< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 3 Ağustos 2024; 11:15:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Suzuki, gelecek 10 yılda hedeflediği teknoloji stratejisini açıkladı (2. sayfa)
-
-
ihaSıfır kilometre Suzuki araç alan vatandaş, koltukların paslı olduğunu görünce soluğu savcılıkta aldı İhlas Haber Ajansıhttps://www.iha.com.tr/ankara-haberleri/sifir-kilometre-suzuki-arac-alan-vatandas-koltuklarin-pasli-oldugunu-gorunce-solugu-savcilikta-aldi-50469470
ekşi sözlüksuzuki firmasının 3. dünya ülkelerine kazığıhttps://eksisozluk.com/suzuki-firmasinin-3-dunya-ulkelerine-kazigi--7761086
Suzuki'nin Türk tuketicisini "NE" olarak gördüğü noktasında farkındalık yaratalım da insanlar ona göre degerlendirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sattığı ayıplı malın arkasında duran bana 2 tane marka yazsana? hangi firma kusurda kayıtsız şartsız arabasını geri almış? 2 tane Suzuki değiştim biri vitara 1.6 4x4 diğeri vitara 1.4 4x4 şimdi kısmetse hibritine bakıyorum gerçek kullanıcı olarak yazıyorum sana? Borusandan sıfır bmw aldık yoldan geçerken su içmeye girsek 2 bin euro diyorlar mercedes yılmazlardan e serisi aldık bir yazılım güncellemeye 400 euro istediler bmw de torpido çatlak çıktı en az 20 kere gittim geldim kavga etmediğim temsilci kalmadı en son şikayet sitelerine düştüm ne anlatıyorsun sen? Suzuki bu piyasada ki kızılay dağıtmış gibi bire bir aynı motor şanzıman kullanmadığı için mi omurgasız? parçası bakımı ucuza herkese 4x4 sunduğu için mi?
-
Hangi marka modeli aratırsak mutlaka memnun olmayan, bir konudan şikayetçi olan çıkacaktır. Suzuki'yi pek bilmeden, kullanmadan yermek de biraz haksızlık oluyor. Ben kullandım, kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Suzuki olduğu yerin çok daha fazlasını hakeden bir marka bana göre. Ayrıca aratıp bakarsak İngiltere'de en sorunsuz model listesinde kendi sınıfında ikinci sırada Swift var, 2023 OCu en güvenilir marka anket sonucuna bakarsanız ikinci sırada Suzuki var.
-
Diğerleri farklı mı, %99 u aynı, BMW ve Mercedes bile. Hoş değil tqbiki 3. Dünya ülkesi olsak da bu şekil muamele görmek.1/100.000 de olan olayı abarttılar, Avrupa markalarının çoğu boya yada parça hatalı, defolu araçları bize gönderiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X