Şimdi Ara

Suunto Core All Black Nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, suunto core all black alacagim aklimda pro trek vardi fakat bu saat daha olgun duruyor. Kasa celik degil heralde ... Her turlu goruse acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa çelik değil çok güzel bir saat , 1 haftadır kullanıyorum. Tabi işlev ve kullanımını Türkçe kullanım klavuzu ile çözebilrsiniz.
  • 3 senedir kullandığım Core All Black serisi saatim ölçümlerini hem sıcaklık hem yükseklik hem de barometre cinsinden yanlış yapıyor. derecesi +199C yükseklik bazen -450ler bazen +3000ler basınç derini de saçma sapan gösteriyor. referans ayarlarını yapmama rağmen düzelmiyor. konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alize1005

3 senedir kullandığım Core All Black serisi saatim ölçümlerini hem sıcaklık hem yükseklik hem de barometre cinsinden yanlış yapıyor. derecesi +199C yükseklik bazen -450ler bazen +3000ler basınç derini de saçma sapan gösteriyor. referans ayarlarını yapmama rağmen düzelmiyor. konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.

Türkçe kullanım klavuzuna baktınız mı saatinizin. Bakmadıysanız saati aldığınız yerden talep edip bakabilirsiniz. Ya da en doğrusu aldığınız yere götürüp o kişilere danışabilrsiniz. İnternetten alsanız bile saat ustalarına götürüp fikir danışabilrsiniz olmadı onlara cuzi miktar ile ayarlatabilirsiniz bence. Umarım sorununuzu çözersiniz aklıma bunlar geldi.
  • maalesef saati internet ortamından aldım ve garanti sürecini geçirdim. Bulunduğum yerde benim saatten anlayacak saatçi de yok. açıkçası üzülüyorum saatin bu durumda olmasından. çok değer veriyordum.
  • kullanım kılavuzunda da bu durum hakkında bir bilgi yok. saatin sıcaklık ölçeri doğru ölçüm yapamadığı için bu durumun olduğunu düşünüyorum. ama zaten saatin sıcaklık değeri için ayar kısmı yok.
     Suunto Core All Black Nasil Suunto Core All Black Nasil Suunto Core All Black Nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: alize1005

maalesef saati internet ortamından aldım ve garanti sürecini geçirdim. Bulunduğum yerde benim saatten anlayacak saatçi de yok. açıkçası üzülüyorum saatin bu durumda olmasından. çok değer veriyordum.

Hocam istanbulda suuntosaat sitesinin bayisi var, Karakoy de Hak-el saat oraya danisabilirsiniz diye dusunuyorum. Bu model benimkinin aynisi galiba telefondan girdim olarak resimleri secemiyorum. Suunto core all black bu kadar eski mi yani sizinki 3 yillikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kedroid kullanıcısına yanıt
    evet saati eylül 2012 de almıştım. Hak-el i müsait olduğum bir zamanda arayacağım. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.