Şimdi Ara

Svchost güncellemeleri ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcde devamlı bir veri akışı vardı.format attıktan sonra başlamıştı(hemen)kaynagını firewall ile buldum svchost.exe programı. denetim masası-yönetimsel araçlar-hizmetlerden arka plan akıllı aktarım hizmetini durdurunca veri akışıda durdu. peki bu güncellemeler ne oluyo? otomatik güncellemeler kapalıydı
    msnyi açınca tekrar başlıyo veri indirmeye. illa hizmetlerdn iptal etmem gerekiyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 14 Mart 2008; 9:03:06 >

• svchost.exe, generic host process for win32 services adında windows altında çalışan bir uygulamadır. registrinin servisler bölümünü kontrol ederek yüklenmesi gereken servislerin inşasını gerçekleştirir.
    yaptığı güncellemeler windowsun güncellemeleridir. engellemeniz durumunda windowsunuz gerekli güncellemeleri yükleyemez ve açıklar kapatılamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

svchost.exe, generic host process for win32 services adında windows altında çalışan bir uygulamadır. registrinin servisler bölümünü kontrol ederek yüklenmesi gereken servislerin inşasını gerçekleştirir.
    yaptığı güncellemeler windowsun güncellemeleridir. engellemeniz durumunda windowsunuz gerekli güncellemeleri yükleyemez ve açıklar kapatılamaz.

bunun otomatik güncelleme ile alakası varmı? çünkü oto.güncellemeler kapalı oldugu halde svchost. veri indiriyordu?

normal bi durummu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 14 Mart 2008; 8:46:02 >
  • Benim yazacaklarımı ve çok daha fazlasını arkadaşlar biryerde konuşmuşlar.Link aşağıda.
    BURAYA TIKLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.