Bildirim
SÜT BIYIĞI EN GÜZEL SONY İLE ÇEKİLİR KAMPANYASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam yanlış anlamayın da fotoğraflar neden bu kadar kalitesiz? Ayrıca ilk fotoğrafta lens buğulu ya da kirli sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Hocam yanlış anlamayın da fotoğraflar neden bu kadar kalitesiz? Ayrıca ilk fotoğrafta lens buğulu ya da kirli sanırım
yanlış anlaşılacak bir şey yok, gayet normal zira oğlumla fotoğraf çekimi biraz zor, makineyi almak ister, objektife dokunur vs filan dolaysıyla temiz bir çekim söz konusu olamaz :)
tabi bir de az yer kaplasın diye tekrar boyutlandırma olayı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizhoca -- 24 Mayıs 2012; 14:20:58 > -
Yarışma sandım valla :) Süt içen çocuk lazım bunun için -
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
Yarışma sandım valla :) Süt içen çocuk lazım bunun için
yoo süt içen çocuk şart değil, herkes süt içmeli, herkesin bıyığı olur :) -
quote:
Orijinalden alıntı: denizhoca
quote:
Orijinalden alıntı: alikiziltoprak
Yarışma sandım valla :) Süt içen çocuk lazım bunun için
yoo süt içen çocuk şart değil, herkes süt içmeli, herkesin bıyığı olur :)
Doğru söylüyorsun da hocam, kendimi öyle çektiğimi düşünemiyorum :D -
başlık çok yanıltıcı,
yarışma sloganı sahi -
bu süt konusu, zaten apayrı konu. bana kalırsa insan sütü sadece anne sütü olarak almalı. ondan sonra sütü içecek değilde
yiyecek olarak tüketmeli peynir, yoğurt vs. internette biraz araştırırsanız sütün yarardan çok zararı var, az tüketiliyor diye çok hayıflanmamak lazım. -
ben bir güzellik göremedim zaten sütbıyığı diye birşey yok bunlar tam facebokluk olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 3 Haziran 2012; 14:01:46 > -
kutaydan bekliyoruz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X