Şimdi Ara

Sword of beast!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler acaba sword of beast +3'te parlarmı? Ve hanguk sword kaçta parlamaya başlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sword of Beast Knight Online'da Efsanevi Bir Silaha Yolculuk

Knight Online'da en çok arzu edilen silahlardan biri Sword of Beast'tir. Bu efsanevi kılıç, üstün gücü ve benzersiz özellikleriyle tanınır.

Sword of Beast, oyundaki en güçlü tek elle kullanılan kılıçtır. Yüksek saldırı gücüne ve kritik vuruş şansına sahiptir, bu da onu PvP ve PvE savaşlarında ölümcül bir silah haline getirir. Ayrıca, hedeflere ek hasar veren ve onları hareketsiz kılan "Beast Frenzy" adlı özel bir yeteneğe sahiptir.

Sword of Beast'i elde etmek kolay bir iş değildir. Sadece özel etkinlikler ve baskınlar aracılığıyla elde edilebilir. Bu silahı elde etmek için çok fazla zaman ve çaba harcamaya hazır olmalısınız.

Sword of Beast ile donatıldığınızda, Knight Online savaş alanında gerçek bir güç haline geleceksiniz. Rakiplerinize korku salacak ve zafer yolunuzun önündeki tüm engelleri aşacaksınız.

Önemli Anahtar Kelimeler:

• sword of beast knight online
    • knight online sword of beast
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Hanguk +6 da parlar diğerini bilmiyorum
  • parlar gibi kanımca
  • kesin bilen yokmu? shade saol
  • UNIQE SILAHLAR +6 DA YANMAYA BASLIYO DIYE HATIRLIYORUM BEN AMA TAM OLARAK EMIN DEGILIM. +3 E GARANTI BASIYOSUN ZATEN BASIP TA BAKSANA... ????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgencel

UNIQE SILAHLAR +6 DA YANMAYA BASLIYO DIYE HATIRLIYORUM BEN AMA TAM OLARAK EMIN DEGILIM. +3 E GARANTI BASIYOSUN ZATEN BASIP TA BAKSANA... ????????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    temple of elemental evil
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alacam ama parlamıcaksa ndn alayım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgencel

UNIQE SILAHLAR +6 DA YANMAYA BASLIYO DIYE HATIRLIYORUM BEN AMA TAM OLARAK EMIN DEGILIM. +3 E GARANTI BASIYOSUN ZATEN BASIP TA BAKSANA... ????????

chitin bow +3 de nasıl parlıyo hani +6 da parlıyodu
  • sword of beast +1den itibaren parlar
    hanguk sword +6 dan itibaren
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

sword of beast +1den itibaren parlar
    hanguk sword +6 dan itibaren

Haklısın.
    Drop unq.. itemler BES bastıktan sonra parlamaya başlar[Bknz...> Chitin bow , giga , javana vb.. ]
    Ft itemleri +6 dan itibaren parlamaya başlar. [Bknz... > Dv , Hanguk , Enion Bow - Staf..]
  • +3 parlayanlarda war
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oripxnot

Beyler acaba sword of beast +3'te parlarmı? Ve hanguk sword kaçta parlamaya başlar?

beast +0 sıfırda hanguk .+6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.