an benim gözümde hayatı oyundan ileri gidemeyen istediği kariyere ulaşamamış hatalarını kabul edemeyen eziğin birisin.
    ayrıca ben öyle alınganlık yapıcak biri değilim senin sözlerini önemsemediğimden dolayı istediğini söyleyebilirsin istersen küfret.
    elitist olmaya çalışın ama asla olamayacaksınız çünkü elite değilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

Kyle Butler

Niyet nedemektir?

Enqq;

Kyle;

ya yürü git allah aşkına ben sana defalarca onboard ekran kartımla çalıştırmadığımı anlatmaya çalıştım sen hayır hayır onu sormadım diyip modelini almaya çalıştın benden. bunun nedeni ise yazıyı yanlız anlamış olman değil mi? yukarıda çok kez demişim ben sana yanlış anladığını sen hala modelini istemiştim ben sadece diyip geçiştirdin ama aslında yanlış anlamışsın ve bunu kibirinden dolayı açıklayamamışsın. günler geçti en sonunda o cümleyi nasıl anlamış olduğun ortaya çıkıyor yine kıvırmalar başlıyor. tamam yönetici olabilirsin aferin ama şu an benim gözümde hayatı oyundan ileri gidemeyen istediği kariyere ulaşamamış hatalarını kabul edemeyen eziğin birisin.
    ayrıca ben öyle alınganlık yapıcak biri değilim senin sözlerini önemsemediğimden dolayı istediğini söyleyebilirsin istersen küfret.
    elitist olmaya çalışın ama asla olamayacaksınız çünkü elite değilsiniz.

Türkçe bir forumda elite adlı bir kelimeyi kullanıp kendini bir nimetten sayan sensin yazdığın msj a bak. malesef hayat bir satranç ve sana şah ve mat yaptim. bu konu benim için kapandı artık edilen lafın ağıllığı oturmuş ve batmamak için çırpınışlar kalır, senle olan bu konuyu kapadım malesef. başkası ile yazışabilirim.
    Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 23 Şubat 2012; 23:33:06 >

• Kyle Butler

Şu yazdığımı dürüstçe yazıyorum, senle dalga geçmek gibi niyetim yoktu, donanımcı olduğumdan ve yaptığım iş yüzünden devamlı araştırırz, senin dediğin açıkçası ilgimi çekti ve "Konu ile alakası yok ama merak ettim" diyerek başladım farklı algılayan sendin, cevabı versydin teşekkür edicektim, o yüzden konu alakasız yerlere uzadı diyordum yazdıklarımı birazcık dikkat ve önemle okursan anlayacaksın.
  • quote:

yeni şeyler çıkaracaklarına optimizasyon sorununu çözsünler. onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor(onboardı ayarlayınca biraz daha kötü görünüyor oyun ama aynı ayarlar).

Burdan nasıl bf3 ü onboard ekran kartıyla oynadığını anlamışlar , bf3 ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim gt 555m ekran kartı aynı fpsi veriyor yazıyor. Okuğunuzu anlamıyormusunuz ?
  • bunlar normal, patlamak üzere olan bir oyunun halkın üzerinde yarattığı yan etkiler. Sakin, bir rahat olun 1 - 2 aya hepiniz bırakmış olacaksanız zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0remorse

bunlar normal, patlamak üzere olan bir oyunun halkın üzerinde yarattığı yan etkiler. Sakin, bir rahat olun 1 - 2 aya hepiniz bırakmış olacaksanız zaten :)

kendi adina konus.
  • quote:

Türkçe bir forumda elite adlı bir kelimeyi kullanıp kendini bir nimetten sayan sensin yazdığın msj a bak. malesef hayat bir satranç ve sana şah ve mat yaptim. bu konu benim için kapandı artık edilen lafın ağıllığı oturmuş ve batmamak için çırpınışlar kalır, senle olan bu konuyu kapadım malesef. başkası ile yazışabilirim.

hjabsdmöçzxvnds hangi kafaları yaşıyorsun imrendim panp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 24 Şubat 2012; 16:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enqq

quote:

hjabsdmöçzxvnds hangi kafaları yaşıyorsun imrendim panp.

Kendini daha ne kadar komik duruma düşüreceksin? O kadar şey yazdım sana verdiğin cevap bumu? yada sen bumusun? E hani hatalı olduğunda özür dilemek gerekliydi? e hani senin konuşma tarzında verdiğin mesaj? bence " hjabsdmöçzxvnds hangi kafaları yaşıyorsun imrendim panp." bu kelimeyi kullanaikecek kadar kıt birisin. Kötü bir durum kendi soylediğin kelimeri sana kullanılması...

Enqq

Hadi kardeşim sende yoluna yolcu yolunda gerek.

Senlede işim kalmadı.

