Şimdi Ara

Suya/Tere Dayanıklı Kulakiçi Kulaklık Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar severek kullandığım sennheiser cx 300 II kulaklığımın sol tarafı sanırım içine ter kaçması yüzünden bozuldu. Kablosunda vs herhangi bir zorlama vs olmamasına rağmen sol taraf çalışmamaya başladı.

Çok terlememin sebebi davul çalarken bu kulaklığı kullanmam. Aldığımdan beri bu şekilde kullanıyordum ama demekki geçenlerde biraz uzun süre kullandım ve içine ter kaçtığı için bozuldu.

Bu yüzden suya/tere dayanıklı kulaklık arıyorum. İnternette H2O ve sennheiser ın bir modelini gördüm, acaba bu kulaklıklar hakkaten suya dayanıklı mı? Senheiser in ses kalitesinden çok memnunum ama spor için olan su geçirmeyen kulaklıkları hep turuncu ya da yeşil. Ben genelde siyah tercih ettiğim için H2O Surge olanlara baktım, bunlar hem siyah hem su geçirmiyor ama ses kalitesi sennheiser kadar iyi mi bilmiyorum.

Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norepinefrin -- 10 Ağustos 2011; 12:21:05 >

• http://www.hepsisony.com/?urun-3443-Sony-NWZ-W262-B-2-GB-WALKMAN-Takilabilir-MP3-calar.html sony dusunursenız bu urunu ınceleyebılırsınız suya dayanıklı bir üründür.1 Hafta içerisinde stoklarda olucaktır bilginize.
  • Teşekkürler ama ben ipod kullanıyorum zaten, mp3 çalara ihtiyacım yok sadece kulaklık yeterli :)
  • Hocam ben davul çalarken Sennheiser HD25 1-II kullanıyorum izolasyon ve ses kalitesinden fazlasıyla memnunum,terleme konusunda sıkıntım olmadı fakat sizde olur mu ya da kafa üstü kulaklık tercih eder misiniz bilemem
  • Tavsiye için teşekkürler, bu kulaklığı normal zamanlarda da kullanacağım için kulakiçi olsun istiyorum, yani iki işi de halletsin istiyorum :)

kafaüstü kulaklık da kullandım davulla ama kulakiçi olanlarda müziğin sesini çok açmak gerekmeden çalabiliyorum pratik yaparken o yüzden daha çok tercih ediyorum. Bir de ben haddinden fazla terlediğim için kafaüstü kulaklıklar rahatsız ediyor.
  • Benim spor yaparken kullandıgım kulaklık var sennheiser cx680. Bir bakmanı tavsıye ederım. Bahsettıgın h20 urunlerı denıze gırerken kullanmak ıcın tasarlanmıs o kadar abartmana gerek yok bence
  • O kulaklığı da gördüm ama üzerindeki yüzgeç gibi şeylere anlam verememiştim :) onlar ne işe yarıyor acaba kulaklığın çıkmasını mı önlüyor? Ve onlar olmadan kulaklığı kullanma şansımız var mı?

Sennheiser ilk seçimim olur her zaman, ama spor için su tere dayanıklı kulaklıkları hep yeşil sarı vs oluyor, o yüzden h20 ya baktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kulaklık silikon önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

O kulaklığı da gördüm ama üzerindeki yüzgeç gibi şeylere anlam verememiştim :) onlar ne işe yarıyor acaba kulaklığın çıkmasını mı önlüyor? Ve onlar olmadan kulaklığı kullanma şansımız var mı?

Evet onlar olmadanda kullanabilirsin ama bir zararı yok hatta güzel duruyorlar Onların amacıda kosuda kulaklıgın düşmesini önlemek dediğin gibi. İstersen çıkarabiliyorsun.
  • teşekkürler, aslında bunlar da sarı ama bunları düşünebilirim :) aklıma takılan tek konu aradaki ses kontrol parçasının dayanıklı olup olmadığı. bu tip parçalar çabuk oksitlenip cızırtı yapabiliyor, aslında o parça olmasa ya da onun olmadığı bir model de olsa çok iyi olurdu :)
  • Dostum ben o parçada bir sorun yaşamadım ama istersen o parça olmadan da kullanabiliyorsun. Kulaklığın o parçasını zaten üstüme tutturuyorum bir sorun olmuyor. Kulaklık hakkında tek şikayetim var o da o klipsle üstüme tutturmayınca parçanın ağırlığından dolayı rahatsız etmesi ama çıkarılabildiği için o da pek sorun olmadı
  • kulakiçi hç rahat değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.