Şimdi Ara

SWAT4 TURK SERVER????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
13.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncellikle foruma baktım bu konu hakkında bi başlık bulamadım.konuyu buraya açıyorum kusurabakmayın!!!
    Arkadaşlar swat4 online nette oynuyorum.yanlız kopyasını bulabildim ve yükledim.hiç türk serverı gözüme çarpmadı.genelde hep yabancılar kendi serverlerını kurup oynuyolar.bizde sadece türklerin olduğu bir server kuramazmıyız???yada bildiğiniz bir türk serverı varmı?bu yabancılar pek kabul etmiyor odalara türkleri.

ayrıca ben kopya oyun yüklediğim için bazen CD-KEY AUTHENTİCATION yazıyor.orjinal bir cdkeye mi ihtiyacım var.zaman zaman oyundan düşüyorum!!!

swat4 hakkında bilgilerinizi burada paylaşırsak iyi olur diye düşündüm.yardımlarınızı bekliyorum!!!!

• Selam yards öncelikle swat4 ü online oynayabilmek için server listesinde wersiyonlar yazar en sağda 1.0 ve 1.1 sen bağlanırken ekranın en üstünde ortada senin versiyonun yazar.eğer seninki 1.0 ise sadece o versiyonlu servere giriş yapabilirsin serveren başında kilit varsa server şifrelidir.keyi bulmana gerek yok birine muhakkak girebilirsin.Benim şu andaki favori online oyunum swat4 nickim de ELTURCO yada sierranevadatr1 olarak giriyorum.Sana bol şans.
  • Arkadaşlar bende netten SWAT 4 oynuyorum.56k ile.Pingim genelde 250 ama düşüyor tabiki 170-180 e bazen.Serverin adında "No 45" olan bütün serverlere girebilirsiniz.O serverlerin hepsi cracklidirTürk serveri ben geçen gün bir tane gördüm ama onunda adı "Cem Buraya Gir.."di ve 3 kişilikti.Aralarında oynamak için açmışlar sanırım.Şifre koymasalardı bende girecektim.

Benim SWAT 4 de ki nickim : KoMiKaZe_TuRKeY.Serverlerde görüşmek üzere

• http://forum.donanimhaber.com/m_2963250/mpage_1/key_swat%252Conline//tm.htm#2970383 daha önce bi uğraşımız oldu ama pek başarılı olamadık. arada denk geliyo arkadaşlar

biz sebastian ile hemen hemen herakşam "]Gameclan.it[ GLD" deyiz. bekleriz.
  • Bu da bi sonuç. karşılıklı takımlarda birinciyiz.

SWAT4 TURK SERVER????

SWAT4 TURK SERVER????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabesantrata -- 10 Temmuz 2005, 13:19:44 >
  • bu ne olm rezil mi edicen bizi
     SWAT4 TURK SERVER????
  • arkadaşla hiç online swat 4 oynamadım merak ediyorum ama oyun kasılmıyomu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    🌆 Gta 5 Fivem Türk Server
    5 yıl önce açıldı
    MuTurk Online
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • online SWATTa amaç Ne yine teröristleri filan etkisiz hale getirmekmi ? Sesizlik önemli ? Birisi Anlatsin onada KAsak biraz :D
  • @[topal]solucan : altta download programı felan çalışmazsa 256K bağlantı ile kasmıyo.

@Naughty:
    3-4 çeşit onilne oyun seçeneği var; 1- CS gibi birbirini vuruyosun.

2- kendin grup yapıp pc ye karşı oynaya biliyosun.

3- rehine kurtarma yapabiliyosun.

4- çeşitli yerlere b ombalar yerleştirilmiş o bombaları imha etmeye çalışıyosun.

biz daha çok adam vurma yada kelepçeleme olayındayız
  • quote:

Orjinalden alıntı: rabesantrata

@[topal]solucan : altta download programı felan çalışmazsa 256K bağlantı ile kasmıyo.

@Naughty:
    3-4 çeşit onilne oyun seçeneği var; 1- CS gibi birbirini vuruyosun.

2- kendin grup yapıp pc ye karşı oynaya biliyosun.

3- rehine kurtarma yapabiliyosun.

4- çeşitli yerlere b ombalar yerleştirilmiş o bombaları imha etmeye çalışıyosun.

biz daha çok adam vurma yada kelepçeleme olayındayız

teşekkürler

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebA_StiAn -- 21 Temmuz 2005, 20:49:06 >
  •  SWAT4 TURK SERVER????

tr nin en ii clan ı yerlerde
    ve bu onların en ii oyunuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebA_StiAn -- 17 Temmuz 2005, 11:21:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dukmakxs

