Şimdi Ara

Swarm Kullanan Herkese Ucretsiz Algida Dondurma Cesitleri ! (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
54
Favori
42.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar mesajlar 2 günlük indirim için mi geçerliydi yani ? 10una kadarsa kampanya çok az süreliğineymiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende 2 karta 3 magnum 3 nugger 3 disc kodu yazıp gittim. Magnum kodlarını kabul etmedi disc ve nuggerları verdi. Bu ne saçma muhabbettir anlayamadım

• Bugün Tek kart, 3 kod, 3 fiş ile 3 çeşit dondurma aldım.
    Kodlar çalışıyor. Bazı Kasiyerler konuyu bilmiyor. Faklı yerlere kodu giriyor ve "geçersiz" diyor işin içinden çıkıyorlar.

İzlenecek Yol:
    Migrosa git
    Belirtilen 3 çeşit dondurmayı al
    Kasiyere "Algida kampanyasını biliyormusunuz" de, biliyorsa bile;
    Önce money kartı okut, sonra "kasiyer 6" dan kodu gir ve en sonra ürünü okut" de..
    Fiş çıksın. sonra aynı işlemi diğer dondurma çeşitlerinde uygulat.

Kod geçersiz olma sebepleri:
    Kodu yanlış yere yazmaları, kasiyer 6 dan giriş yapılmalı..
    Yanlış kod ile yanlış dondurma çeşitlerini okutmaları,
    Kayıt yapılmamış money kart ile yapılan işlemler...

Kasiyere bunları yaptırdığımda, Tek money kart ile aynı gün (aynı anda veya gün içinde daha sonra) , vaat edilen 3 çeşit dondurmayı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58B080CCF -- 9 Nisan 2016; 21:54:53 >

• Ee bizde dun 1.dondurma alinan kartla bugun cornetto alcaktik vermedi alamadan ciktik sabak kendi kartimla sorunsuz almistim dalgami geciyorlar bir oyle bir boyle

Tum alinan kodlar gecersizmi oldu ? Bu bilgiyi nerden aldiniz @eric__Theodore_Cartman

• Hayır hocam yanlış oldu sanırım, bende 10 tane kod vardı 2 si çalıştı sadece onlarla alabildim. Zaten 5 tane almaya gitmiştim kısmet değilmiş. Millet 50 - 60 alıp birde utanmadan gelip burda sattığını söyleyen ( boşluk ) yan tarafa ne geleceğini az buçuk tahmin edin; söyleyenler yüzünden alamadım. Tekrar gitmicem totalde 7 tane almış oldum. Tekrar gitmeyeceğim zaten yeter bu kadar.
  • bugün 2 kartla, 6 farklı fişte 3 farklı dondurmadan 2şer tane aldım. sıkıntı yok kodlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

Ee bizde dun 1.dondurma alinan kartla bugun cornetto alcaktik vermedi alamadan ciktik sabak kendi kartimla sorunsuz almistim dalgami geciyorlar bir oyle bir boyle

Tum alinan kodlar gecersizmi oldu ? Bu bilgiyi nerden aldiniz @eric__Theodore_Cartman

Aynı durumu bende yaşadım.
    Günde 1 dondurma olayı yalan oldu.

• Yeni money kart alırsam bu kampanyadan kodum ile faydalanabilirmiyim
  • İlk defa denedim hediye, kod falan vermedi adamdan saymadı elliham

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    Kartı ilk aldığında kodları kullanabiliyorsun. Sonraki kullanımda "kayıt" yapılmamışsa, kodu kullandırmıyor. (denendi)
  • Fazla kodu olan varsa gönderebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyayı yapacaklarını monrt club karti olması ve kartın aktif olması gerekli. Kasadan kart alıp 1 tl ye ardından indirim uygunlanmıyor bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Haber konuya tam uyuyor.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=302553

Süpermişte kimsenin dikkatini çekmemiş, herkes kod, dondurma peşinde..

• saat 6 gibi bende denedim ama yeni kart olmadı kayıt olması gerekiyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Kasiyer yanlışı olabilir. Çünkü, alışveriş yaparken kasiyer soruyor. Kartınız varmı diye. indirimli ürün var ise 1 Tl ye yeni kart verip (fişini vermiyor) ürünleri geçiyor ve indirimden faydalandırıyor.
    Sanki, ilk aldığın anda sisteme tanıttı anda bulunan ürünlerdeki indirimleri uyguluyor gibi. Mesela kartı aldık. 1 saat sonra geldik indirimli ürün geçecek. ama indirim olmuyor gibi...
    kartı satarken form veriyor. o formu doldurup (kayıt olup) Sonraki indirimlerden faydalanıyor gibi. Dün aldım dondurmayı. Dediğim gibi, bugün vermedi, MH yi arayıp kaydettirdim. Bugün yine kodu kabul etti. Migrosun sistemi biraz fazla karışık. Kasiyerlere bile biz söylüyoruz (Dondurma kodları "kasiyer6" dan geçecek diye)
  • bugun dondurma alanlar money kart hesaplarindan netten son ay harcadiklarina bakabilirmi dun aldiklarim 01 iken bugun fiyat gorunuyor indirim olmadanmi gecti kasadan ogrenmeliyim telefon no yazip kodu alabiliyorsunuz o kodla hesaba girip bakabilirsiniz

• Bugün dün atılan linklerle 6 adet dondurma aldım aslında 9 tane alabilirdim ama hiç nogger winner yoktu başka noggerler vardı alamadım
    her karta bir magnum double bir cornetto disc ve bir nogger winner alabiliyorsunuz
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

bugun dondurma alanlar money kart hesaplarindan netten son ay harcadiklarina bakabilirmi dun aldiklarim 01 iken bugun fiyat gorunuyor indirim olmadanmi gecti kasadan ogrenmeliyim telefon no yazip kodu alabiliyorsunuz o kodla hesaba girip bakabilirsiniz

benımde aynı gecen gun aldıklarım 01 bugünkülerın gerçek fıyatı gözüküyor. Acaba kasa da sıkıntı olurmukı bu sekılde acık gıbı fişte ,01 olarak gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhd82 -- 10 Nisan 2016; 0:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhd82

quote:

bugun dondurma alanlar money kart hesaplarindan netten son ay harcadiklarina bakabilirmi dun aldiklarim 01 iken bugun fiyat gorunuyor indirim olmadanmi gecti kasadan ogrenmeliyim telefon no yazip kodu alabiliyorsunuz o kodla hesaba girip bakabilirsiniz

benımde aynı gecen gun aldıklarım 01 bugünkülerın gerçek fıyatı gözüküyor. Acaba kasa da sıkıntı olurmukı bu sekılde acık gıbı fişte ,01 olarak gözüküyor

Fiste 01 gorunup money hesapta gercek fiyati gorunuyorsa sorun degil bana fis vermedigi icin bakamadim dunku fislerde 01 money hesapta 01 di ama bugun hesapta hepsi fiyat gorunuyor sok oldum ama fiste 01 dediginiz icin rahatladim sonucta fisteki rakam onemli kasaya yansiyan o miktar ama.yarin gidip sorarim ne olur ne olmaz emin olalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 10 Nisan 2016; 0:58:31 >

• Ozledim be surda su heecani yasamayi yeminle, seneye univde ben de aranizdayim kardesler

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.