Şimdi Ara

[SWAIN]Bird bird bird bird is the word!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Swain'in varlığının bilinen ilk kanıtı, Noxus'lu bir revir doktorunun notlarıdır. Notlara göre Swain topallaya topallaya, bağırmadan, şikâyet etmeden koğuşa girmiş. Bacağı ortadan ikiye kırılmış haldeymiş. Kemiğin uçları derisinden çıkıyormuş. Küçük, aksi bakışlı bir kuş, yapışıkmış gibi omzunda duruyormuş. Ergenlik çağındaki delikanlı, sağlık durumu ve yaşı hakkındaki soruları sakin, ifadesiz bakışlarla yanıtlarken doktorun ağzı dehşetten açık kalmış. Hesapçı bakışları, kum dolu ağırlıklar kaval kemiğini koğuşta yankılanan bir çatırtıyla yerine oturturken bile titrememiş. Kemik yerine girince, gözü bile seğirmemiş. Doktorun, ameliyatla düzeltilemeyecek bacağını büyüyle tedavi ettirmesi tavsiyesini reddederek, sadece fazladan koltuk değneği varsa vermelerini rica etmiş. Sonra topallayarak gitmiş. Bulunabilen bir sonraki belgeleri, Noxus ordusundan; ama eksik oldukları belli. Gururlu Noxus lejyonu, normalde topal bir çocuğu utandırarak geri çevirirdi; ama kayıtlara göre, Swain ilk olarak rütbeli bir subay olarak tayin edildi.

Komutasında savaşan (ve hayatta kalabilen) askerler, sarsılmaz bir sadakat ve bağlılıkla yanında kaldı. Üst Komuta hiyerarşisinin basamaklarını atlaya atlaya tırmandı. Ondan üst rütbeliler sırf birliğine girebilmek için rütbelerinin düşürülmesini istediğinden, sık sık terfi etti. Kurnaz bir strateji uzmanı olan Swain, girdiği her savaştan sonra madalya aldı. Saldırının ön saflarında topallaya topallaya düşündüğü görülürdü. Yükselişi durmayacak gibi görünüyordu ki Ionia İşgali'nden önce aniden aktif görevden alındı. Bu şaşırtıcı karar, leş gibi bürokratik ayak oyunu kokuyordu. Swain bu olaylara sinirlendiyse bile hiç belli etmedi. Yüzü o kadar sakindi ki; aslında altında insanlık dışı bir şey saklayan bir maske olduğu dedikodusu çok yaygındı. Omzundan hiç ayrılmayan, adını sadece ona fısıldayarak söylediği kuş da çok tartışılıyordu. Demacia Lig'deki varlığını arttırınca, Swain aktif göreve iade edildi.

'Bir şey isteyecek kadar sağlıklı olduğuna göre, görevden alınmayı isteyemezsin.''.
    -Swain

REHBER

Neden SWAIN?

Swain, takımı yetenek gücüyle taşıyabilen bir şampiyon olduğu gibi aynı zamanda da takım savaşlarında dayanıklı durabilecek 2. bir tanktır.

Yetenekler

Leşçil Yenilenme(pasif)
    Swain her bir birim öldürdüğünde manasını yeniler. Bu her seviyede artar. 9(seviye başı +1) Mana yeniler.
    Yorumum:Bu pasif sayesinde lanede last hit yaparak aynı zamanda diğer yeteneklerimizle adamı dürtebiliriz.Mana kaybı daha az olur.

Gözünü Oy
    Bedel: 60/70/80/90/100 Mana
    Menzil: 625

Swain kuzgununu bir rakibi sakatlamaya gönderir. Hedef sonraki 3 saniye boyunca, saniye başına büyü hasarı alır ve yavaşlar.

Swain kuzgununu bir rakibi sakatlamaya gönderir. Hedef sonraki 3 saniye boyunca, saniye başına 25/40/55/70/85 (+30% Yetenek Gücü) büyü hasarı alır ve %20/25/30/35/40 yavaşlar.
    Yorumum:Bu bizim ikincil CC yeteneğimiz.Bu yeteneği kullandığımız zaman w yeteneğimizi rakibe tutturmak daha kolay oluyor.

Kımıldama
    Bedel: 80/90/100/110/120 Mana
    Menzil: 900

Swain hedef bir bölgeyi işaretler. Kısa bir aradan sonra, güçlü pençeler rakipleri tutup yerlerine sabitleyerek, onlara hasar verir.

Swain hedef bölgeyi işaretler. Kısa bir aradan sonra, pençeler rakipleri tutup 2 saniyeliğine yerlerine sabitleyerek, onlara 80/120/160/200/240 (+70% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.
    Yorumum:Temel CC yeteneğimiz.Birden fazla rakibe tutturusak takım savaşını değiştirebilirsiniz.Ayrıca fazla dmg vurur.

Eziyet
    Bedel: 65/70/75/80/85 Mana
    Menzil: 625

Swain hedefine eziyet ederek zamanla hasar verir ve Swain'in saldırılarından daha fazla hasar almasını sağlar.

