Şimdi Ara

sweet page

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anasayfama bulaşan bu "sweet page" isimli virüsü kaldırma konusunda yönlendirmeleri uyguladım fakat hala anasayfamda duruyor. yardımcı olabilecek biri varsa gerçekten sevinirim.

• chrome'dan bahsediyorsanız bir eklenti oluyor yönlendiren.onu kaldırırsan düzeliyor.
  • İnternette nasıl kaldırabileceğime dair tarama yaptım ve söylenilen şeyleri aynen uyguladım. AdwCleaner denilen zımbırtıyı indirip bir kaç işlem daha yapılacağını göstermişler. Birebir yaptım. Söylediğin gibi eklentileri de kaldırdım. Ama hala var.
  • Adawere indir çalıştır.
    Avast free av kur çalıştır.

Olmazsa PM at.
  • Ayrıyetten programlarımdan da kaldırmam gerekiyormuş. Onu yapınca oldu, çok sağ olun.
  • Ben zaten bana problem yaratan bir indirmeden sonra yerleşen pisliği kaldırmaya çalışıyorum, bana başka yazılımlar öneriliyor. Arkadaşlar Chrome için ayarlara girin "Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç" sekmesindeki gereksiz her şeyi kaldırın. Aynı sayfada uzantılar kısmında gereksiz her şeyi kaldırın. Sonra bilgisayarınızda program ekle/kaldırda Sweetpage ile ilgili bir program var onu kaldırın. En sonunda da ayarlar sekmesinde en alttaki "gelişmiş ayarları göster"e tıklayıp yine en alttaki "tarayıcı ayarlarını sıfırlayın"a tıklayın. Şifreleriniz falan silinecek ama kurtulacaksınız. Başka başka programlar yükleyip sisteminizi yavaşlatmayın sakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Love will find it's way
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.