Şimdi Ara

SÜTÇÜ İMAM VS ŞANLIURFA HARRAN VS GAZİANTEP VS İNÖNÜ İNGİLİZCE(TIP)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

SÜTÇÜ İMAM VS ŞANLIURFA HARRAN VS GAZİANTEP VS İNÖNÜ İNGİLİZCE(TIP)

(En Son Oy Tarihi: 25.6.2023)
Giriş
  • kararsız kaldım arkadaşlar hangisinin tusu kazanma başarısı daha büyük hangisi en ideal

• Nasıl kararsız kalabildin şaşırdım. Gaziantep açık ara farkla önde hepsinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Kesha- kullanıcısına yanıt
    ingilizce tıp okumalı mıyım sence
  • mrbalboa M kullanıcısına yanıt
    Tabiki hayır. Ama puanın tutmaz filan oku.

• -Kesha- kullanıcısına yanıt
    gaziantep türkçe gelme ihtimali var yine ama eğer olmadı diyelim gaziantep ingilizce mi yoksa sütçüimam türkçe mi
  • KARDEŞ ben Şanlıurfa da yaşıyorum Antep te kuzenim de var 1 sene hazırlık okumak Saçma dersler Türkçe geçen sene Türkiye 500. Sü Harran tıp yazdı Şanlıurfa beklediğinin aksine (eğer Batı da yaşıyorsan ) gelişmiş bir şehir sanma ki gelişmemiş bir şehir ev fiyatları Pahalı ama onun dışında ulaşım vs. Ucuz dur tavsiye edebilirim bence Harran ile Antep Arasında düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbalboa M kullanıcısına yanıt
    Köy gibi bir yerde 6 sene geçiririm dersen sütçü imam yaz ama yok büyükşehir olsun güzel olsun diyorsan gantep. Bu arada gantepte hazırlık kalktı onuda belirteyim(türkçesinde).Ben 8800.yüm ben de antep türkçe yazıcam. Prof sayısı çok. Çok ilgililer. Binası yeni ,çok güzel bir konumda. Diğer fakültelerle etkileşim halinde. Yazarsan gantep mesaj atarsın :)

Edit: yarın forumu takip et. Fotoğraflar atıcam tıp fakültesinden. Proflarla filan görüşcem. Yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kesha- -- 7 Temmuz 2015; 2:39:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maraş'ı salla Maraşlıyım. Malatya düşün diğer baktığın tüm şehirler suriyeli kaynıyor.
  • Bende urfada yasiyorum tus basarisi kadavrasi egitim kalitesi falan bilmiyorum.
    Ama ben ogrenciyim, ucuz istiyorum diyosan
    İnsanlari iyi kalpli olsun istiyosan
    Mukemmel bi universite hayati degil ama mukemmel rahatlikta bi ogrenci hayatin olsun diye dusunuyosan
    Urfadan sasma kardes.

Edit : geri kalmis yer degil emin ol. Bi istanbul da olmaz tabi ama koy gibi kasaba gibi bi yer degil hatta gelismis bi yerdir de diyebilirim. Buyuksehir. Ama arkadasin dedigi de dogru, cok asiri suriyeli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronBaghdassariann -- 7 Temmuz 2015; 2:44:17 >
  • gaziantep tıp tabi ki. bu saydığın şehirler içinde en iyisi ve en rahatı gaziantep. onun dışında tıpına da okuyan arkadaşlarım çok iyi diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • yukarı
  • yukarı
  • yukarı
  • PKK da doktor olarak baslarsin temiz iş.Malatya yaz en azindan biraz daha iyi.

• senin gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke böyle zaten 7 kuşak saf türküz ailecek ama senin kadarını hiç görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbalboa

senin gibi geri kafalılar yüzünden bu ülke böyle zaten 7 kuşak saf türküz ailecek ama senin kadarını hiç görmedim

Para icin tip secen biri neden yadirgiyor bu durumu anlamiyorum.Pkk da fena para veriyormus doktorlara sakin ol

• ben de urfada yasiyorum urfa cok gelismis bir yer degil ve cok sicak. gecen seneki turkiye 500.su benim ilkokuldan beri arkadasim, o çocuk ilk 100e giremezsem harran tip yazarim demisti idealistti yani onu dikkate almayin

• GAÜN Tıp Fak.'deyim, tavsiye etmem. bu sene yatay geçiş düşünüyorum inşallah. Temel tıpda iyi ders anlatan 2-3 hoca var gerisi slaytları okur gider. Parmak iziyle yoklama alınır. Yoklamada sınırı geçersen komiteye alınmazsın. Bi komiteye alınmazsan bi senen gitti demektir zaten. Üstelik rapor falan kabul etmiyolar. Bazı hocalar -özellikle tıp kökenli olmayanlar- anlaşılmaz bi şekilde kötü niyetlidir. Zor sorum derken yanlış soru hazırlarlar ama hatalarını kesinlikle kabul etmezler. Diğer fakülteler hk. çok bilgim yok. Anteple ilgili istediğiniz soruyu sorabilirsiniz, yardımcı olurum. Bol şans :)
  • Sütçü İmam Tıpın hastanesi yeni şehrin biraz dışında ama sorun olmaz konumu.Şehir olarak beklentin ne bilmiyorum ama K.Maraş'ta rahat olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.