Şimdi Ara

Sütaş ayran mı Tikveşli mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Sütaş ayran mı Tikveşli mi ?

(En Son Oy Tarihi: 12.1.2017)
Giriş
  • en iyi ayran kipada satılan ayrandır
    kaşar tereyağı falan bulunan dolaplarda bir kısmı ayırmışlar orda son tüketim tarihi geçmeye çok az kalmış ürünler satılıyor
    mesela 1lt ayran 50 kuruş
    2 litre 1.65 falan
    aynı şekilde yoğurtlar da öyle
    stt ne kadar gün kaldığına göre fiyatlar değişiyor. mesela 2 gün varsa ona atıyorum 1.35 etiket koyuyolar, o gün de satılmazsa ertesi gün 1 gün kalmış oluyo fiyatı direk 0.50 tlye çekiyolar. sarı dikkat çekici etiketleri var. ama bu ürünleri bulabilmeniz için sabah erken saatte gitmeniz lazım.
    çok çok ucuz ve kalitelerinden hiç bir eksikleri yok
    sadece, ayran çok alıp stoklarsanız dolabınızda bir kaç gün sonra hafiften bir ekşime olabiliyo (genellikle olmuyor bazen oluyor)
  • İçim ayran en güzeli.

Sorunun cevabına gelirsek Sütaş.
  • tikveşli daha bi ayran gibi geliyor bana
  • Sakıpağa diyorum.
  • Güncelleme:

1.) Tikveşli
    2.) İtimat
    3.) Eker
    4.) Sakıpağa
    5.) Aynes
    6.) İçim
    7.) Pınar
    8.) Şok
    9.) Sek
    10.) Yörsan
    11.) Dost
    12.) Sütaş
    13.) Ateşoğlu

Sütaş'tan daha kötü bir ayran olamaz derken büyük konuşmuşum. Ateşoğlu diye bir marka var DiaSa'da. Aman uzak durun, tadı kefir gibi garip bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Güncelleme:

1.) Tikveşli
    2.) İtimat
    3.) Eker
    4.) Sakıpağa
    5.) Aynes
    6.) İçim
    7.) Pınar
    8.) Şok
    9.) Sek
    10.) Yörsan
    11.) Dost
    12.) Sütaş
    13.) Ateşoğlu

Sütaş'tan daha kötü bir ayran olamaz derken büyük konuşmuşum. Ateşoğlu diye bir marka var DiaSa'da. Aman uzak durun, tadı kefir gibi garip bir şey.

• tıvorlu ismail

adam süt içsin yeminle bıyıklarda mayalanır yoğurt olur. hela vela derken de zaten ayran olur o.

afiyet olsun
  • Aslında en güzel ayran egedeki mahalli yoğurtçulardan alınıp evde mikserle yapılan ayran. Bu yukardaki listedekilerin hepsi malesef sütten yapılan sanayi ayranları. Bu arada Tikveşli'den bile bir ayran söyleyeyim size ama ülkem sınırlarında satılmıyor. Almanya'da var ismi Körfez. Direkt yoğurttan yapılıyor ve buzdolabında 3-4 gün içinde tüketmezseniz bozuluyor.

Burada almanlar incelemiş ve 5 yıldız vermişler:http://www.ciao.de/Korfez_Ayran__1061032

Buda resmi:

Malesef yeni nesil gerçek ayran ve yoğurdun tadını "reklamı en bol yapılan" sütten yapılmış dandik ayran sanıyor.

80 kuşağı biri olarak en son gerçek ayranı içen bizmişiz. Şimdi daha iyi anlıyorum :)

Bu arada yarın bu Ateşoğlu denen s.kmsonik ayranı iade edecem. Midem bulandı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veggier -- 14 Mayıs 2010; 20:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Dost Ayran

sence dost ayranı kim yapıyor?
  • Dost yoğurt al.. Onla ayran yap. Hazırlara göre daha güzel oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

Aslında en güzel ayran egedeki mahalli yoğurtçulardan alınıp evde mikserle yapılan ayran. Bu yukardaki listedekilerin hepsi malesef sütten yapılan sanayi ayranları. Bu arada Tikveşli'den bile bir ayran söyleyeyim size ama ülkem sınırlarında satılmıyor. Almanya'da var ismi Körfez. Direkt yoğurttan yapılıyor ve buzdolabında 3-4 gün içinde tüketmezseniz bozuluyor.

Burada almanlar incelemiş ve 5 yıldız vermişler:http://www.ciao.de/Korfez_Ayran__1061032

Buda resmi:

Malesef yeni nesil gerçek ayran ve yoğurdun tadını "reklamı en bol yapılan" sütten yapılmış dandik ayran sanıyor.

80 kuşağı biri olarak en son gerçek ayranı içen bizmişiz. Şimdi daha iyi anlıyorum :)

Bu arada yarın bu Ateşoğlu denen s.kmsonik ayranı iade edecem. Midem bulandı resmen.

80 kuşağı olmaya gerek yok, aile yapısıyla alakalı. Benim ailem ayran içecekse yoğurttan yapar. Ara sıra da yoğurdu da kendileri yapar ve mükemmel bir ayran olur ondan

• içim
  • niye hortlatılıyor bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Dost yoğurt al.. Onla ayran yap. Hazırlara göre daha güzel oluyor..

dost yoğurt'u kim yapıyor biliyormusun?

• hortingen olmuş

ama cvp olarak sek ayran diyorum...
  • evet dost yoğurt cok lezzetli o yüzden ayranıda cok güzel oluyor.
  • tikveşli
  • Karagül tabikide
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.