Şimdi Ara

SUZUKI SWIFT FUN CLUB (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.582
Cevap
87
Favori
207.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • farukdeniz F kullanıcısına yanıt

    Renk çok güzel, maşallah. Kapı çırtası bendekinin aynısı zaten serviste takılan orijinal aksesuarı iki farklı modeli vardı sanırım. Havuz paspas ve bagaj havuzu burada geçmişti, ben de almıştım, tam oturuyor, onlara da bir bakın.

    Ek : Whatsapp yada Telegram'da Suzuki Swift Fun Club yok mu?

    Bildiğim kadarıyla yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 9 Aralık 2022; 20:27:17 >
  • merhaba Splash aracımda çakmaklık arka silecek ve ayna ayar düğmesi çalışmıyor sigortası atmıştı değiştirdiler fakat 2 hafta sonra aynı yerler tekrar gitti muhtemelen Çakmaklığa taktığımız ucuz ürün attırıyor sigorta şemasını paylaşacak olan var mıdır ben kendim değiştirmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih2015 F kullanıcısına yanıt
    Kaç model araç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde aracı yaklaşık 8 aydır kullanıyoruz bu ara biraz bende kaldı yakıtı çok çabuk bitiyor full depo ile 550 km felan gidiyor çok geldi bana İstanbul şehir içi dizel aracım var o daha az yakıyor sanki son olarakta lastik almayı planlıyorum orjinali 165/70/14 fakat 175/65/14 takmışlar orjinal takmayı düşünüyorum artı eksi nedir teşekkürler Splash grubu uzun zamandır cevapsız kaldığı için burdan yazıyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih2015 F kullanıcısına yanıt
     SUZUKI SWIFT FUN CLUB

    Tek bulduğum görsel bu 5 den 8 e kadar kontrol edin bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005-2010 arası swift için direksiyon sağ tıkırtı burcunu 3d yazıcı ile bastım sonuç mükemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt

    eline sağlık 15 20 seneye artık tüm parçaları basarlar servislerde

  • 6.cadde kullanıcısına yanıt

    fotoğraf alabilir miyim?

  • Geçtiğimiz cuma günü (16.12.22) hastane dönüşü baktım acayip trafik var göstergeyi sıfırladım( Sıfırlamadan once 4.4 lt/100km idi).1 saatte 14.4 km yol gittim 7.7 lt/100 km yakıt sarfiyati oldu. Merak ediyordum aşırı trafikte ne yakar diye.

     SUZUKI SWIFT FUN CLUB  SUZUKI SWIFT FUN CLUB

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • MKarmil kullanıcısına yanıt
     SUZUKI SWIFT FUN CLUB
    Bende aynı fena trafiğe girdim geçen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3300 kasko yeniledim imm 1 milyon yetkili servis cam vs var zurich sigorta 2019 model sigorta 2300 oda sompo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 21 Aralık 2022; 19:5:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisteki ücretsiz 23 nokta checkup hizmetinden yararlanan oldu mu? nedir bu 23 nokta tam olarak bir detay göremedim. Aracın ön takım ve suspansyonundan şüpheleniyorum servis bunlara bakacaksa götüreyim diyorum?

  • Visam Lord kullanıcısına yanıt
    Güzel bi rotçuya götür daha hayırlıdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periyodik bakım+balata değişimini yetkili serviste 4600tl ye yaptırdım. suzuki logolu termos hediye edildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    Ben olsam size yorgan takımı bile verirdim Suzuki logolu sonuçta iyi para vermişsiniz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Sanayiyi sevmiyorum hocam. Araç konusunda düzüleceksem de işin ehline düzüleyim isterim. Çakal çukul tayfa kaynıyor sanayi. En tahammül edemediğim şey cahil cühela birinin karşıma geçip beni salak yerine koymaya çalışma çabasına şahit olmak. Hele elin yüzün biraz temizse hemen tavırları belli oluyor. Mütevazi olanlar da iş konusunda pir olamayabiliyor. Her ikisinin de iyi olduğu seçeneği bulabildiğimiz ihtimallerde yok değil ama o arayışa ayıracak vaktim yok. Servis şimdiye kadar onarım olsun kontrol ve ufak tefek konular olsun garanti kapsamı gibi mevzularda yokuş yapmayarak vs fazladan verdiğim paranın hakkını çıkarttı. Sanayi ise çok basit arızalarda bile dolandırmaya çalışıp ya da sorunu çözemeyip arabadan soğuyup ederinin aştına satmama sebep oldu. Farklı markalarda bizzat yaşadığım ve yetkili serviste sanayiden daha uyguna yaptırdığım bir çok örnek de oldu. Özdemirler servisinden memnunum. Gönül ister ki daha uygun olsun ama ülkenin hali ortada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    Ya en azından balatayi oradan alınabilir normal bakım hadi neyse çünkü sonuçta Suzuki balata üretmiyor zaten bu arada İstanbul için Tonguç freni öneririm 450 civarı ön balata işçilik dahil swift için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 24 Aralık 2022; 23:2:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drummer_bjk D kullanıcısına yanıt

    Hoca iyi güzel diyorsun da yetkili servislere bu kadar güvenme. En basitinden Swiftlere fabrikanın istediği yağı koymayıp Vitaralara koydukları yağdan basıp geçiyorlar. Bana inanmıyorsan buradakilere sor. Hepsi yağını alıp kendi götürüyor. Vitara'nın yağı turbo motora uygun bir yağdır ve muhtemelen kalınlığı da farklıdır. Bunu atmosferik swifte koymaları ne kadar doğru? Saldım çayıra mevlam kayıra. 1 milyon kilometre gidiyormuş ya nasılsa bas gitsin.


    Yetkili servislerin yağı koyarken ayrı para alıp bir de çıkan yağdan da katı atık bedeli adı altında para alması benim için en büyük dolandırıcılıktır. Bir defa o yağlar geri dönüşüme falan gitmiyor. Tersanelere, fabrikalara satıyorlar. Yani sizin aracınızdan çıkan yağdan da para kazanıyorlar bir de utanmadan parasını bizden alıyorlar.


    İşinin ehli olan adam zaten servis müdürünün altında sürünmez gider kendi servisini açar. Honda'dan örnek vereyim Anadolu Yakası'nda İkiler Honda var özel servis. Emin olun Ayışığı'ndan da Mutluhan'dan da iyi hizmet sunuyor. Şunu değişelim, bunu değişelim dediğimde 100 binden aşağı değişmez ne gerek var diyecek dürüstlükte adamlardı. Yetkili serviste ise kullanmadığım klimanın polen filtresini değişecek kavgası veriyorum her gittiğimde. Neymiş servis kataloğunda değişmesi gereken parça olarak yazıyormuş. O zaman niye kendi yağından koymuyorsun desem cart curt bir sürü bahane sıralayacaklar.





  • 22.12.22 Cuma bakıma 55 bin km için Özdemirlere gittim. Sadece yağ değişimi ve hava filtre değişi vs. 1350 tl termos kampanyasının altında kaldığım için termossuz kaldım. Kubilay beye ilgisinden dolayı forum aracılığı ile çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.