Şimdi Ara

Suse linux enterprise desktop 10 internet bağlantısı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün Suse linux enterprise desktop 10 sürümünü kurdum fakat bir türlü internete bağlanamadım. İnternet bağlantısını başkasından alıyorum yani modem bende değil Windows a geçtiğimde sorun yok ama linux ta bağlanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum acil.

• Başkasının modemine nasıl bağlandığınızı, Windows'ta ne tür ayarlar yaptığınızı da yazsaydınız keşke. Kristal küre ile uğraşmak zorunda kalmazdık en azından.

Benimkisi çalışmadı, bilemedim ayarlarınızı.
  • bağlantıyı hemen alt kattaki internet cafeden alıyorum windowsta herhangibir ayar yapmadım yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

bağlantıyı hemen alt kattaki internet cafeden alıyorum windowsta herhangibir ayar yapmadım yani.

Tamam da neyle? Ethernet kartı üstünden bir kabloyla mı? Yoksa kablosuz ağ mı? Ethernet kartınızın marka modeli nedir?
  • küre bulamadim, ama evde eski bi bilye buldum, ordan anlayabildigim kadari ile serkanky wireless ile baglaniyor, Gaaaliba. Tabi bilyeyi henuz adsl ye bagliyamadigimdan ve biraz karlı çektiginden yanlışta gormus olabilirim. Küre almak lazim küre, offff of.
  • Bağlantıyı ethernet kartı ile yapıyorum bağlandığım bilgisayar notebook ethernet kartı ise nvidia nforce network controller diye geçiyor. dün bi arkadaşa kurdum hiç bir ayar yapmadann bağlandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky
    Bağlantıyı ethernet kartı ile yapıyorum bağlandığım bilgisayar notebook ethernet kartı ise nvidia nforce network controller diye geçiyor. dün bi arkadaşa kurdum hiç bir ayar yapmadann bağlandı.

arkadaşının laptopuda senin ki ile aynimi idi????
    sen laptopunu arkadaşına goturup onun modemine baglamayi dedin mi???
    denemedi isen nie denemedin.
    eger denedi isen ve laptopun internete baglandi ise baska bi durum var.
    eger denedi isen ve laptopun internete baglanmadi ise driver sorunun var, susenin sitesinden ethernet kartin icin uygun driveri bulup indiriver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows laptop a Mac os kurulumu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki YaST'da ethernet kartı ayarlarına baktığın zaman kartın tanınmış olarak görünüyor mu? Ayarlarında DHCP işaretli mi?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.