Şimdi Ara

Svideo kablosu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kardeş şu pdf dosyasının azcık scroll-down yapıp gene yapıştırıversene , sanırım benim S mevzusunuda anlatıyor o dosya

• ya cidden maksadım öyle kinaye vs değil , yarın gidip teknosadan bi kablo alcam , ve ar master serisi ürünlerde iade kabulde etmiyorlar , onun için işi açıklığa kavuşturmak istiyorum , bu S video kablosu ses iletmiyor , değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therapeute -- 22 Ocak 2007; 22:31:24 >
  • bu konuda bu sefer yorum yapmayacağım ... ama yarın sabah iş yerine gider gitmez bu konu hakkında araştırma yapacağım ve mutlaka haber vereceğim

herkese iyi geceler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

bu konuda bu sefer yorum yapmayacağım ... ama yarın sabah iş yerine gider gitmez bu konu hakkında araştırma yapacağım ve mutlaka haber vereceğim

herkese iyi geceler ...

ok bekliyorum , bende bunun ışığında öğle arasında bir teknosa yapabilirim
  • therapeute şimdi onunla uğraşmiim yaw...ama s video ses iletmiyor arkadaşım..için rahat olsun.Daha da sorarsan technician uçan tekmeyle girişecek haberin ola
  • sabah geldim ve ilk işim ona bakmak oldu ama zapatero haklı s-video kablosu ses iletmiyor en azından incelediğim kadarıyla

paylaşmak,yaşamaktır arkadaşlar bunu da öğrenmiş olduk
  • beyler bir sorum olacak,

öncelikle avr nin linkini veriyorum , nad 753 , arka resmi mevcut burada :http://nadelectronics.com/products/av-receivers/T753-A/V-Receiver/images

şu seçeneklerden hangisi en iyi sonucu verir?

a- dvd-tv rgb skart bağlantı

b- dvd-tv , 75 ohmluk komposit kablo

c- dvd-tv , kaliteli bir s-video

d- ( tv de kompenent 3 lü giriş olmadığı için... ) dvd den kompenentle avrye giriş , avr'den (monitor out başlığı altında görünen bir svideo birde kompozit çıkış var , bunlardan birini kullanarak ) tv ye bağlantı. Bu şekil yaparsam görüntü kalitesi yükselirmi?

Tşk.

• @therapeute s-video yada diğer adıyla Y/C kablo ses iletimi yapmaz sadece renk ve parlaklık bilgisini ayrı taşır ve bu yüzden kalitelidir.tvasiye ederim.
    diğer soruya gelince;
    a- dvd-tv rgb skart bağlantı soru ile

cevap; a-şıkkı. yalnız dvd çalar da video seçenkleri vardır RGB çıkışı (genelde aktiftir) aktif veya pasif mi ona bak. aynı şelkide tv.de kontrol et. tv.in ne söylersen daha iyi olur.ayrıca full scart alman gerekli.
    full 22 pin euro-scart aldığında sadece takman sorunu direkmen çözebilirde.

d-şıkkı sorunda ise görüntü kaliten mevcut duruma göre yükselir; ama component'e göre düşer. zaten önemli değil tarama ve ekran genişliği önem haiz etmediğinden sorun değil. fakat ilk şıkta RGB bağlantı yaparsan d şıkkına hiç gerek kalmaz. ki tv'de s-video' yu destekliyor mu belli değil. çoğunlukla RGB desteklidirler.
    scart to scart RGB yap rahatına bak olmadı Y/C bağlantı yap o da tv.de RGB kalitesinde neredeyse anlamak çok zor.

edit:eskik harf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 23 Ocak 2007; 10:18:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.