Yukarida Gerçeklesen Mac tamamiyle gercekdir Ve o macda o skorun alinmasinda hic bir sorun yoktur arada büyük bir farkda yoktur biz burda skor veya reklam yapmaya calismiyoruz ama gördügümüz gibi arkadasimiz bir seye cani sikilmis gibi her yere yayinlar yapiyor bu arkadasimiza diyebilecegim tek kelime istedigi bir gün Teke Tek Bizim Türk Server'imizde Sizin Huzurunuzda Mac yapalim burda cikipda konusmasin iyi bir oynayan insan her gün iyi oynaya bilcek diye bir szey yok bir gün siz alirsiniz bir gün biz arkadas en yüksek skoru aldigi resmi cekmis koymus buraya demek oyunu oynarken akine gibi koplo teorilerindeymis arkadasa tekkelimem var bu bencilce ve ükela tavirlarindan vaz gec Senin Gibi insanlar yüzündcen seninkibi sadece kendini düsünen insanlar yüzünden Türkiye Gelisemiyor dostum giddigin yol yol degil hertürlü bir macdaha yapmaya varim bir'de burada asalayici tavirlarda bulunuyorsun o oyunda oynayan arkadaslarimizin ortalama yas araliklari 25 ile 29 arasinda biraz dikkat et saygi ve nezaket göster bizim reklam yapma gibi bir amacimizyok bizim Clanimizin sartlari çok acikdir ÖNEML0 OLAN TÜRKB0RL0G0 VE TÜRKARDESLiG0NiN GelisMesi dir Kim nekadar adam vurmus Degil benim diyecegim son sözler bu istedigin zaman teke tek bizim serverde kapismaya varim istesen clan olarak gel istersen tek saygilar

SWAT4 TURK SERVER????

ozaman senin yaptığında yanlış böle heryerde yayınlamak bilmemne diyosun sonra da türk clanla yapıpta yendiğin oyunun ss ini gidip sitendeki TRFoRcE Show bölümüne koyuyosun

bi zamet şu yukardaki ss ide ekle site ne de.. oynadığın oyunu millet görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goke -- 21 Temmuz 2005, 20:35:39 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SebA_StiAn -- 21 Temmuz 2005, 20:38:04 >
  • ***** Başka forumun reklamını yapmak yasaktır ********

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukmakxs -- 23 Temmuz 2005, 17:51:48 >
  • oldu arif arkadaşları görürsem söylerim ben
    sen ve arkadaşların benim ile bu oyunu oynamanız için çok çok çalışmanız lazım
    türkiye de ilk telsiz kullanan clan biz iz diosunuz
    siz siziniz evet ama ilk deil tek
    neden mi ? bu ve bu tarz programların ping arttırdığını herkes biliyor sanırım siz hala öğrenmemişsiniz yazık artık öğrendiniz kullanamzsınız artıkın

sitenize 1 hafta ya yakındır girmiom adını bile hatırlamıyom swat4 bilmem ne idi

sitede üye lik isteyen sitelerin reklamı yapılmasıyasaktır Arif
    burası dingo nun ağırı deil
    şimdi gene msj larını sildirtiyorum merek etme

sen ve 1565 arkadaşın bu forumdan uzaklaşın burası zaten sizin gibiler yüzünden böyle oldu
    bide bişe dicem hadi sallıyorsun
    yaklaışk 1000 arkadaşım de
    yakalışk 1500 arkadaşım de
    2000 de
    1565 ne ya tek tek oturup saydın yani sen bunları
    madem 1565 tane arkadışın vardı neden senin sitende 30 üye var insan kalabalık yapsın die üye göstermezmi

size ve takımınıza hayatınızın geri kalanında başarılar

• Dostum Eger Bilseydim Bu Forumda Baska Sitelerin Linkini Vermek Yasak Emin OL vermezdim Birde Sitende 30 eleman vardiyorsun niye okdar arkadasin varda üye etmiyorsun diyorsun biz burda havasina is yapmiyoruz dostum biz bu oyunu gercekden kardeslik icin'de takim oyunu oynaya bilecek adamlari aliyoruz bizim sitelerimizin üyeleri çok gözüksün diye ugrasmiyoruz ve sundan'da emin olabilirsin o 30 üyenin hepside Türkiyemizin heryerinden kendisi bizi bulup üye olmusdur çünkü bu oyunu gercekden kardeslik içinde oynayan insanlardir benim artik seninle bu konlarda tartismama gerek kalmadi aslinda sen haklisin ilk senle karsilasmamizda biz hata yaptik halbuki daha iyi sekillerde tanisabilirdik sana hayatinda basarilar ve mutluluklar dilerim seni sevenler hep yaninda olsun dostum iyi bir sekilde bir gün görüsmek üzere saygilar.........
  • daha önce de dediğim gibi hocam
    siz oyunu zevk iin oynuyorsunuz
    ben ise en ii olmak için kurduğum takıma da rastgale oyuncu almam alamam da en ii olmak istiyorsam en ii leri bulmam lazım
    tr de de ben ve ark. ımdan daha ii sine henüz denk gelmedim bizden kötü birini takıma almam demek takımın kötüleşmesi demek
    ben ne takımın aynı yerde saymasını nede gerilemesini sitiyorum
    ya en ii si ya hiç.
  • internnetten kasmıyormu bu oyun biz lan dan oynuyoz kasım kasım kasılıyo...
  • 256k ile sorunsuz tabi dowload yapmazsan
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.