Şimdi Ara

Sword Art Online Hastasına mmorpg oyun tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam anlamıyla Sword Art Online (SOA) hastasıyım ve aynı SOA daki gibi içinde yaşayabileceğim çok kapsamlı bir mmorpg arıyorum.Ücretli de olabilir ama bir kere para verip başka para vermediğimiz türden olursa daha iyi olur.Aradığım özellikler parayı değil player lığı öne çıkaran oyunlar.Tera Aion vb oyunlar da oynadım ama pek tutmadım.Önerilerinizi bekliyorum.

• Hocam hevesini kırmayayım ama SAO tarzı bir oyun bulabileceğini zannetmiyorum. Çünkü SAO sistem olarak yarı Dark Souls yarı Wow gibi.
  • Zuni Z kullanıcısına yanıt
    FINAL FANTASY XIV - A Realm Reborn <- bu aylık ücretli aynı zamanda.
    Guildwars2 <- bunda bir tek pakete para veriyosun daha da aylık ücret felan yok.
  • Defiance var ggo gibi sword falan kullanabiliyorsun ama kapsamlı bir mmo değil. Crafting yok ticaret yok gibi bir şey
  • WoW'da hesap açıp 20levele kadar bak hoşuna giderse bak işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwarwendwarfy

2 Ay önce yazmışsın ama yine de cevap vereyim dedim, SOA tarzı olarak şimdiye kadar bir tek Ultima Online çıktı, meslekler ve Skill yeteneği geliştirme, Kılıç Kalkan çeşitliliği ve bunları geliştirme, ejderha terbiyeciliğine kadar her türlü ayrıntı vardı fakat grafik bakımından şuanki oyunlar arasında sonuncu hatta server ve oyuncu bakımındanda çok fakirleşti, kaç sene önce çıkan paketlerden sonra pekte girip bakmadım, PK ve zindanlarıyla beraber SOA ya en uygun olan oyundu bana göre ama artık ilgini çekeceğini sanmıyorum, Wow sana Ultimanın verdiklerinin büyük bir kısmını oynanabilirliği ve grafiği de ekleyerek veriyor ve server/kullanıcı olarak da çok zengin bir oyun, denemeni öneririm (hâlen bir oyuna başlayıp başlamadığını wow oynayıp oynamadığını bilmiyorum)...

Bu arada WOD gelene kadarda ne SOO ne Timeless, ne PVP tadı kalmadı, achivement kovalamaktanda sıkıldım, Borderlands 2 oynuyorum arkadaşla çok hoşmuş :) geçiş döneminde tavsiye ederim herkese. zaman öldürmelik.

Dun bitirdik 4 kisi borderlands serisini :D . Sizin bildiginiz var mi rpg 4 ya da 8 cooplu. Cok oyun biliyorum ama kullanici yorumu lazim :) .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwarwendwarfy

Biz iki kişi oynuyoruz genelde Coop oyunlarını, o yüzden 4-8 olarak bildiğim pek fazla bir oyun yok, fear 3 ve gears of war güzeldi, gears of warın yeni çıkan bir oyunu var mı araştırmadım onda olabilir, left for dead bi ara garenadan felan oynuyorduk çok sarmıştı tam zaman geçirmelik,

diablo 3'ü denedik yine ama grafiğinden mi oynanışından mı neyinden anlamadım ama zevk vermedi, sanırım wowdaki özgür dolaşım yapısına alışma sorunu diğer oyunlara yansıyor, arkadaş ısrar ettiysede oynamadım, halbuki Diablo 2 yi çok sevmiştim,

aynı şekilde resident evil'in coop'u bir yana single player olarak bile oynamaktan sıkıldım, onunda sanırım ekran açısı tiksindirdi, halbuki oyun ve hikaye on numaradır, heryerde söylenir, ama ben nedense ısınamadım,

adı aklıma gelmeyen bir oyun var 3 kişi oynuyorduk ve sanırım daha çok kişili oynanabiliyordu coop fakat overview, yani kuş bakışı gibi oyun tarzı biraz daha eskilerden ateri oyunlardan contra'yı hatırlatır, silahları toplayarak upgrade etme olayı felan vardı keyifliydi oldukça ama 4-5 sene kadar oluyor oynayalı, oyunun adını öğrenebileceğim bir ipucu gelmedi aklıma her ne kadar kuş bakışıda olsa görüntüsü kaliteliydi, yine aklıma gelir ya da biyerde çarparsa gözüme yazarım,

çok fazla bilgim yok coop olarak emin ol siz 4-5 kişi daha fazla araştırmışsınızdır varsa senden bilgi alabilirim, borderlands'e başlamadan önce biraz baktım oyunlara ama borderlans'in ilk oyununuda az çok oynadığımızdan oldukça cazip geldi, indirdik oynuyoruz, borderlands'i araştırırken şu oyunların videolarına baktım oldukça ilgi çekici; Lichdom: Battlemage (40$dı steamde) fakat gameplayini izlemeni tavsiye ederim, birde assassin's creed unity çıktımı çıkmadımı bakmadım ama coop modu var, önceki versiyonu gibi online multiplayer deathmatch tarzı değil baya baya coop yapmışlar bu sefer,

Benden bu kadar ^^

Hocam diablo baslayacaktik ki. Vazgectik torchlight 2 aldik. Ama oynamak nasip olmadi :D . Gauntlet diye bi oyunu dusunduk. Karar veremedik. Bizim kulusturler acmaz ac unity i :D . Pre sequel almayi dusunuyoruz suan. Ama soyle bisey var. Skypeta HAIL TO KING RAGNAAR !! Diye bagirip dogruyoruz onumuze geleni :D. Oyle cok ta hard core olmamali. Ama rpg ogeleri de saglam olmali. Borderlands i de espriler cok iyo diye oynadik. Boyle guzel de cok oyunlar yok. Dark souls basliycaktik sinirle pclere bisey olur falan vazgectik :D

Edit:Unutmusum. Yorumunuz icin cok tesekkurler uzun uzun yazmissiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatsb B -- 24 Eylül 2014; 18:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.