Swain hedefine eziyet ederek 4 saniye boyunca 75/115/155/195/235 (+80% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. Hedef, eziyet boyunca Swain'in saldırılarından %8/11/14/17/20 fazla hasar alır
    Yorumum:Swainin alt yapı skilli diyebilirim.Bunu ana hedefinize(öldürmek istediğiniz) atıp ona dmg yapmaya başlamalısınız.Ayrıca ignite ile de combo yapabilirsiniz(dmg'i arttırır)

Kuzgun Sürüsü
    Bedel: Saniye başına 25 İlk Mana Bedeli
    Menzil: Kendin

Swain geçici olarak kuzgun suretine bürünerek, rakiplerini dehşete düşürür. Bu süre boyunca, kuzgunları yakındaki 3 rakibe saldırırarak hasar verir. Her bir kuzgun Swain'i verdiği hasarın yarısı kadar iyileştirir.

Aç/Kapa: Swain kuzgun suretine bürünür. Bu süre boyunca her saniye, küçük kuzgunlarından en fazla 3 tanesi şampiyonlar başta olmak üzere yakındaki rakiplere saldırır. Her bir kuzgun 50/70/90 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir ve Swain'i şampiyonlara verdikleri hasarın %75 kadarına, minyonlara verdikleri hasarın %25 kadarına eşdeğer iyileştirir.Kuzgun Sürüsünü açık tutmak için gereken bedel, saniyede 5/6/7 mana artar.
    Yorumum:Swaini off-tank yapan yetenektir.Gereksiz fazla kullanılmamalıdır çünkü mana zamana bağlı katlanarak harcanıyor.

+ları

+Ultisi sayesinde neredeyse öldürülmez oluyor

+Bütün combonuzu yaptığınızda gerçekten farkedilmeyen ama zaman göre çok fazla hasar verme potansiyeli

+Koridor devamlılığı çok iyidir.Ultisiyle canınızı pasifiyle de mananızı korursunuz.

-leri

-Tutuştur/Miss Fortune/Fizz/Varus gibi iyileştirme düşürücü yetenekleri olan şeylere karşı ekstra güçsüzlüğü vardır %50 oranında ultinizin iyileştirme etkisi çalışmaz

-Skilleri çoğu APC ler gibi uzaktan etkili değildir etki için yakınlaşmak gerekir.

-Ustalaşması zaman ister

Yetenek Geliştirme Sırası

1-W
    2-E
    3-E
    4-Q
    5-E
    6-R
    7-E
    8-Q
    9-E
    10-Q
    11-R
    12-Q
    13-Q
    14-W
    15-W
    16-R
    17-W
    18-W

Eşya Satın Alma Sırası

*Botlardan her hangi birisi ikisi de değil

Counter Pickler

Swain'in Güçsüz Olduğu Champ.lar

Swain bahsettiğim gibi heal reduction olan chap.lara karşı güçsüzdür.Onun dışında bu herolara kaşı güçsüzdür:
    Viktor
    Galio
    Syndra
    Cassiopia
    Swain'in rakibine göre daha güçlü olduğu champlar

Vladimir
    Ahri
    Lissandra
    Diana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrregya -- 2 Eylül 2013; 10:59:42 >

• Rehberlerde hep 2 eksik şey oluyor.
    1.si:Lane ve Takım savaşında yapılması gerekenler (Ki sen bahsetmişsin)
    2.si:Counterlar (Az da olsa bahsetmişsin)
    Diğer verilere de dayanarak sana puanım 7/10.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Rehberlerde hep 2 eksik şey oluyor.
    1.si:Lane ve Takım savaşında yapılması gerekenler (Ki sen bahsetmişsin)
    2.si:Counterlar (Az da olsa bahsetmişsin)
    Diğer verilere de dayanarak sana puanım 7/10.

ben de ne unuttum diyorum counter pickleri ekliyeceğim 10 dk içinde teşekkürler
  • Hep swain oynamak istedim ama kime karsi alicagimi bilemedim baskalari oynarken izledim feedlediler sen ekle kime karsi picklenicegini akalim swain babayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Hep swain oynamak istedim ama kime karsi alicagimi bilemedim baskalari oynarken izledim feedlediler sen ekle kime karsi picklenicegini akalim swain babayla

ekledim dostum dmg yapmak için yanına gelmesi gereken herolara karşı güçlü swain yani:
    Vladimir
    Ahri
    Lissandra
    Diana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrregya

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Hep swain oynamak istedim ama kime karsi alicagimi bilemedim baskalari oynarken izledim feedlediler sen ekle kime karsi picklenicegini akalim swain babayla

ekledim dostum dmg yapmak için yanına gelmesi gereken herolara karşı güçlü swain yani:
    Vladimir
    Ahri
    Lissandra
    Diana

aynen gordum saolasin yanliz bir sorum var ulti acip zhonya basinca iyilesme devam ediyor mu

• OturanDürüm kullanıcısına yanıt
    evet devam eder dmg de devam ediyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=SxYQxPEZSk4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Topta nasıl sence Swain? İyi dersen almayı düşünebilirim mid oynamayı sevmiyorum pek. Eline sağlık bu arada

• bence topta idare eder diyebilirim ama yine championa göre değişir yakından hasar yapıcak champlar gelirse akarsın ama jayce gibi dürtücü champlara karşı şansı yok. bir de topa swain alıcaksan midde lee sin zed gibi ad champlarının olması lazım
  • Eline saglik guzel rehber olmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.