Edit imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 24 Şubat 2012; 16:23:20 >

• Konunun buralara gelmesini istememistim
    Mesajimda belirttigim gibi serverlar kapali diye sikintidan hortlatilmis ve D4V3 isimli arkadasin israrla okdugunu anlamadigini dile getireyim, belki aciklamamin faydasi olur diye dusunmustum. Basarili olamamisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomex -- 26 Şubat 2012; 11:04:25 >
  • quote:

quote:

bende diyorumki bf3ü onboard ile oynamıyorum. niye onboard gpum ile bf3ü ilişkilendiriyorsun. intel hd graphics 3000 onboard gpu modelim hala bunu niye sorduğunu anlamış değilim.
    ayrıca saçma saçma sorular soruyorsun konuyu baltalıyorsun yok onboard ekran kartımın modeli neymiş konuyla ne alakası var bunun şimdi

Burda ben sana açıkça ifade etmişim onboard ile oynamadığımı sende yanlış anlamamışsın herşeyi düzgün anlamışsın gibi bir ifade takınıyorsun.

quote:

Kimin algısı kıt belli oluyor, mesajları tamamını dikkatli oku, ayrıntıya girelim “onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim” burada yanlış anlaşılabilecek bir cümle vardır, onboard ile oyun oynadığı anlamına gelebilecek kelime vardır hali ile optimusu kapatıp BF3 oynuyorum anlamına da gelir, öylede bir kelime geçiyorsa onboard un modelini sorarım yazımın sonunda “chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde” diyerek tamamlamışım.

Kaç defa bf3ü onboard ile oynamadığımı söylesemde sen kıvırmaya çalışmışsın. yok ben sana onu sormadım ki diyerekten. Ben senin ne şekilde yanlış anladığını tahmin ettiğimden dolayı yazdım onları sen hala kıvırdın. Ama en sonunda yanlış anladığını açıkça ifade ediyorsun. Kanıtlarımı sundum gerçek ortada hala kafanın dikine gidiceksen o senin kendi kişiliğine kalmış...

• quote:

quote:

quote:

bende diyorumki bf3ü onboard ile oynamıyorum. niye onboard gpum ile bf3ü ilişkilendiriyorsun. intel hd graphics 3000 onboard gpu modelim hala bunu niye sorduğunu anlamış değilim.
    ayrıca saçma saçma sorular soruyorsun konuyu baltalıyorsun yok onboard ekran kartımın modeli neymiş konuyla ne alakası var bunun şimdi

Burda ben sana açıkça ifade etmişim onboard ile oynamadığımı sende yanlış anlamamışsın herşeyi düzgün anlamışsın gibi bir ifade takınıyorsun.

quote:

Kimin algısı kıt belli oluyor, mesajları tamamını dikkatli oku, ayrıntıya girelim “onboard ekran kartı ve bf3ü high ayarlarda rahatça oynayabildiğim” burada yanlış anlaşılabilecek bir cümle vardır, onboard ile oyun oynadığı anlamına gelebilecek kelime vardır hali ile optimusu kapatıp BF3 oynuyorum anlamına da gelir, öylede bir kelime geçiyorsa onboard un modelini sorarım yazımın sonunda “chip üreticisi kimse saygıyla eğilmek lazım önünde” diyerek tamamlamışım.

Kaç defa bf3ü onboard ile oynamadığımı söylesemde sen kıvırmaya çalışmışsın. yok ben sana onu sormadım ki diyerekten. Ben senin ne şekilde yanlış anladığını tahmin ettiğimden dolayı yazdım onları sen hala kıvırdın. Ama en sonunda yanlış anladığını açıkça ifade ediyorsun. Kanıtlarımı sundum gerçek ortada hala kafanın dikine gidiceksen o senin kendi kişiliğine kalmış...

Ne yara açmış sende be kardeşim, unutamadın gitti, daha ne kadar örnek vermeliyim bilmiyorum, üni okuyorsun, karşındakinin niyetini öğrenmeden saçma sapan quote yapmamalısın, böyle istediğim gibi istediğim yere çekecek malzeme verirsin, allah aşkına üniversiteyi nerenle okuyorsun? artık sus.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomex

Konunun buralara gelmesini istememistim
    Mesajimda belirttigim gibi serverlar kapali diye sikintidan hortlatilmis ve D4V3 isimli arkadasin israrla okdugunu anlamadigini dile getireyim, belki aciklamamin faydasi olur diye dusunmustum. Basarili olamamisim

Akıllı olduğunu zannediyorsun değilmi? Enqq gibi iki dakka senle uğraşsam darma dağın olacaksın sende, sana cevap vermemi nedenini sen zaten yazmışsın, serverlar kapalı can sıkıntısı, kişilik belli:)
  • kıvır kıvır
  • Kyle Butler

Önce karşındakine istediği cevabı ver, sonra niyeti gör kendini haklı çıkar sonrada konuşmaya başla. İşin özü bu...
  • quote:

kıvır kıvır

kıvırmak? yazdığın ve yanlış yazdığın quote bak şuan kim dansözlük yapıyor görebilirsin, pardon sen gören körlerdensin.

Edit: iyi yara açmışım çok belli ediyorsun. Dikka ettim hep biri sana destek olduğunda cevap veriyorsun, güzel kardeşim insanların gazına gelme, üni okuyorsun biraz beyin kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 26 Şubat 2012; 11:51:38 >
  • evet senin ne şekilde anlayıp one göre cevap verdiğim için körüm ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.