Şimdi Ara

<<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
62
Favori
397.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: demir2008

    SUZUKİ 4X2 YORUMLAR

    1-BU FİYATA BU ÖZELLİKTE BİR ARAÇ BULAMAZSINI
    2-1.3 MOTOR OLMASI COK CAZIP EDİCİ YAKIT KONUSUNDA 0.230 YKR YAKIYOR ARAC 2000 KM DE 2008 MODEL DAHA
    3-HB OLMASI SEBEBIYLE HER YERE KOLAY PARK EDEBİLRİSİNZ
    4-BU FİYATA BU KADAR
    OLUMSUZLUKARI
    1-BAGAJI COK KUCUK AILE ARABASI DEĞİLDİR
    2-KAPARTO BAYASI HIC AMA HIC IYI DEGIL ARACI ALIRKEN COK AMA COK DIKKAT EDIN
    3-1328 MOTOR OLDUGUNDA VERGISI YILLIK 351 YTL DEGIL 560 YTL
    4-HERKESIN BILDGII GIBI 4X2 JAPON DEĞİL MACARİSTAN URETIMIDIR 4X4 LER JABONDUR


    DİYECEKSINIZ KI OZMAN NIYE SIWIFT ALDIN
    HEMEN SOYLUM FIYATI COK UYGUN IKINCI ELLERIN SORUNLARINDA BIKTIGIM ICIN ALDIM ARTI 1.3 OLMASI SEBEIYLE YOKSA O KADAR SIK BIR ARABA DEGIL SIZE SUNUDA SOYLUM ADAM GIBI BIR ARABA OZELLIK ALACAKSINIZ 30 DAN BASLIYOR ZATEN BU BENIM SADECE KRITERLERIM




    Türkiye'de satılan swiftlerin AT olanları japondur... Yol tutuşu ve şanzımanı çok iyi olan bir araba bu arada...




  • tesekkurlerrr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnig -- 3 Kasım 2008; 21:10:32 >
  • benzin durumunuz nasıl? benzin fiyatları sürekli değiştiği için yol bilgisayarından gidelim

    bendeki 1.5AT şu anda 3500km civvarında ve ortalamada 6.5-6.7 lt/100km yakıyor. Aslında benzine 3ytl diyecek olursak

    100km'de 19.5ytl
    1 km'de 19.5kuruş yakıyormuş gibi duruyor.

    bu rakam piyasadaki çoğu otomatikten hatta çoğu tüplü arabadan daha iyi. ama depoyu doldurup 400km falan gidip tekrar doldurduğumda 21.5kuruş gibi bir fiyat çıkmıştı zamanında.
  • Selam arkadaşlar
    Suziki vit.jlx 1.6 16v 4*4 ben. veya ben.lpg li almayı düşünüyorum.98-2003 modeller arası bu aracı bir kez kullandım çok hoşuma gitti.Araç hakkında hiç bir bilgim yok sadece net ten araştırdım.bilgilendirirseniz sevinirim. alırken nelere dikkat etmeliyim özellikle bakmam gerekli yerler nelerdir. Teşş.
  • Bu araçların japon olanları ve başka ülke üretimleri var tercihlerim hangileri olmalı
  • Japon al... Sıfır hatalı ve işçilik daha kaliteli oluyor...
    Gerçi macarlarda da problem yok ama Japon her zaman iyidir...
    quote:

    Orjinalden alıntı: yanlızefe

    Bu araçların japon olanları ve başka ülke üretimleri var tercihlerim hangileri olmalı
  • Ben Swift 1,5 AT yi test aracı olarak kullandım!Bana otomatik vites motorla çok uyumlu gelmedi işin açığı!Ani tepkilerde az da olsa bir bocalama dönemi yaşıyor!Yakıt tüketimi de yol bilgisayarından incelendiğinde şehir içinde çok acaip rakamlar gösterebiliyor bazen!Manuel vitesli bir 1,5 olsaydı kesinlikle o motordan daha güzel bir performans daha az yakıt tüketimiyle elde edilebilinirdi düşüncesindeyim!Teyzeme alacaktık aracı..Hal böyle olunca ben teyzeme 1,5 lik versiyonu tavsiye etmedim;vazgeçirdim..2 çekerli 1,3 manuel viteslisini aldırdım..İyi ki de böylesi olmuş!100 km sabit hızda ayağımı ayarladığımda o yol bilgisayarında 4,9 - 4,8 lt civarındaki rakamları gördükçe o kadar mutlu oluyorum ki!!Yakıt ekonomisi isteniyorsa kesinlikle 2 çekerli Swift i herkese tavsiye ediyorum!Teyzem de çok memnun!Bu arada 1,4 benzinli Peugeot 206 sını satıp bu araca geçmişti!!Yakıtın çok farkettiğinden;artık çok daha seyrek benzinliğe gittiğinden dem vuruyor sürekli!!




  • ARKADAŞLAR SUZUKİ MARUTTİ HAKINDAKİ YORUMLARINIZ NEDR DAWEOO TİCOMU YOKSA MARUUTTİMİ DERSİNİZ
  • bende bir tane shift 4x4 almak istiorum cok hosuma gitti

    bende bir tane shift 4x4 almak istiorum cok hosuma gitti
  • akşam üzeri ankara suzuki reis e gittik . SX4 hatchback i ilk defa görme fırsatım oldu . aracın görünüşünü çok beğendim . içi klas bir oto izlenimi vermese de , boyutları , tavan yüksekliği, oturma pozisyonu çok rahattı . 4x4 modeli ellerinde yoktu , henüz türkiye ye gelmemişti , ve gelme ihtimali de olasılıklı görünmüyordu.
    pahalı olan rakibi fiat sedici satıştan çekildi . şu anda ford fusion un en üst seviye olan 1.6 dizeli ile aynı fiyata satılıyor. Bu durumda 4x4 modeli yada dizeli gelene kadar beklemekte fayda olacağını düşündüm.
    ne dersiniz.....
  • bende bugun aranıza katıldım bugun itibari ile bende 92 bir suzuki swift sahibiiym tecrübelerinizden yararlanma istiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yanlızefe

    Selam arkadaşlar
    Suziki vit.jlx 1.6 16v 4*4 ben. veya ben.lpg li almayı düşünüyorum.98-2003 modeller arası bu aracı bir kez kullandım çok hoşuma gitti.Araç hakkında hiç bir bilgim yok sadece net ten araştırdım.bilgilendirirseniz sevinirim. alırken nelere dikkat etmeliyim özellikle bakmam gerekli yerler nelerdir. Teşş.

