Bildirim
sushicoda %40 parapuan, çin yemeği zamanı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
teşekkürler bilgi için...
-
sen sushicodaki fiyatları biliyor musun? -
Limitsiz sushi 32 ve limitsiz cin yemegi 27 tl firsatlari var sushiconun,bu %40 lada birlesince ideal olur. -
gayet güzel bir kampanya. biraz önce 10tl lik sipariş verdim. 4 tl puan geldi. 6tl ye çin yemeği daha ne olsun... -
quote:
Orijinalden alıntı: coupe96
Limitsiz sushi 32 ve limitsiz cin yemegi 27 tl firsatlari var sushiconun,bu %40 lada birlesince ideal olur.
Size katılıyorum ancak çin yemeği afişinin altında şu yazıyor : bitirilmeyen tabaklar için 3 TL alınır!! Porsiyonları büyük mü getiriyorlar acaba bu sınırsızda? -
yok dostum porisyonlar normal,menudekiyle aynı zaten,ister 6lı seç bir porsiyon ye,istersen 6 tane 6lı ye fiyat aynı. o yenmeyen tabak davası ¨nasılsa bedava¨ diye düşünüp bir parça alacağın halde 8-10 çeşit suşi söyleyip açgözlülük yapma diye konmuş bir sınır.normal yiyeceğini söyleyip yediğin zaman öyle bişey olmuyo tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: coupe96
Limitsiz sushi 32 ve limitsiz cin yemegi 27 tl firsatlari var sushiconun,bu %40 lada birlesince ideal olur.
limitsiz çin yemeği 27 liraya hangi restoranda acaba? sitesine biraz baktım bilgi bulamadım. 27 liraya sınırsız çin yemeği gerçekten çok iyi. -
ankarada hem oran hem gop da limitsiz sushi ve limitsiz çin yemeği seçeneği her gün var.ama ankaraya özel olabilir. -
limitsiz derken tek bir insan için değil mi :)) aslında değişiklik olsun diye gidilebilir :) -
ya hiç yemedim. ama bi önyarg var bu uzakdoğu yemeklerine. çiğ balık yosun falan bizim midemize göre şeyler değil. yapsana şöyle iskender de adana da tantuni de para puan dimi -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
ya hiç yemedim. ama bi önyarg var bu uzakdoğu yemeklerine. çiğ balık yosun falan bizim midemize göre şeyler değil. yapsana şöyle iskender de adana da tantuni de para puan dimi
Hocam bizdeki çin bize göre olan zaten,gercek çin yemegini gorseniz yemekte baya zorlanirsiniz.adapte olmus durumda yani damak tadina. Limitsiz kisibasi bu arada.iki kisi yiyemiyosunuz ama bi kisi limitsiz sushi alip obur kiside limitsiz çin alip paylasarak yiyebiliyorsunuz. -
Ben kuzenimin Kemerburgazdaki şubenin müdürü olması dolayısıyla sık sık giderim.Yemekler bizim damak tadımıza uygun.Özellikle biberli dana eti(37 numara) ve Zencefilli çıtır tavuk harikadır.Çekinmeden yiyebilirsiniz.Aslında sushiler nile çok lezzetli öyle çok ağır yenmeyecek şeyler değil açıkçası.Ama fiyatlar biraz yüksek.Ancak onda da menü olayı yaparsanız fiyatlar biraz makul seviyeye gelebiliyor... -
Dün sushico'da idik 128 tl hesap 51 tl puan uçak bileti alınca 51 * 3 = 153 tl yani yemek bedava üstünede 25 tl avanta
-
quote:
Orijinalden alıntı: modakartalı
Dün sushico'da idik 128 tl hesap 51 tl puanuçak bileti alınca 51 * 3 = 153 tl yani yemek bedava üstünede 25 tl avanta
eski bir broşürde cardfinansa %5 parapuan yazıyordu. Acaba standart %5 + kampanyaya özel %40 = toplamda %45 puan gelir mi? Güncel işlemlerden kontrol edebilir misiniz normal harcama puanından %5 gelmiş mi diye -
quote:
Orijinalden alıntı: coolman7
quote:
Orijinalden alıntı: modakartalı
Dün sushico'da idik 128 tl hesap 51 tl puanuçak bileti alınca 51 * 3 = 153 tl yani yemek bedava üstünede 25 tl avanta
eski bir broşürde cardfinansa %5 parapuan yazıyordu. Acaba standart %5 + kampanyaya özel %40 = toplamda %45 puan gelir mi? Güncel işlemlerden kontrol edebilir misiniz normal harcama puanından %5 gelmiş mi diye
Yok sadec % 40yoksa yetmez mi
-
tabakların büyüklüğüyle ilgisi yok. o bir uzakdoğu adabı bildiğim kadarıyla. tabakta yemek artırılmaması gerekiyor.
yurtdışında bir yemek ücreti kesen işletmeler var. 3tl az alıyorlarmış hatta.
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn991402
Size katılıyorum ancak çin yemeği afişinin altında şu yazıyor : bitirilmeyen tabaklar için 3 TL alınır!! Porsiyonları büyük mü getiriyorlar acaba bu sınırsızda?
-
kampanya bitti arkadaşlar haberiniz olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X