Moradonda Dolanam Dedim Heriften Sw istedim İşte Cevabı xD http://img230.imageshack.us/img230/623/adszgw0.jpg
bunlar bişimi daha gelen pmlere gülme krizleri geçiriyorum en çok güldügümde -sw pls -(sw atarım ) -saol kardeş -np (derim xD ) yok kardeş np kasmadım daha lvl 59 olunca kasmaya başlıyacam en coq bu ve adama Add diyince ADını söylemesi beni öldürüyor
abi warrior oynardım, sw vermiyene gıcık olurdum. artık assas oynuyorum her yavaş yavaş koşan prirst ve mage'e hayrına sw atıyorum
quote:Orjinalden alıntı: KnighTShooteR oyunda olan herkes sw nin ne demek olduğunu bilmek mi zorunda? Bilmiyorsa Oynamasın ArKadaş
quote:Orjinalden alıntı: pwner abi warrior oynardım, sw vermiyene gıcık olurdum. artık assas oynuyorum her yavaş yavaş koşan prirst ve mage'e hayrına sw atıyorum bi tek ben boyle yapıyorum sanıyodum
quote:Orjinalden alıntı: nwr bunlar bişimi daha gelen pmlere gülme krizleri geçiriyorum en çok güldügümde -sw pls -(sw atarım ) -saol kardeş -np (derim xD ) yok kardeş np kasmadım daha lvl 59 olunca kasmaya başlıyacam en coq bu ve adama Add diyince ADını söylemesi beni öldürüyor bence sen kendi haline gül np ve add ne demek yaw
Valla onu biliyo muydunuz bunu biliyomuydunuz demeyin ben oyuna başladım izledim oynayanları sordum soruşturdum öğrenince başladım
quote:Orjinalden alıntı: birlik001 quote:Orjinalden alıntı: nwr bunlar bişimi daha gelen pmlere gülme krizleri geçiriyorum en çok güldügümde -sw pls -(sw atarım ) -saol kardeş -np (derim xD ) yok kardeş np kasmadım daha lvl 59 olunca kasmaya başlıyacam en coq bu ve adama Add diyince ADını söylemesi beni öldürüyor bence sen kendi haline gül np ve add ne demek yaw ko dan başka oyun oynamamışsın , hatta ko yu da oynamıyorsun sanırım
quote:Orjinalden alıntı: ardaxD CARNACTA FLYTUTRLE NOLDU ? Duruyor birşey olduğu yok avatarlardan dolayı karıştırdıysan arkadaşın alıntısındandır veya..