Şimdi Ara

SVR 2011 PCSX2 (PC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu smackdown vs raw'da ana karakterler var ya sonradan tasarladıklarımız değil mesela randy orton , john cena'nın üstünü tarzını değiştirmek istiyorum menülerin hepsini gezdim ama yok hiç bi türlü %100 save indirdim 30 tane create superstar indirdim ama yeterli değil , bilgisayar sistemim berbat olduğu için 2011 oynuyorum ve maryse'in üstüne giydiği elbise rezalet ilk işim onun üstünde oynamak olucak sadece bu ps2-ps3 e mi özel , ps2 emulator'de yok bence bu menü

SVR 2011 PCSX2 (PC)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 7 Nisan 2019; 23:36:18 >

Tobirama & Hashirama Senju ♥♥ @nickiminaj♥ MARYSE OUELLET @marysemizanin ♥ @lelepons ♥ @twan ♥ @hannahstocking @inanna ƒɑνღʀɨ̇тє Ĝωεπ chαƦʍcα$†εƦ -- God of War | Last of Us | Blur | Smite | Injustice 2 | Tekken | Street Fighter | Mortal Kombat | Dragon Ball | Naruto Ultimate Ninja Storm | WWE 2008 - 2K19 | Gta SA - GTA V

• Emulatör’de oynadığın PS2 versiyonu zaten. Resimde de PS2’ye benziyor. Sebebi de PS2’de “Back” tuşunun “Üçgen” olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hayır onu demek istemedim playstation da oynaması daha farklı ana ekran'daki menüde daha fazla yer açıkhttps://www.youtube.com/watch?v=5DSqjG2z6R8 Xbox'daymış ama bu :/ aynı durum bi ara dolphin emulatorle wwe 2k14 oynarken'de geçerliydi ps3'den sonrasına özel durum onu anladım
    Tobirama & Hashirama Senju ♥♥ @nickiminaj♥ MARYSE OUELLET @marysemizanin ♥ @lelepons ♥ @twan ♥ @hannahstocking @inanna ƒɑνღʀɨ̇тє Ĝωεπ chαƦʍcα$†εƦ -- God of War | Last of Us | Blur | Smite | Injustice 2 | Tekken | Street Fighter | Mortal Kombat | Dragon Ball | Naruto Ultimate Ninja Storm | WWE 2008 - 2K19 | Gta SA - GTA V
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    PS3 ve Xbox 360 versiyonları aynıdır. Fark varsa PS2’dedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.