Şimdi Ara

SUSE Linux Pro 9.3 Live CD İNDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DOWLANEn iyi Linux dağıtımlarından biri olan Suse'un Live CD'si... BU CD ile Bilgisayarınızda Bir Sabit Disk olmasa bile Önyükleme (Boot) özelliği sayesinde PC'nizi bu CD ile başlatabilir ve Linux keyfini tadabilirsiniz...
    Bunun için yapmanız gereken aşağıdaki ISO formatındaki imaj dosyasını indirip Nero vb. bir CD Yakma program aracılığı ile Suse Live CD'sini oluşturmanız...

DOWLAND :ftp://ftp.suse.com/pub/suse/i386/live-dvd-9.3/SL-9.3-LiveDVD-i386.iso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 24 Nisan 2005, 14:31:38 >

• link rahmetli olmus
  • www.suse.com a gir orda ftp veya http adresleri var
  • ya iyide o kadar çekicez kaç gb ben bunu live olmasını istemiyorum biri HDD ye kurulan bir link veremezmi ana sitesinde HDD ye kurulabilecek olanın linki yok paralı heralde ama internette bi yerde vardır? Torrenti mesela haydi linux severler yardım edin!!
  • hocam sağol ama torrent linki falan yokmu acaba benim emule ile aram iyi değil gelmiyor 1-2kb la gelio ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok sağol Allah razı olsun
    8gb nasıl oluyor, ben onu tek dvd ye yazamayacam, dual yok , 5 cdlik versiyonu mu çekeyim , nasıl yapacaz iki dvd ye bölünebilir mi?
    haa gördüm modified olan var 4.35 onu çekiyorum çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 28 Nisan 2005, 18:32:19 >
  • yok o zaman 5 cd lik versiyonunu cek. cunku kurarken oteki turlu tanimaz.

ama harddiskinde yer varsa dvd versiyonunu da cek. sonra paket kurarken cd takmadan dvd iso'sunu direk kullanarak paket kurabilirsin. yani dvd iso'sunu dvd ye yazmaya gerek kalmadan. yalniz ilk kurulum icin cd versiyonu kullansan iyi olur.
  • modified olana bastım bakalım onu bekleyeceğim 4.35 gb mış ... Geliyor yavaş yavaş başladı...
    9.3 ile 9.2 arasında çok fark var mı? Naısl olmuş?
    En son 9.1 kullanmıştım ondan önce bir sürü dist. kullanmıştım ama suse daşş gibi gelmişti , sabırsızlıkla bekliyorum vallahi..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.