Şimdi Ara

Suudi Arabistan'dan İphone 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar öncelikle hiç iphone cihaz kullanma fırsatım olmadı uzun süreli. kendi telefonumdan memnunum fakat annem S4 minisinden şikayetçi küçük olması nedeni ile yaşından dolayı elektronik cihazlara alışması vakit alıyor bende ona kullanım kolaylığı nedeni ile iPhone bir cihaz almayı düşünüyorum (sadece 6) Tr'de ki fiyatı nedeni ile Tr den iphone hayatta almaz kendisi bu sebeple başlıktaki ülkeden alma ihtimalim var kendisi bir kursta müdür saatlerce telefonda konuşuyor ara sırada WhatsApp vs. Sorum başlıktaki ülkeden iphone 6 alan biri var mı aldıysa nereden aldı veya neye dikkat etmeli Batarya sabah 8.30 dan akşam 5'e tek sarj ile dayanabilir mi
    16 gb yeterli olur fakat çok uzun süre telefon değiştirmiyor kendisi 64 almayi düşünüyorum (i6 64 gb sıkıntı var diyorlar ne kadar doğru) (git apple store dan garantili al diyenlerde olacaktır kendimde almak isterim fakat annem asla kabul etmez o fiyati) teşekkür ederim iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1 -- 21 Ocak 2015; 6:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Operatörlerden sözleşmeli olarak faturaya ek almak daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Mesela 2 GB internet, 500 dakika her yöne, 5000 sms her yöne + iPhone 6 Avea'da 145 TL civarı ediyor hem garantili almış olursunuz hemde yüksek miktardaki ücreti bi anda vermezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirkinordek885349

Operatörlerden sözleşmeli olarak faturaya ek almak daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Mesela 2 GB internet, 500 dakika her yöne, 5000 sms her yöne + iPhone 6 Avea'da 145 TL civarı ediyor hem garantili almış olursunuz hemde yüksek miktardaki ücreti bi anda vermezsiniz

tabi stokta bulursanız alırsınız 1-2 haftadır her gördüğüm avea bayine soruyorum uzun zamandır stokta yok diyorlar stokta olan avea bayi bilen duyan varsa haber etsin istanbulda

• Vaio kullanıcısına yanıt
    Pm bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: muaz1

Herkese iyi forumlar arkadaşlar öncelikle hiç iphone cihaz kullanma fırsatım olmadı uzun süreli. kendi telefonumdan memnunum fakat annem S4 minisinden şikayetçi küçük olması nedeni ile yaşından dolayı elektronik cihazlara alışması vakit alıyor bende ona kullanım kolaylığı nedeni ile iPhone bir cihaz almayı düşünüyorum (sadece 6) Tr'de ki fiyatı nedeni ile Tr den iphone hayatta almaz kendisi bu sebeple başlıktaki ülkeden alma ihtimalim var kendisi bir kursta müdür saatlerce telefonda konuşuyor ara sırada WhatsApp vs. Sorum başlıktaki ülkeden iphone 6 alan biri var mı aldıysa nereden aldı veya neye dikkat etmeli Batarya sabah 8.30 dan akşam 5'e tek sarj ile dayanabilir mi
    16 gb yeterli olur fakat çok uzun süre telefon değiştirmiyor kendisi 64 almayi düşünüyorum (i6 64 gb sıkıntı var diyorlar ne kadar doğru) (git apple store dan garantili al diyenlerde olacaktır kendimde almak isterim fakat annem asla kabul etmez o fiyati) teşekkür ederim iyi günler

Hocam aslında tavsiye etmem ama ordan alcaksan alan kişi çakma olmamasına dikkat etsin kesinlikle 6 nın şarj 1 gün çok rahat gider sonra fiyatlarda 16 gb 2789 sar yani 1723 tl + 120 tl pasaport parası dedigim gibi çakma olmasın bide orda kontrol etsin alan kişi ölü piksel yada kasada açıklık olursa ordan anında defilir yoksa türkiyeye de fark edersen çok geç olur

• Son 3 senedir gidiyorum ilk sene ciddedeki distirbutorden almıstık orjinal istiyorsanız jarir bookstore var oraya bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.