    Benim de hoşuma giden bir araç. Galiba 1998 sonrası ispanyol üretimi ve motor gücü 10 bg kadar artırılmış. O ağırlıkta bir araç için daha fazla motor gücü iyi olur.
  • arkadaşlar araba alırken inanılmaz büyük bir acemiilik yaptım olay şu bi suzuki aldım 4 900 ytl e hidrolik elektrikli camlar aynalar merkezi kilit alarm kaporta sıfır aldım adama paryı verdm ertesi gun arabann benzin hortuumu çıktığğı için yolda kaldım tamirciye goturdum arabada gaz verince belli bi seviyede tık tık tık bi ses geliodu motordan adam bana motor inecek dedi masrafı var dedi başka bi ustada sibop vuruyo olabilri dedi ardından arabayı aldıım adamı aradım ben aracı geri vermek istiyorum dedim adam ben parayı yedm dior araba adamn ustune hala yarın görüşeceiz ne yapsam yaptım bi aptallık devam etsin istemiorum acaba yaptırsam dahamı i olur yoksa adamın gırtlaına yapışıp gerimi vereyim arabayı bi yardım
  • Suzuki ile ayrıntılı görüşsen aradaki fiyat fakını vererek acaba diğer sx4 lerle birlikte bi tane 4x4 versyonu getiremezlermi? Ama gene en az 2000+ fiyat farkı isterler o da sedicinin satıştan çekilmeden önceki fiyatı olan 33.110 ytl ye gene denk gelir...

    Bu arada şunuda söyliyim araç 4x4(Lock) modunda sadece 60 km/h a kadar kalıyor. Ondan sonra sürüşün daha rahat olması için (Otamatik) moda atıyor... Otamatik modda gene 4x4 devrede ama çekiş torku çogunlukla ön tekerleklere veriliyor. ancak sistem gerektiginde ön ve arkaya otomatik olarak dağıtabiliyor...Ayrıntılı bilgi(http://www.fiatsedici.com.tr/ )

    quote:

    Orjinalden alıntı: lebu

    akşam üzeri ankara suzuki reis e gittik . SX4 hatchback i ilk defa görme fırsatım oldu . aracın görünüşünü çok beğendim . içi klas bir oto izlenimi vermese de , boyutları , tavan yüksekliği, oturma pozisyonu çok rahattı . 4x4 modeli ellerinde yoktu , henüz türkiye ye gelmemişti , ve gelme ihtimali de olasılıklı görünmüyordu.
    pahalı olan rakibi fiat sedici satıştan çekildi . şu anda ford fusion un en üst seviye olan 1.6 dizeli ile aynı fiyata satılıyor. Bu durumda 4x4 modeli yada dizeli gelene kadar beklemekte fayda olacağını düşündüm.
    ne dersiniz.....





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart.001 -- 2 Aralık 2008; 15:01:13 >




  • evet bu özelliğin kullanışlı olduğunu düşünüyorum. sürekli 4 çeker olmadığı için yakıt tasarrufu sağlayacak . karlı- buzlu- kaygan zeminde, arazi koşullarında yavaş gitmek icab ettiği için de 4 çeker özelliği kullanılabilecek. yani 60 dan sonra devreden çıkması sorun yaratmaz diye düşünüyorum. önce dizel modeli gelsin bakalım , eğer ondan sonra dizel 4*4 gelecekse beklemeye değer. benzinli 4*4 almaktansa dizeli yeğlerim.
  • sx4 te görebildiğim eksiklikler.
    yan hava yastıkları olmaması ve manuel klima.....
    ama fiyatı iyi gibi.
    ama bu kriz ortamında yeni kampanya bekliyoruz suzukiden...
  • Suzuki daha ne yapsın ki şu anda kampanya olarak??Sıfır olarak yetkili satıcılardan alınan tüm Suzuki lerde şu anda 3000 YTL lik Shell den yakıt çeki anında hediye ediliyor!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fatih_Law

    Suzuki daha ne yapsın ki şu anda kampanya olarak??Sıfır olarak yetkili satıcılardan alınan tüm Suzuki lerde şu anda 3000 YTL lik Shell den yakıt çeki anında hediye ediliyor!!!

    sadece swiftlerde sanırsam bu kampanya...?
  • arkadaşlar

    günde 10-15 km ş.içi yol yapmak için birde olursa arada karşı tarafa geçmek için az yakan bir araç bakıyordum suzukinin

    alto maruti birde bir önceki kasa swift lerden hangisini almalıyım?

    alto 2005 modelleri hem dolu hemde ucuz ..acaba kaporta boya çabukmu dökülüyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 15 Aralık 2008; 16:56:08 >
  • arkadsım swıft 0,230 ykr yakıyor 1,3 benzinli 4x2 var bende tavsiye ederim sana sıfır mı dusunuyorsun ıkıncı el mı bende kı sıfır ona gore yakıt durumunu verdım bu fiyata bu ozellıkte bulman zor kolay gelsın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.