Şimdi Ara

swatch ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar swatch markalı saatimi bir anlık bir sinirle yere attık saat 3 parça oldu ve camı tamamen çatladı swatch bayisine götürsem yaparlarmı ve ne kadara yaparlar (daha önce cam çiziklerinden dolayı götürmüştüm değiştirmesi ücretsizmiş) yada bir saatçiye mi götürmeliyim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• saat camı normal şartlarda değiştirilmiyor. Arkası açılması gibi bir durum yok. Garantiye girmez saatiniz. Bazı saatçiler cam değiştiriyormuş fakat 'su' geçirmeme özelliği kayboluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffburnstein

saat camı normal şartlarda değiştirilmiyor. Arkası açılması gibi bir durum yok. Garantiye girmez saatiniz. Bazı saatçiler cam değiştiriyormuş fakat 'su' geçirmeme özelliği kayboluyormuş.

önceden gittiğimde camı çizikti verdim 10 dk sonra alabilirsiniz dedi görevli bayan 10 dk sonra gittik aldık o değiştirdikleri neydi o zaman
  • organik cam olduğu için çizikleri keçeyle temizliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheis

quote:

saat camı normal şartlarda değiştirilmiyor. Arkası açılması gibi bir durum yok. Garantiye girmez saatiniz. Bazı saatçiler cam değiştiriyormuş fakat 'su' geçirmeme özelliği kayboluyormuş.

önceden gittiğimde camı çizikti verdim 10 dk sonra alabilirsiniz dedi görevli bayan 10 dk sonra gittik aldık o değiştirdikleri neydi o zaman

Evet swatch pek dikkat etmiyor kullanıcı hatası olup olmadığına full çizik saatimi götürdüğümde bileğime uysun diye yani artık hafiften sıkıyordu.Adamlar camı falan da değiştirdiler ondan sonra bi kere de şu tutan şeylerden biri benim hayvanlıklarımdan dolayı çıkmıştı onu da yaptılar yine camı da değiştirmişler.
    Ayrıca önceki saatimde sorun olduğunu söylediğimde direk isterseniz değiştirebilirsiniz demişlerdi ki o saati baya bir kullanmıştım.

adamlar çoğu şeyi sorunsuz tamir ediyor ama paramparçaysa bilemicem.
    Ayrıca hepsi ücretsizdi.

Edit: camı değişmesine rağmen çok fazla suya giren biri olarak bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 15 Temmuz 2010; 10:30:43 >

• quote:

quote:

camı temizliyorlar değiştirmiyor..

• camın yarısı var yarısı yok şu anda camı bir saatçide değiştirsem kordonunu onlara götürsem yaparlar mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Swatch bayisine götür
  • quote:

quote:

Swatch bayisine götür

camı değiştirmiyorlarmış ki

garanti varsa garantiye gönder. parayla da olsa yaparlar sanırım. ankaradaysan adres verebilirim

• ben aslında onu sormak istemiştim parayla yaptırsam saatçiiden daha pahalıya mı yaparlar tahimininiz var mı ?
  • Ben sormuştum. Ünlü bir saatçi bana su geçirmeme özelliği gidiyor demişti. Ankara da büyük bir saatçi ve swatch'ın bölge bayisii...
  • Yaptırma saati çerçevelet arada bak ve öfkeyle kalkan zararla otururu unutma Ama illa yaptıracağım dersen bence swatch'a git adamlar yapar fakat dandik bir saatçiye kesinlikle götürme içine ediyorlar.
  • şu camı biraz daha sağlam yapsalardı ne olurdu sanki su geçirme özelliğini kaybederse elim felan yıkarkendemi geçirir suyu ayrıca hemen bozulur mu su alınca içine ?
  • yaptırma sat gitsin. Yaptırsan da maliyeti yüksek olur
  • 6-7 senedir kullanıyorum hala taş gibi. Her bi haltı görmüştür saat yinede bir şey olmadı
    her sene garanti kagıdıyla birlikte fabrikasına yollarım, bozulan ışığını tamir etmeleri için... Tamir ederler kısa bir süre sonra tekrar bozulur yılı dolunca tekrar yollarım

Kısacası çok memnunum düşünenlere tavsiye ederim... Bu arada garanti kagıdı warsa şansınızı deneyin derim
  • bir saatçiye mi götüreyim yoksa swatch alıyor mu kendi saatlerini ? bide ne kadara alırlar yanlış hatırlamıyorsam 395 Tl idi fiyatı
  • pahallı oluyor camı fln geçmiş olsun
  • garanti kağıdı felan demişsiniz de ben swatch bayisine götürünce hiçbirşey sormadılar direk alıp 10 dk sonra alabilirsiniz dediler ben hiçbirşeye gerek yok diye biliyorum yanlış mıyım ?
  • quote:

garanti kağıdı felan demişsiniz de ben swatch bayisine götürünce hiçbirşey sormadılar direk alıp 10 dk sonra alabilirsiniz dediler ben hiçbirşeye gerek yok diye biliyorum yanlış mıyım ?

Hocam cam temizleme, pil değişimi gibi ufak bakımlarda garanti sormazlar. Cam değişecekse garanti sorarlar. Tamir ettirdikten sonra saatin içine sinmeyedebilir. Yaptırsan da ucuza gelmez. Sor bakalım saatçilere
  • Arkadaşlar 7 gün once saat camı değişimi için swatch bayisine gittim 3 gün içinde değişti camı yeni gibi oldu ücret 20 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.