Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
204.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • sadece 1.ye maddi ödül verilmesi çok adaletsiz. kupa değilki bu sonuçta kardeşim ver işte finale kalan 4 kişiye'de ödül (sadece bu yarışma için demiyorum).birinciye ne ödül varsa onun yarısı 2.ye onun yarısıda 3.ye verilmeli.
  • Hayim ile Begum ask mi yasiyormus adada? bugun Show Klup`te boyle bir fragman gecti ama programa yetisemedim???
  • hayim çok fazla düşüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHYP!

Hayim ile Begum ask mi yasiyormus adada? bugun Show Klup`te boyle bir fragman gecti ama programa yetisemedim???

Hayim'e yakışır
  • hayim ile anılın begüm soğuk davranıyor konuşması dün tanıtımda idi . ama bugün cuma survivor günlüğünde de o yayınlandı nasıl iş bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OHYP!

Hayim ile Begum ask mi yasiyormus adada? bugun Show Klup`te boyle bir fragman gecti ama programa yetisemedim???

Begüm kurt adam hayranıymış demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Alp ile Hasan 12 yıllık arkadaşmış.

Alp Mesut Yarda açıkladı. Hatta 12 yıllık arkadaşım beni dedikoducu çıkardı dedi.

Büyük Ödül ünlüler için 250M Gönüllüler için 500M imiş

Bu nasıl iş adalar birleştiğinde sanki birbirlerini hiç tanımıyor gibilerdi.Ayrıca Hasan'ın gönüllülerde olması çok saçma mesela ben Merve Büyüksaraç'ı tanımıyordum ama Hasan'ı tanıyordum,O kızdan daha meşhur biri Hasan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

quote:

Alp Mesut Yarda açıkladı. Hatta 12 yıllık arkadaşım beni dedikoducu çıkardı dedi.

Bu nasıl iş adalar birleştiğinde sanki birbirlerini hiç tanımıyor gibilerdi.Ayrıca Hasan'ın gönüllülerde olması çok saçma mesela ben Merve Büyüksaraç'ı tanımıyordum ama Hasan'ı tanıyordum,O kızdan daha meşhur biri Hasan.

Begümde Alp'in sevgilisinin yakın arkadaşı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zooteknist_

quote:

Begümde Alp'in sevgilisinin yakın arkadaşı.

Maşallah Alp'in koluda her yere uzanıyormuş

• Beyler bunlar gerçekten adada kalıyor mu? Otelde kaldıklarına dair duyum aldım. Çekimlerde göstermelik adaya gidiyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Beyler bunlar gerçekten adada kalıyor mu? Otelde kaldıklarına dair duyum aldım. Çekimlerde göstermelik adaya gidiyorlarmış.

Olmaz öyle şey. İlk başlarda bende öyle düşünüyordum ama her hallerinden belli. Hafta içi her günde survivor günlüğü verilmeside cabası
  • Yoksa öyle mi lan
  • begüm bi git ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godilli

Bune ya. Akşam akşam iyi güldürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Bune ya. Akşam akşam iyi güldürdü.

• quote:

bu ne yahu photoshop mu yoksa? gece görsem kaçarım! yok yok gündüz görsem de kaçarım!
    aniden arkalarına dönüp baksalar yerden 5 metre zıplarlar!

• begüm maradona mısın be
  • Hayim'le Anıl tam Sabri çıktılar.Sabri olsa sokardı o topları yav yuh ya.
  • Hayimin yerinde olsam türkiyeye adımımı atmam adam sabri gibi malzeme oldu nereye gitse adamla dalga geçecekler Hayim Düştü! ! !
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.